פיק לא הכי חדש
.

amltasafzabida

New member
פיק לא הכי חדש../images/Emo73.gif.

פרסמתי אותו ביולי. הפסקתי אותו כי סתם שכחתי אותו. רובכם בוודאי אינכם זוכרים אותו, אז אפרסם אותו מההתחלה. רק הקדמה: אלו סוג חדש של קלפים שרק אמורים לגרום הרס, כאב והשמדה. הם לא יהפכו בצבעם לורודים, אלא לשחורים. השילובים יהפכו לירוקים. אלו סוגי קלפים אחרים. אני מצטער עם הוא קצת סותר, אבל אני מקווה שכך או כך, תואהבו אותו. תהנו.

amitasafzabida

New member
חלק ראשון:../images/Emo73.gif

רק הערה, הוא הראשון ובגלל זה הוא קצר ולא הכי מסודר כפיק. לי כבר טס להונג קונג וסאקורה מיואשת, היא אינה יודעת מה לעשות עם הרגשות שלה כלפיו. היא החליטה להתחיל לתפור לכבודו שמלה עד שהוא יגיע, גם כשתגמור אותה היא תוסיף לשמלה תוספות כמו פרחים והכל. אבל כשרצתה להתחיל בתפירה היא מרגישה משהו מוזר... המשהו שכמו תמיד הוא קלף. "קרו, גם אתה הרגשת?..". "כן, סאקורה, גם אני הרגשתי.. אני יודע שזה מוזר, אבל חייבים לבדוק". " כן" אמרה סאקורה בנחישות וישר קראה לטומויו לפארק הפינגוינים, המקום שבו קרה המקרה. טומויו וסאקורה הגיעו לשם. אבל פתאום בלי שאף אחד הרגיש, הקלף נכנס בסאקורה, קלף שהוציא ממנה את התכונה הבולטת שלה, התמימות. טומיו התחילה לחפש זוויות צילום, לחשוב על הבגד הבא שלה, וסאקורה החלה לחשוד למה, למה, תמיד היא עושה לה את כל זה?.... הקלף הכניס לה את האפשרות הכי גרועה לראש וגרם לה לשאול אותה את השאלה המטרידה. טומויו טמנה את ראשה בכפות ידיה ובכתה ורצה, רצה כל הדרך. סאקורה צעקה לה אך היא לא ענתה. הקלף יצא ממנה ואמר:"אני הוא קלף התכונה, אני אחד מהקלפים החזקים שיש, אפילו מר קלואו לא הצליח עליי, נראה אותך!, חהחהחה!!!". כששמעה סאקורה דברים אלה החלה לחשוב באיזה קלף לתפוס את הקלף המטורלל הזה. "אני יודעת!" אמרה סאקורה, "אשתמש ברעם ורוח, אעשה חוט מחשמל שפשוט ישתיק אתו". סאקורה זרקה את קלף הרעם והרוח לאויר ביחד ואמרה:"רעם!, רוח!, צרו חוט מחשמל שנכרך!". פתאום נוצר באויר קלף חדש, שיצא ממנו ראיצו לבן שחישמל את את קלף התכונה האדיר. סאקורה אמרה:"קלף הנוצר ע"י גורם בלתי ידוע היתפס כקלף - תכונה!". באתו רגע נחטו בידיה ארבעה קלפים, שניים מהם חדשים. קלף הרעם, הרוח, התכונה וקלף המשולב ע"י רוח ורעם. סאקורה נזכרה באתו רגע בטומויו והחלה לרוץ אליה. סאקורה איחרה את המצב, טומויו כבר היתה בלימוזינה עם סונומי בדרך לבית החדש. סאקורה החלה לרוץ אחרי הלימוזינה ואחרי המשאית שלקחה את חפציה לבית אחר. היא רצתה להשתמש בקלף המהירות, אבל פחדה לדעת לאן תגיע. "אני אחזור הביתה" החליטה בעודה בוכה. היא הסתכלה במבט אחרון לבית שרשום עליו שלט "למכירה נא שלחו הצעות באיימל העבודה שלי". כשהגיעה הביתה ספרה הכל לקרו, אבל הכל נראה לו מוזר.

