ד' ואחרון../images/Emo80.gif
ברוק קרא ואמר,"מה כ"כ מאיים בזה?בסך הכל כתוב פה-'אנחנו מתוודים על מעשינו בליל הסדר האחרון'"."לא!כתוב 'אנחנו יודעים מה עשיתם בליל הסדר האחרון'!",אמרה מיסטי,ואז הם רבו עוד כחצי שעה עד שמיסטי פסקה,"אנחנו צריכים להתארגן מחדש"."טוב",אמר ברוק כשחיוך על פניו,"אני הולך לחפש בדפי זהב". לאחר כשלוש שעות,במקום אחר מסביב לשלוחן עגול ישבו תשעה אנשים:מיסטי,ברוק,ג'סי,ג'יימס,ג'ואי,ג'ני,קאסדי,בוץ' וריצ'י,שנראה שברירי מתמיד.כסא ריק אחד נשאר,כנראה של אש."התכנסנו היום",החלה מיסטי,"בגלל מותו הפתאומי של אחד מחברי הארגון שלאף-אחד לא איכפת ממנו-אש.יום לאחר מותו קיבלנו מכתב,ואיננו יודעים מי כתב אותו,ומה כתוב בו.הטענות שלנו: 1.אנחנו יודעים מה עשיתם בליל הסדר האחרון 2.אנחנו מתוודים על מעשינו בליל הסדר האחרון מטרתכם-לחקור!מי כתב ומה כתב?-"דבריה של מיסטי נקטעו בפיצוץ קולני.חור גדול נפער בקיר,וממנו יצא לא אחר מ...בוב הבנאי!בעוד כל הבנות מלוות אותו בצרחות של:"בוב!תעשה לי ילד!",הוא הועף ע"י ילד קטן,שהתברר כגרה.גרה צחק צחוק רשע."מי אתה?",שאל ריצ'י על-סף בכי."אהה.....לא יודע^^;",ענה."אוווף,לך מפה,אנחנו צריכים לחקור אותם,לא אתה!",נשמע קולה של ניקול."הרסת לנו את הפתיחה הדרמטית",אמר ליאור."שיהיה...אנחנו מארגון נ.ל.ס-"אמרה ניקול,ודבריה נקטעו ע"י ליאור,"ניקול.ליאור.סַפוֹק"."ספוק?!",שאל ג'יימס."זו מילה שהמצאתי",ענה ליאור,"היא...מעוררת השראה,נפלא וכו'"."איפה הייתי?אה,כן",המשיכה ניקול את דבריה,"אנחנו מארגון נ.ל.ס,באנו לחקור אתכם על הרצח של אש קטצ'אם".ברגע זה ריצ'י פרץ בבכי."שתוק!",צעק ליאור,ולחץ על כפתור.ריצ'י הפסיק לבכות."אאההההה!אני מודה!אני הרגתי את אש!",צעק גרה.ניקול נשמה נשימה עמוקה,"כל-הכבוד",אמרה,כשהבעה גאה על פניה,"לא ידעתי שיש לי אח גאון כזה"."אש במילא היה צריך להירצח",אמר ליאור,"ואתה,הרגת אותו!כל הכבוד!אני בן-דוד גאה"