פיק לפסח!

Houndour

New member
../images/Emo6.gif יפה!!

דרך מקורית להרוג את אש
חח אהבתי את הביסוס על סיפור אמיתי שהכנסת לשם

Thestral

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

אהבתי

OFIRB9

New member
למה זה לא מראה לי!?!?!?!?

שמישהו יעתיק את זה לכאן זה לא עולה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thestral

New member
../images/Emo79.gifרק אופיר לורואה../images/Emo79.gifרק...../images/Emo108.gif

אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה
רק אופיר לורואה זה כיף^^

בהודעות../images/Emo80.gif

אש אהב את ליל הסדר.הוא רצה לאכול בו,והרבה.בעיקר מצות.מאז ומתמיד אהב מצות:טעמן הטוב,רחש הפצפוץ שעולה מהן כשאוכלים אותן,העצירות אחרי...נא להתעלם מהסעיף האחרון.... אך ליל הסדר הזה הוא מאוד חיכה,מסיבה אחת פשוטה-הוא לא יאלץ לבלות לבד עם אימו הסדיסטית.בלילות הסדר הקודמים,הוכה ע"י מצות,חסות ושאר ירקות(תרתי-משמע).אך לא הפעם!השנה מיסטי וברוק יתארחו אצלו ואמו תאלץ לוותר לו הפעם."עוד שעה לליל הסדר",חשב אש בשמחה,"הפעם לא אצא עם סימנים כחולים על הידיים!אפילו שכחול זה יפה...".פתאום נשמע צלצול בפעמון הדלת."מי זה?",קראה אמא של אש בנחמדות,שנשמעה משכנעת במיוחד למרות שהייתה מזויפת."ברוק ומיסטי!",נשמע קול מעבר לדלת."שלום לכם^^",אמרה דליה ופתחה את הדלת,"הקדמתם קצת"."רצינו לבוא קצת לפני,בשביל שלא נאחר",ענה ברוק,בעודו מתקדם עם מיסטי לכיוון המדרגות שמובילו לחדר של אש,אך אש כבר חיכה להם מחוץ לחדרו."היי!",קרא."שלום אש!","מה נשמע?"ו"כמה זמן לא התראינו" היו חלק מהמשפטים שהוחלפו שם."פיקה!",קפץ פיקאצ'ו מהמטבח,הוא היה רטוב כולו."מה קרה לך?",שאלה מיסטי בדאגה לא אופיינית,אך פיקאצ'ו לא ענה,הוא היה עסוק בלהסתכל על טוגפי במבט מאוהב,כשטוגפי צועק,"פררררררי!פררררררררי!" ומושיט ידיו לעבר פיקאצ'ו."אני חושב שכדאי שתתני לטוגפי ללכת עם פיקאצ'ו",הציע אש.מיסטי הנהנה בראשה ונתנה לטוגפי ללכת אל פיקאצ'ו,והם רצו לחדר של אש וסגרו את הדלת."קדימה!מתחילים את הסדר!",קראה אמא של אש מלמטה.לאחר שירדו השלושה למטה שאל אש,"לא הקדמת בשעה?"."הזזתי את המחוגים של השעון^^",אמרה דליה וכשאש הלך לידה סיננה באוזנו,"יש לך מזל הפעם".

