פיק משותף

OFIRB9

New member
פיק משותף

מגיע לנו, כולנו כותבים די טובים! אז נעשה שוב, מה שפורום דיג'ימון כבר עשו, רק בפוקימון! כל אחד יכתוב פרק אחד אחרי השני ויוסיף את עצמו לקבוצה (זוכרת מון? הה? הה????) וזה העיניין, הפעם לא נהיה היצורים הדמיוניים מהמחשב אלה פוקימונים! אבל לא להגזים! (על תהיו לי הואו ולוגיה או משהו...) ואני אתחיל, קחו דוגמה (מון אולי זה העתקה גמורה אבל אנחנו כבר לא עושים את זה אז אני מתחילה אחד פה! אנשים יאהבו אות זה אני מקווה) פרק 1 אופיר ישבה ליד המחשב והמשיכה לשחק במשחק ה"פוקימון ספיר" שכבר הגיע בו לרמות לא רעות בכלל, והפוקימונים שלה כבר היו ממש חזקים, "קימי" הילדה שבה הייתה כבר הגיעה לעיר ליליקוב, ועכשיו להפיל את צוות אקווה! ההפלה שלה הייתה קצרה, והיא הגיעה למנהיג ועברה אותו "רק רגע...." פתאום אופיר ראתה צ'יבי קטן שלא ראתה כשאח שלה שיחק שם עם ברנדון, הוא לבש שחור והיה לו משקפי שמש "מה זה? זכיתי במשהו?" היא הובילה את קימי לדבר איתו, והוא אמר משפט אחד "הנה הכדור אור שלך" ונתן לה איטם כלשהו "מה זה? לייט בול...זה לא כתוב אצלי" היא בדקה בקלסר המלא מדי בדפי מידע על משחקי מחשב שונים היא בדקה בתיק, והיה שם "LIGHT BOOL" מעניין...היא חשבה משכה בכתפיה והמשיכה בדרך לעיר הבאה כשבדרך ראתה יצור במים, העניין הוא שראו אותו, והוא היה פוקימון, שבדרך כלל לא רואים במשחק, אופיר התחילה לשוט עליו על הווילורד שלה, וכשלחצה על הA היא נלחמה נגדו, וזה היה דרטיני "וואו! דרטיני!??!?!" הדרטיני היה רמה 18, ובלייזקן היה 52, אז אופיר השתמשה במייטנה רמה 25 שלה כדי ללכוד אותו, אבל שהציצה בתיק לא היו לה פוכדורים "אוף!!! שחכתי לקנות!!!!" ואז עינייה נפלו על הלייט בול, היא הססה לרגע, העלתה את העכבר לשמור, וזרקה את הכדור על דרטיני, שהתחילה לזהור "מה הולך פה?" היא שאלה את עצמה הדרטיני זהרה, ופתאום כל המסך זהר, והופיעה שם דרטיני בתמונה מוגדלת, אבל היא זזה "וואו..." אופיר חשבה לעצמה הדרטיני הביטה ישירות באופיר, וירתה קרן גדולה מתוך פיה, והקרן ממש יצאה מתוך המחשב, ופגעה באופיר, היא צעקה, אבל לא נשמע קול, ואופיר נשאבה לתוך המחשב

