פיק מס' 1.

amitasafzabida

New member
פיק מס' 1.

לי כבר טס להונג קונג וסאקורה מיואשת, היא אינה יודעת מה לעשות עם הרגשות שלה כלפיו. היא החליטה להתחיל לתפור לכבודו שמלה עד שהוא יגיע, גם כשתגמור אותה היא תוסיף לשמלה תוספות כמו פרחים והכל. אבל כשרצתה להתחיל בתפירה היא מרגישה משהו מוזר... המשהו שכמו תמיד הוא קלף. "קרו, גם אתה הרגשת?..". "כן, סאקורה, גם אני הרגשתי.. אני יודע שזה מוזר, אבל חייבים לבדוק". " כן" אמרה סאקורה בנחישות וישר קראה לטומויו לפארק הפינגוינים, המקום שבו קרה המקרה. טומויו וסאקורה הגיעו לשם. אבל פתאום בלי שאף אחד הרגיש, הקלף נכנס בסאקורה, קלף שהוציא ממנה את התכונה הבולטת שלה, התמימות. טומיו התחילה לחפש זוויות צילום, לחשוב על הבגד הבא שלה, וסאקורה החלה לחשוד למה, למה, תמיד היא עושה לה את כל זה?.... הקלף הכניס לה את האפשרות הכי גרועה לראש וגרם לה לשאול אותה את השאלה המטרידה. טומויו טמנה את ראשה בכפות ידיה ובכתה ורצה, רצה כל הדרך. סאקורה צעקה לה אך היא לא ענתה. הקלף יצא ממנה ואמר:"אני הוא קלף התכונה, אני אחד מהקלפים החזקים שיש, אפילו מר קלואו לא הצליח עליי, נראה אותך!, חהחהחה!!!". כששמעה סאקורה דברים אלה החלה לחשוב באיזה קלף לתפוס את הקלף המטורלל הזה. "אני יודעת!" אמרה סאקורה, "אשתמש ברעם ורוח, אעשה חוט מחשמל שפשוט ישתיק אתו". סאקורה זרקה את קלף הרעם והרוח לאויר ביחד ואמרה:"רעם!, רוח!, צרו חוט מחשמל שנכרך!". פתאום נוצר באויר קלף חדש, שיצא ממנו ראיצו לבן שחישמל את את קלף התכונה האדיר. סאקורה אמרה:"קלף הנוצר ע"י גורם בלתי ידוע היתפס כקלף - תכונה!". באתו רגע נחטו בידיה ארבעה קלפים, שניים מהם חדשים. קלף הרעם, הרוח, התכונה וקלף המשולב ע"י רוח ורעם. סאקורה נזכרה באתו רגע בטומויו והחלה לרוץ אליה. סאקורה איחרה את המצב, טומויו כבר היתה בלימוזינה עם סונומי בדרך לבית החדש. סאקורה החלה לרוץ אחרי הלימוזינה ואחרי המשאית שלקחה את חפציה לבית אחר. היא רצתה להשתמש בקלף המהירות, אבל פחדה לדעת לאן תגיע. "אני אחזור הביתה" החליטה בעודה בוכה. היא הסתכלה במבט אחרון לבית שרשום עליו שלט "למכירה נא שלחו הצעות באיימל העבודה שלי". כשהגיעה הביתה ספרה הכל לקרו, אבל הכל נראה לו מוזר. זהו.. איך זה?

טוב זה....

הרבה יותר מציאותי אבל למה אתה עדיין נפטר מדמויות???? בכל מיקרה הקטע של שילוב לקלפים חדשים הוא נורא יפה ומקורי ווגם אהבתי את הלחש החדש... וגם טוב לראות שסאקורה כבר לא המטומטמת שהייתה לאורך כל הסידרה ושהיא סוף סןף הצליחה לחשוב על משהוא לבד... זה כבר הופף אותי למעריצה קבועה של הפיק ואני מצפה כבר ליקרוא את ההמשך

amitasafzabida

New member
אל תדאגי. העניין שעפים דמויות הוא

פשוט מוסיף לעלילה. ליצור סתם קלפים זה חסר טעם אם הם לא עושים משהו. זה משחזר את הקטעים עם אריול רק שכאן זה כבר הרבה יותר גרוע (ולא רק בהוצאת דמויות..).

אכפת לך אם....