חלק ב'../images/Emo80.gif

אתמול לא הספקי הכל
לאחר שהגיעו ל"שולחן עורך",החל אש לדבר,ולספר על מה הוא מתכנן לעשות אחרי החופש."אני רוצה ללכת לכל מכוני הליגה החדשים!מכון פרנקטרבובורג,ומילבורג ו-" "בום" קול של ירייה נשמע ואש שכב מדמם על השולחן,חסר חיים. מיסטי אכלה חסה,כדי לשמור על הדיאטה. ברוק אכל מצה,כי הוא צריך יותר זמן איכות על השירותים. דליה סתם ישבה כשחיוך מעצבן מרוח על פניה. "למה יש כתם אדום על השולחן?",שאלה מיסטי בסתמיות. "זה כלום,סתם אש מת",ענה ברוק."הוא מלכלך את המפה שלי",אמרה דליה,הפעם בלי חיוך על הפנים."נו,אז מה נעשה?נזרוק את הגופה שלו למים?",שאל ברוק."זה נדוש",ענתה מיסטי,"אולי נזרוק אותה על חתולות?",הציעה מיסטי."זה רעיון טוב",ענתה דליה,שהחיוך כבר חזר לפניה.לאחר שזרקו את גופתו על חתולות חסרות ישע,הלכו ברוק ומיסטי הביתה,ולקחו איתם את פיקאצ'ו כי דליה לא רצתה שתהיה נשירה על הספות החדות של וורסצ'ה שהיא קנתה בשוק הפשפשים. בינתיים במקום אחר "המממ...הסורק מורה על משו",אמרה ילדה עם שיער חום שָׁטני עד מעבר לכתפיים."בטח עוד גופה,אנחנו מוצאים 73 כאלה ביום",אמר ילד שנראה קטן רק בכמה חודשים מהילדה.שיערו היה שחור,עיניו כחולות ונמשים על פניו."אבל הסורק ממשיך לצפצף...נראה לך שזה קשור לצלצול?",שאלה הילדה."לא...בטח סתם מוות שרוצים שנחקור",ענה הילד."שיהיה...נו,נשלח את גֶרַה...גרה,לך!",צעקה הילדה. "לא רוצה",ענה לה ילד קטן,כבן 8,שיערו בצבע כמו של הילדה ועיניו חומות גם כן. "לך!" "לא רוצה!" "לך!" "לא רוצה!" "ליאור,תפוס אותו!" "לא!אני הולך,אני הולך!" "יופי",אמר ליאור בחיוך מרוצה כשגרה יצא מהחדר,"סופסוף שקט!"."כן,אי-אפשר לעשות כלום כשהמעצבן הזה כל הזמן מציק לך",אמרה הילדה בחיוך שבע רצון.לאחר כחצי שעה נשמע צילצול

חלק ג'

נשמע צילצול באינטרקום."אני אענה",אמרה הילדה,ואז הרימה את שפורפת האינטרקום,"הלו?" "תעלי אותי" "מי זה?" "גרה" "מי?" "גרה!!!!!" "אני לא מכירה שום גרה,זאת טעות בארגון" "נווו!תעלי אותי!!!!" "טוב...אני יורדת",אמרה הילדה וטרקה את שפורפת האינטרקום,"הוא רוצה שנעלה אותו,בוא".הם ירדו למטה ואספו את גרה,כשגופה בידיו."אתה לא יכול לשים את זה בשקית או משו?",שאלה הילדה."לא,כי לא הייתה לי",ענה גרה."זרוק אותו על שולחן הניתוחים",אמר ליאור,"נראה מה קרה לו".גרה שם את גופתו של אש על שולחן הניתוחים והילדה נגשה להסתכל."מה את רואה שם,ניקול?",שאל ליאור."זה די ברור",אמרה ניקול,"ירייה בריאות,מת מחוסר נשימה בליל הסדר,כנראה בבית אימו עם חבריו,שהשליכו אותו על חתולות"."נצטרך לשלוח להם מכתב,אולי הם יתוודו,אולי לא.אני מקווה שהם יתוודו,יחסוך לנו זמן,יש סאקורה ב4 וחצי",אמר ליאור.ניקול שרבטה בכתב הלא ברור שלה משהו על דף נייר והכניסה למעטפה שהייתה חתומה בצד שמאל ע"י "נ.ל.ס"."רגע,מה יקרה עם הם יחשבו שזה נ.ל.ס אולפני הדיבוב?",שאלה ניקול."נשלח את גרה,שיחכה בפתח של האולפנים שם",ענה לה ליאור,כאילו שפרט זה היה מובן מאליו(והוא אכן היה כזה). בבית של אש "אני יורדת לבדוק דואר!",קראה מיסטי.מאז התקרית המצערת הם נשארו לגור שם.מיסטי נגשה אל תיבת הדואר וראתה שם מכתב שעל מעטפתו יש סמל של נ.ל.ס.היא לא הבינה מה קורה ולמה נ.ל.ס שלחו לה מכתב.היא רצתה להגשים את חלום ילדותה-להיות מדובבת,אבל לא ידעה שזה יהיה כ"כ לא צפוי.היא פתחה אתה המכתב,ושם,באותיות אדומות כמו דם היה כתוב:"אנחנו יודעים מה עשיתם בקיץ האחרון".מיסטי צרחה.ברוק צרח מלמעלה.הוא ירד למטה כשידו על לחיו השמאלית שנוטפת דם."מה הם עשו לך?",שאלה מיסטי,כולה רועדת."מי?",שאל ברוק,"אני נחתכתי מסכין גילוח בגלל הצרחה שלך"."תראה!",אמרה מיסטי והושיטה לברוק את מכתב האיומים

