פיק קטן שכתבתי

הנינגה

New member
פיק קטן שכתבתי

שם:היחדה שנגה בליבו שיף:וולדמורט ועוד כמה אנשים אורך: קצר/בינוני פאנטום:קצת אחרי שתפסו אותו במסרד הקסמים דירוג RG(אין כללות אבל לא לילדים) נ.ב יכול להיות שיש שמה ספיולר לא יודע ובדקטי עם היו שגיות בעזרת וורד הוא שכב שם עדין תואה על הערב הזה למרות שעבר הרבה שנים ואכרי זה הוא היה סתם נשמה מרחפת הוא עדין שואל את אותה שאלה: למה,למה הוא אפילו הציעה לבוצומית לחיות,למה היא עוד העזה לומר לא והכי חשוב למה הוא הוא הרגיש כחה עליה הוא יודע שהוא בקושי בגש אותה אם קי הוא עדיין שניסה לקבל את העבודה בהוגרותס הוא זוכר ילדה קטנה יפיפיה הולכת עם חברות מצחקקות והיא בנהם הוא לא יודע למה אבל אפילו שהיא הייתה קטנה הלב שלו פואמת כמו שהוא אכשיו מיתמודד עם ולפי מרעה העניים שלו היה אפשר לכשוב שהוא כן ואז בזמן שההוא מנקה מחוץ לאוליבנדרס הוא סם לב לילדה גינגית עם עניים ירוקות בהרות הוא מיד ידעה שזות הילדה מפעם הקודמת למרות שהיתבגרה היא עדיין היתה יפיפיה בעיניו היא ניראתה מפוחדת בפעם הרישונה בחיו הוא ניסה לעזור . אפשר לעור לך? הוא שאל. ל-לא תודה אני בטעות הגתי הנה אני מנסה למצועה את סימתת דיוגון,מה ב-ביכלל המ-מקום הזה היא גימגמה קצת בזמן שהיסתקלה על ראשים מכוצים, סימתת נוקטאון,המקום מסוקן מידי שתהי בגילך כאן אז למה שלא עאזור לך הוא ניסה לכיך אבל זה רק גרם לו להראות כיאילו הוא רוצה לירצוך אותה היא חיחה קצת ואמרה שזה בסדר הם טילו בהם דרך סימתת נוקטון שהוא שאל איך קוראים לך?,לילי אוונס היא חיכחה קצת היה כבר היה יכול לראות את השלט שקצוב סימתת דיגון שהוא שמה את הבוס שלו צועק טום בוא הנה עדעין לא קירצפת את השולחנות! אני צריך ללכת הוא אמר לה רגה איך קורים לך באותו רגה טום לא ידע מה לעסות למר את השם שלו או להמצי אחד מגניב יותר אבל שהבוס שלו אמר את השם שלו העדיף לומר את הסם האמיתי שלו :תום רידל הוא אמר בשקת ורץ והשאיר אותה שם בלי להיסטקל לאחור. ואכשיו עברו אשרות שנים והילד הנדיב הזה כבר הפך ללורד וולדמרט הוא זוכר שהאכברוש הקטן הזה פיטר פיתגרו היתחננן להיצתרף אליו בהתחלה הוא רצה להישתמש בקללת האברה קדברה רק בישביל לשתוק אבל אז הוא אמקר משהו שישנה את דעתו אני יודע איפה לילי וג'יימס פוטר גרים! מעז הוא שמה את השם לילי הוא זחר את הילדה הקטנה הזות לו להפוח לאוכל מוות ביתני שירגל אכרי הפוטרים. אברו שלושה שניםו_ גילה לו את הנבועה ומספר היום נולדו שתי ילדים שמתאימים לפרופיל אחד יש דם מלה והשני בוגד דם עלוב כמה שהוא הופתה לגלות שהלילי שהוא אהב היתה בוגדת דם ואהב או לא האב לא יתן שילד קטן יביס אותו שהגיע אל ביתם הוא הרג מיד את ג'יימס זות היתה הרגשה טובה,ואז הגיעה לילי השנים רק עסו לה טוב ולא המין מה שהוא אמר אכשיו:את יכולה ליחיות עם רק תיתני לי את הטינוק! הוא ציפה שתעזוב את הטינוק התיחנן לחייה כמו אימה שלו אבל כמה ופתה הוא היה שהיא צעקה הוא לא זוחר מה קרה אבל הוא ידע שהוא היה בתוך אחד מאימצעי בתיחות שלו. היתה נקישה בדלת א-א-אדוני ניראה לי שמ-ממצנו את הנבוה זנב טולה אמר מפוחד. מצוין הוא אמר ומתנהג כיאילו הוא חשב על כלום מאבל אמוק אמוק אבל הוא עדיין חושב על העניים הבוהקות האלו

mjlk

New member
../images/Emo118.gifאמממ

תראה/י... לא קראתי עד הסוף.. אבל הקטע של השגיאות כתיב הואבכוונה? או שזה באמת שגיאות?

rikko 13

New member
יש לי הערות

דבר ראשון יש שגיעות כתיב וגם מילים שחסרות בהם אותיות. לדעתי צריך רווחים בין משפטים. רשמת פעם טום ופעם תום. בסך הכל סיפור נחמד אבל לדעתי לא מובן

למעלה