אני אציעה רעיונות לקלפים??? אם אתה לא רוצה שיתערבו לך בפיק אז פשוט תתעלם מההודעה... אז ככה: א. קלף הדם- מגעיל... אני יודעת אבל ניראה לי נחמד... ב. כלף חיה- כלף שיכול להפוך לכל חיה שהוא רוצה... ג. כלך היסודות- כלך שיכול להפוך את המשתמש לכל היסודות (שסאקורה תוכל להפוך למים, רוח, אש.....)-יהיה נחמד אם הוא יווצר מכל כלפי היסודות שלה... ד. קלף הפחד- כלף שמציב בפניך את הפחד הכי גדול שלך ( יהיה נחמד להיפטר מהפחד המעצבם של סאקורה מרוחות רפאים כי הוא עושה אותה מזה מגוכחת9 ה.כלף החשיבה- הופף את כולם לזומבים מטומטמים( לוקח מהם את השכל...) נו מה דעתך? אתה תשתמש במשהוא מאלה?

amitasafzabida

New member
קודם כל, זה קלף. רעיונות נחמדים.

אם אשתמש אכתוב בסוף את שמך
.

פירסמת אותו כבר ../images/Emo80.gif../images/Emo60.gif../images/Emo85.gif

ואם את רוצה הערות אז הינה: הכתיבה לא ממש משהו.. שפרי אותה טיפה והיא תהיה טובה הפיק עצמו - נחמד רק זה שסאקורה השתמשה בשני קלפים זה לא אומר שהיא צריכה לעשות קלף חדש כדי להשתמש בכוחם המשותף חסרים תיאורים, פרטים וכו'.. ותתני לזה שם! פיק בלי שם לא מסקרן אף אחד לקרוא וגם נותן תחושה של "הכותבת לא השקיעה בפיק שלה, למה שאני אשקיע" לכן אני לא קראתי פיקים אחרים.. פשוט השתעממתי כשראיתי את ההודעה הזאת.. כעיקרון הסיפור יפה אבל כפי שאמרתי יש מה לתקן מקוהו שלא נפגעת, זה רק כדי לשפר אותך

amitasafzabida

New member
קודם כל, אני בן.

ובמה לשפר את הכתיבה? תפרטי.. מה זה הכו' הזה?, זה חשוב. אילו פרטים חסרים? תפרטי...

סליחה על הפנייה

לשפר את הכתיבה כלומר את צורת ההתבטות שלך.. אילו פרטים חסרים? לא יודעת.. ירידה לפרטים זה משהו שנורא חסר לי.. כמובן לא לפרט יותר מידי אחרת זה לא ייגמר אבל.. הפיק היה חסר פרטים.. זה נראה לי הסיפור בכללי

shui chan

New member
אני חייבת להגיד שהשתפרת

מהפעם האחרונה שקראתי פיק שלך.. אני חושבת שהעלילה ממש יפה ודי אהבתי אבל כמו האנשים שהגיבו לפני אני חושבת שאתה צריך יותר לפרט לדוגמא החלק מהסיפור שלך : "לי כבר טס להונג קונג וסאקורה מיואשת, היא אינה יודעת מה לעשות עם הרגשות שלה כלפיו. היא החליטה להתחיל לתפור לכבודו שמלה עד שהוא יגיע, גם כשתגמור אותה היא תוסיף לשמלה תוספות כמו פרחים והכל." אני חושבת שבעיקרון זה צריך נגיד להיות ככה: עבר זמן מאז שלי טס להונג קונג. סאקורה כל כך מתגעגעת אליו. "אממ.. אולי אני אכן לו משהו לפעם הבאה שניפגש?" היא מתחילה לחשוב בראשה על דברים - שמלה - כן זה יהיה מצויין. אפילו שיעבור זמן רב עד שהם יפגשו היא מעדיפה להתחיל לעבוד עכשיו. היא תוסיף דברים קטנים אחר כך. לפתע היא מרגישה.. יכול להיות שאני ממש טועה - ואני יודעת שאני גם לא כותבת משהו אבל אני חושבת שבסיפור אתה צריך להוסיף את כל השיחות האלה אולי לרשום קצת יותר שיחות יעשה את זה ליותר טוב - ויכול להיות שאני טועה.. אז קיצר זאת סתם הדעה שלי - אני באמת חושבת שהשתפרת ואל תעלב או משהו^_^

amitasafzabida

New member
תודה. אני פשוט כותב את הפיק מכמה

נקודות מבט. כל הזמן אני משתמש באחרת. אז לפעמים אני כותב מנקודת המבט שלה ולפעמים של צופה מהצד. ו..תודה על הערה.

shellyangel

New member
ווווווואאאאוווווווווווו...../images/Emo54.gif

יפה מאוד... אני חדשה כאן אז זה הפייק הראשון שאני קוראת פה... יפה
סאקורה,שאמן קינג, יוגי-הו- לנצח!!!!!!!!!!!!!!! never cared for what they do never cared for what they know but I know

למעלה