ד' ואחרון../images/Emo80.gif

ברוק קרא ואמר,"מה כ"כ מאיים בזה?בסך הכל כתוב פה-'אנחנו מתוודים על מעשינו בליל הסדר האחרון'"."לא!כתוב 'אנחנו יודעים מה עשיתם בליל הסדר האחרון'!",אמרה מיסטי,ואז הם רבו עוד כחצי שעה עד שמיסטי פסקה,"אנחנו צריכים להתארגן מחדש"."טוב",אמר ברוק כשחיוך על פניו,"אני הולך לחפש בדפי זהב". לאחר כשלוש שעות,במקום אחר מסביב לשלוחן עגול ישבו תשעה אנשים:מיסטי,ברוק,ג'סי,ג'יימס,ג'ואי,ג'ני,קאסדי,בוץ' וריצ'י,שנראה שברירי מתמיד.כסא ריק אחד נשאר,כנראה של אש."התכנסנו היום",החלה מיסטי,"בגלל מותו הפתאומי של אחד מחברי הארגון שלאף-אחד לא איכפת ממנו-אש.יום לאחר מותו קיבלנו מכתב,ואיננו יודעים מי כתב אותו,ומה כתוב בו.הטענות שלנו: 1.אנחנו יודעים מה עשיתם בליל הסדר האחרון 2.אנחנו מתוודים על מעשינו בליל הסדר האחרון מטרתכם-לחקור!מי כתב ומה כתב?-"דבריה של מיסטי נקטעו בפיצוץ קולני.חור גדול נפער בקיר,וממנו יצא לא אחר מ...בוב הבנאי!בעוד כל הבנות מלוות אותו בצרחות של:"בוב!תעשה לי ילד!",הוא הועף ע"י ילד קטן,שהתברר כגרה.גרה צחק צחוק רשע."מי אתה?",שאל ריצ'י על-סף בכי."אהה.....לא יודע^^;",ענה."אוווף,לך מפה,אנחנו צריכים לחקור אותם,לא אתה!",נשמע קולה של ניקול."הרסת לנו את הפתיחה הדרמטית",אמר ליאור."שיהיה...אנחנו מארגון נ.ל.ס-"אמרה ניקול,ודבריה נקטעו ע"י ליאור,"ניקול.ליאור.סַפוֹק"."ספוק?!",שאל ג'יימס."זו מילה שהמצאתי",ענה ליאור,"היא...מעוררת השראה,נפלא וכו'"."איפה הייתי?אה,כן",המשיכה ניקול את דבריה,"אנחנו מארגון נ.ל.ס,באנו לחקור אתכם על הרצח של אש קטצ'אם".ברגע זה ריצ'י פרץ בבכי."שתוק!",צעק ליאור,ולחץ על כפתור.ריצ'י הפסיק לבכות."אאההההה!אני מודה!אני הרגתי את אש!",צעק גרה.ניקול נשמה נשימה עמוקה,"כל-הכבוד",אמרה,כשהבעה גאה על פניה,"לא ידעתי שיש לי אח גאון כזה"."אש במילא היה צריך להירצח",אמר ליאור,"ואתה,הרגת אותו!כל הכבוד!אני בן-דוד גאה"

OFIRB9

New member
XDDDDDDDDD *פיצוץ*

חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי ענק!!!! למאמרים תיכף ומיד! *שולפת את קלף הנוסטלגיה* אח סיפורי האימה שהיו רצים פה כל יום שישי... חברה מה דעתכם על להחזיר את המסורת ושכל אחד יכתוב בתורו סיפור אימה ביום שישי בערב? ככה נוכל להרוג את אש ביצירתיות יתר, בא לכם?

Houndour

New member
יש לי כזה פיק מתקופה קדומה ^^

אבל הוא לא פארודיה (ולא גמור)

למעלה