OFIRB9

New member
וזה חלק 2 כדי שתבינו יותר

פרק 2 אופיר נחתה בתוך מים מלוחים מאוד, והעיניים שלה שרפו, אבל תוך כמה זמן היא ראתה היטב, וגם ראתה שאין לה בעיה עם הנשימה, היא בדקה כמה זמן יכולה להשאר במים, והאוויר פשוט לא נגמר לה, היא החליטה לעלות לפני המים, אבל הידיים שלה ל חתרו, היא הביטה, וראתה, לא היו לה שום ידיים!!! היה לה רק גוף קטן, וזנב קטן, וכחול, שזז מצד לצד כשהיא נסתה להזיז את הידיים, ולפתע היא ראתה מתכתיה שלושה סילים עוברים, וכשהביטה למעלה ראתה שהמים גליים, ומתחילים להיות גלים, היא נסתה לעלות בבהלה, אבל לא הצליחה לזוז, והתחילה לשקוע, וגם האווירהתחיל להגמר לה, המים גאשו יותר ויותר והיא ראתה סנפירים ענקיים מתקרבים במהירות, והיא נבהלה כל כך, עד שהוציאה מפיה קרן גדולה ולבנה, שיצאה מהמים, והסנפירים נעצרו במקום, אל המים קפץ ווטרטל ותפס אותה, למרות שהיא נסתה לברוח לא היה לה כוח אפילו לנסות לזוז, הווטרטל הוציא אותה מהמים וקפץ על סירה קטנה שגררה לפרס גדולה "היא בסדר?" שאל מישהו, העיניים של אופיר היו עצומות, ונשמע עוד משהו לא ברור, אופיר פקחה את עינייה, עמד מולה איש שלבוש כדייג, והווטרטל שהציל אותה "מה קרה כאן???" היא קראה הדייג אמר משהו, אבל אופיר לא הבינה, השפה משום מה לא הייתה ברורה לה "את תהיי בסדר!" אמר לפתא הווטרטל ואת זה אופיר הבינה ברור, והיא נבהלה, "איך הבנתי אותך??" היא שאלה "מה איך?" שאל מישהו מאחוריה, הלפרס, האיש אמר עוד משהו "דרטיני קטנה תרגעי...שיינו פוקימונים זוכרת..." אמר ווטרטל "אני...דרטיני?" אופיר הביטה בהשתקפות שלה במים "לא את גבינה צהובה!" אמר הלפרס "בטח שאת דרטיני! מה חשבת?" "הייתי ילדה לפני כמה דקות..." היא אמרה "ואני הייתי כלב..." אמר ווטרטל והוא ולפרס צחקו, הדייג אמר עוד משהו ושנייהם התלהבו "אתם מבינים אותו?" שאלה "לא ממש, אבל כבר למדנו להכיר את הדרך שהוא מדבר, והוא אומר שעוד מעט נגיע לעיר..." אמרה לפרס "בטח! העיר על הים, עם המכון של התאומים, שם משיגים צלילה!" אמרה אופיר "את מוזרה..." אמרה לפרס "איך קוראים לך?" "לרוב קוראים לי פירי..." היא אמרה, היא תמיד שנאה את השם אופיר, אז החליטה להשתמש בשם חיבה שלה, לפחות בתור דרטיני "טוב, הדייג שלנו יטפל בך כשנגיע לעיר, ואולי ילמד אותך לשחות, רואים שאת צעירה" אמר ווטרטל אופיר חשבה לעצמה 'אולי עוד אנשים נקלאו למקום הזה ולא רק אני?' אוקי! הכוונה היא שאתם גם תכנסו באותה דרך לפוקימון רמה קטנה (קטנה!) כמוני לאיזה מקום שבא לכם, וליצור עלילה לאט לאט! מי הגבר שממשיך?

moon flower

New member
אני אנטוש כרגיל... אין מצב... אני

לא יצור של פיקים משותפים אבל אני בהחלט יכולה לכתוב פרקים מהצד ^^;;;

