פיק מבית היוצר שלי ^-^

פיק מבית היוצר שלי ^-^

זה פיק ג'יראיה\oc זה אומר.. ג'יראיה ודמות שאני המצאתי, מי שרוצה מוזמן לנסות לצייר אותה לי התיאורים בפיק, לי אישית נמאס לנסות ^^; היא יוצאת לי יותר מדי דומה לשיאורי שלי. וול.. מקווה שתהנו =]

kikome

New member
זה יפה! ../images/Emo58.gifלפיק

תמשיכי ככה! נאמ נאמ... אפשר קצת ביקורת בונה? הקטע שבו הוא מסיים את הסיפור בפתאומיות... פתאומי מידי. יש קטע כזה יפה מרכזי של הסיפור של אהובתו שמתה, ופתאום הוא מסתיים. היה נחמד אם ג'יראיה היה מתאר איך הוא מצא את אהובתו שמתה, ומה קרה אחר-כך, ואיך זה השפיע על ההתנהגות שלו בעתיד... חוצמזה, ממש אהבתי את התיאורים שלך! את מהאנשים האלו שיודעים לתאר ממש יפה. במיוחד אהבתי את הביטוי: "מנסה לפזר את השיער כחול ברוח" זה היה ממש יפה. (חח, אני חוזרת על עצמי ^^). גם הרעיון יפה. לא שילבת את הרעיון של יונדאימה, הבן של ג'יראיה ושל אהובתו, ולכן הוא מטפל ביונדאימה ממש טוב, ומטפח אותו? חחח, לא משנה ^__^

תודה רבה ^_^ אולי ספויילר לפיק XD

כן, אני יודעת שזה נגמר בפתאומיות, כי גם ג'יראיה לא יודע מה קרה לה.. וגם נארוטו לא צריך לדעת הכל על כל מה שקרה לג'יראיה מאז. חוצמזה שאני לא אוהבת להאריך פיקים יותר מדי, ות'כלס, גם אני לא יודעת מה קרה לה XD ושוב תודה =] ואמ.. לא שילבתי את הרעיון, כי אני עדיין חושבת שיונדאימה הוא לא הבן שלו XD אבל ממש רציתי לכתוב על אהבה של ג'יראיה =]

Naruto007

New member
קראתי

ולמרות שזה לא סגנון הדברים שאני קורא, עדיין הכתיבה יפה מאוד. הרגשתי שזה אולי קצר מידי, אבל אני לא מבין בפאנפיקים ולכן יכול להיות שאני סתם לא רגיל. בכל מקרה יפה מאוד. קבלי חתול חבול

תודה רבה ^_^

וכן, זה קצר.. הפיקים שלי בד"כ קצרים! ^.^; ולמה חתול חבול? ;; אני לא רוצה חבול =[ מסכן ;_; אפשר חתול חמוד? D:

Naruto007

New member
בגלל שביקשת כל כך יפה

אני לא יכול להגיד לא, אז הנה: טיפלתי בחתול כך שהוא לא חבול, ועכשיו איזה מותק הוא

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאהבתי ^^

מתאים לג'יראייה להתאהב בעקשנית =] קבלי חטיף חלב ~_-

Sunnaiko

New member
ממש יפה! ../images/Emo13.gif

קצר, אבל יפה ולעניין. זה נראה כמו משהו היו עושים ממנו פרק או חצי פרק בסדרה. 3: אני מסכימה עם Kikome, התיאורים שלך מאוד טובים וציוריים. אהבתי את המוטיב החוזר הזה של פיזור השיער ברוח... תכתבי עוד פיקים! X3 אנירוצהלקרוווואאאא.

תודה ^__^

יא.. את באמת חושבת שהיו עושים מזה פרק? *מוחמאת* ושוב, תודה =] וכן, 'ני אכתוב עוד.. בהזדמנות ^^

Adi Chan

New member
איזה רוע...

הם היו צריכים להיות ביחד:p פיק חמוד חופית^_^ תגידי במקרה הנערה עם התלתלים הארוכים זו את??XD

נה.. ג'יראיה וטסונאדה צריכים

להיות ביחד =] תודה רבה ^_^ ולא, הנערה עם התלתלים לא אני, לא שהייתי מתנגדת ^^;; בד"כ שיאורי זאת אני =] חוצמזה אין לי תלתלים ארוכים O.O' וגם אין לי שיער בצבע החול P: חחח.. היא סתם דמות שהמצאתי, נקרא לה.. אמ.. רין או משו P:

למעלה