Houndour

New member
אוי נו באמת

קשה לכם לכתוב עוד כמה משפטים כדי שיצא משו מעניין? ננסה. אופיר חשבה לעצמה 'אולי עוד אנשים נקלאו למקום הזה ולא רק אני?' בעוד הנסיעה על העגלה מתארכת ראתה אופיר משהו עגול זוהר בין השיחים. אך מחמת מהירות הנסיעה היא לא הצליחה לזהות מה בדיוק זה היה, רק לראות פריימיפ חוטף אותו מהאדמה ונער שרוכב על תאורוס רודפים אחריו. "הגענו" קרא הדייג ווורטרטל ירד מהעגלה. אופיר הבינה שהם הגיעו למקום היעד. היא התחילה לאהוב את זה שהיא מסוגלת להבין שפת הפוקימונים. היא נסתה לתקשר עם הואונדוור שעבר על ידם "שלום לך" היא אמרה לו, מצפה בקוצר רוח לתגובה. אך הוא זינק במבט כועס עליה והפיל אותה על הקרקע. הוא בחן אותה היטב, כאילו מחפש משהו, ואז ירד ממנה. "מצטער, זו הייתה טעות" הוא אמר לדרטיני המבוהלת. "לפי המבט על פניך אני מבין שאת לא הרבה זמן בצורתך הנוכחית" אופיר הופתעה לשמוע והבינה שהיא לא היחידה שקרה לה המקרה המוזר. "וכמה זמן אתה הואנדוור"? שאלה "נולדתי כך" אבל הלייט בול שמסוגל להעניק כוחות טרנספורמציה מיוחדים, נתן לי את האפשרות להפוך לאדם ולפוקימון בחזרה" "יש דרך שאני אוכל לחזור לצורת האדם המקורית שלי?" שאלה אופיר בהתלהבות "רק דבר אחד יכול לבטל את כישוף הלייט בול" הוא הסביר "הגולדנבול העתיק"

moon flower

New member
אם הכוונה היא אליי אז אני פשוט לא

אוהבת לכתוב על עצמי... ~.~ כמו שאנשים (=האנדי-קון) כבר הבחינו אני לא בנאדם שאוהב לציין את עצמו בחברה ואני לא מרגישה נוח כשיש מסביבי יותר מדיי אנשים... עזבו, אני סתם מחרבשת על עצמי... ~.~

המשך

אחר כך בא טורצ'יק קטן. אופיר שאלה אותו אם גם היה בנאדם והוא אמר שכן. טופיר שאלה איך זה קרה לו והוא ענה שהוא שחק ברובי ושט במיםת ופתאום יצא טורצ'יק בצבעים מוזרים אבל לא זוהר ואז הוא אמר שהטורצ'יק ירה קרן סגולה ואז הוא מצא את עצמו כטורצ'יק במחשב ואז הוא אמר שהשם שלו זה יונתן ואחרי שהוא הבין מה-קרה בא בדייג ותפס אותו. הם הגיעו למרכז פוקימונים.

עוד המשך

במרכז הפוקימונים הדייג ריפא את כולם חוץ מטופיר. הוא חשב. הוא יצא החוצה וזרק עלי מסטר-בול. אופיר הרגישה מוזר. אחר כך הדייג ריפא גם אותי. הדייג הלך לחוף והוציא את כולנו. אותי הוא אימן קצת ונתן לי ריר קנדי. פתאום בא איש לבוש/ באדום ומוזר ואז ראיתי שהוא מצוות מגמה. האיש דרש קרב. הדייג נלחם בו. הדייג הוציא את וורטלטל והאיש הוציא הונדום. לפרס "קרעה" את הונדום אבל הפסידה מול ריידון. כך גם כל שאר הפוקימונים חוץ מאופיר. הדייג הוציא את אופיר ואמר לה להשתמש בקרן-על. אופיר פגעה ונצחה את ריידון. פתאום אופיר זהרה והתפתחה! ואז בא המנהיג של צוות מגמה ודרש קרב...

OFIRB9

New member
אפשר לשכתב את זה?

זה כתוב...מוזר מילא תגיד כן או לא אגב תודה שפיתחת אותי! איזה כיף!

קירליה

New member
מצטער שאני מגיב רק עכשיו אבל...

"טריירי גם אתה משתתף?" תשובתי- לא! למה? כי אני כותב גרוע, זה למה. וגם לא בא לי להיות קירליה חחח

למעלה