amitasafzabida

New member
חלק שני:../images/Emo73.gif

"איזה יופי!" צעקה סאקורה והעירה את קרו שישן, "יש היום שביתה בגלל הקיצוצים וכל היום שלי!". "סאקורה, ארוחת בוקר!". "אני באה!". "אז יש לך היום יום חופש מפלצת, אה?", שאל טויה. "כן ואני לא מפלצת!" ענתה. "לי אין, אני עובד היום עד 21:00". "טוב, סיימתי, אני עולה למעלה, להת' אבושקה ובהצלחה טויה!", אמרה סאקורה."ביי סאקורה" ענו טויה ואביה יחד. "אני יכתוב לשאורן, מזמן לא דיברנו, מאז שעזב לפני חודש." אמרה סאקורה. בינתיים בהונג קונג – שאורן התחיל את הלימודים ואצלו אין עיכובים. הוא ראה את אחת מילדי כיתתו, ילדה עם שיעור חום חלק וארוך, עם פנים מתוקות ושמלה מהודרות וישר פניו נהפכו לאדומות. "איזה ילדה יפה" חשב. אותה ילדה שמה לב להסמקה וחיכה. עכשיו נחזור לסקורה.. "סיימתי!" אמרה סאקורה. "קרו.. אתה יודע אולי מה פשר הקלפים הללו?" שאלה והסתכלה בקלף החדש, קלף התכונה."לא, איני יודע, כבר עניתי לך". "אולי נדבר עם יואה?" שאלה. "הוא גם לא ידע" ענה. "למה אתה חושב כך?". "כי הידע שלי ושלו בקלפי הקלאו הוא אתו דבר". "אבל אולי המוח שלו עובד יותר משל שתינו??". "אולי, תתקשרי ליוקיטו ונראה". סאקורה מתקשרת ויוקיטו עונה. "הלו?" שאל. הו יוקיטו.. חשבה סאקורה והסמיקה. אבל עכשיו חזרה וענתה. "זאת סאקורה. רציתי להזמין אותך היום עליי ואל קרו, כי יש לנו משהו מאוד חשוב לספר ליואה". "אוקיי, אני בא", להת'". "להת'" אמרה. "או יוקיטו הגעתה" אמרה סאקורה וסומק קל כבש את פניה. "שלום סאקורה" אמר ונהפך ליואה. "אז מה הסיפר, סאקורה?" שאל יואה. "עדיף שנשב. זה לא דבר שנוח לספר בעמידה ליד הדלת" ענתה. "אוקיי" ענה. "טוב בסדר, התיישבנו אז מה היה כ"כ לחוץ לספר לי?" שאל קצת ברוגז. "אמ.. רוצה קפה?" שאלה. "אולי דיי?!" התעצבן יואה . "טוב. אתחיל. אתמול הרגשתי קלף קלאו בפארק הפינגווינים וקראתי לטומויו. הקלף ממש השתלט עלי וגרם לי להרוס את טומיו. אחרי זה הקלף יצא ממני ואמר לי שאפילו מר קלאו לא ניצח אתו.." "מר קלאו" שאל יואה בהתפעלות. "זה הרי לא יכול להיות... הוא היה הקוסם הכי חזק.. לא יתכן שקלף ארור הביס אתו.." "כבר אמרתי לך שיש לו רגשות אחרי למר קלאו?" שאל קרו את סאקורה והפסיק את יואה. "זה כלל לא קשור..." אמר. "אוקיי. אני יכולה להמשיך?" שאלה סאקורה. "כן. המשיכי" ענה יואה. "אחרי המילים הללו בכלל לא ידעתי מה לעשות. אז עלה בראשי הרעיון להשתמש בחוט רעם שישתק אתו אבל כשהשתמשתי בשתיהן נוצר עוד יצור ראיצ'ו לבן שהוא בעצם שילוב של קלף הרעם והרוח. לכדתי את קלף התכונה ונפלו לידיי ארבעה קלפים, שתיים מהם חדשים. קלף התכונה וראיצ'ו לבן. השתיים השינים הם רוח ורעם" אמרה סאקורה ובכתה. "למה את בוכה?" שאל יואה. "כי בגלל הקלפים הללו איבדתי את טומיו!. היא עזבה מפה ולא ידוע לאן. אמה אפילו לא השאירה מס' טלפון.." אמרה. "זה באמת עצוב" אמר יואה והמשיך, "אבל חייבים לדעת מה מקור קלפי ההרס האלו". "זה בטוח. אבל אין לך מה לחדש לנו ?" אמר קרו. "שהמטרה של הקלפים היא להרוס אותך, סאקורה ואת חייבת להיות חזקה. אפילו שזה יכאב. אפילו מאוד" ענה והוסיף, "עדיף שתרחקי ממך קרובים בכדיי שלא יפגעו" סיים. "או לי" חשבה סאקורה. "אסור שהוא יגיע הנה בקרוב. אכתוב מכתב נוסף מחר ואשלח לו" חשבה. "יואה!, קרו!, אני מרגישה כאן קלף קלואו!" אמרה סאקורה. "איך זה שאנחנו לא מרגישים?" שאלו ביחד. "לא יודעת, אבל בכל אופן אני חייבת ללכת לשם" ענתה. את לא זזה מפה" אמר יואה והמשיך, "הבטחתי לאחיך שאשמור עליך וכך אעשה!" "אבל.. אבל.. הקלף הזה חייב להיתפס!" "אוקי. אבל את הולכת איתנו, ברור?" אמר יואה. "ברור. אני לא זזה מכם" ענתה סאקורה. "טוב. איפה את מרגישה אתו?" "כאן. ברחוב ליד" ענתה. "אוקי. בואו נזוז" אמר יואה. "מה הזה החרקה הזה?" שאלה סאקורה. "איננו יודעים" ענו ביחד. "אמאאאא" צעקה סאקורה ופתאום הרגישה את עצמה באוויר. היא פקחה עניים וראתה שיואה מחזיק אותה. "מה קרה יואה?" שאלה סאקורה בפחד. "האוטו הזה ניסה לדרוס אותך" ענה. "כן. אני באמת מרגישה שיוצאים ממנו כוחות חזקים" אמרה. "אבל איך אתפוס אתו?" שאלה והמשיכה "הוא נוסע במהירות עצומה ואפילו קלף המרוץ לא יעזור. גם אף קלף לא יוכל להרוס מכונית. מה אעשה?" שאלה . "קלף המרוץ לא יעזור אבל יש קלף שיוכל להרוס אתו., קלף האש" ענה. "יופי. אבל איך אגיע אליו?" שאלה. "את חייבת מהאוויר. אבל את חייבת מהירות" ענה. "יש לי!" אמרה והמשיכה, "תוריד אותי כאן ואני כבר אסתדר. תודה על ההסעה, יואה" אמרה. "אוקי אני ישקיף עלייך. אם יקרה משהו גם אני וגם קרברוס כאן" "בסדר" ענתה. "עוף, מרוץ ואש. בנו רכב מעופף שיורק אש!" אמרה וזרקה את שלושת הקלפים באוויר. סאקורה הרגישה שהיא מעופפת ופתאום היא נחתה על יצור מעוף דמוי חתול עם כנפיים רבי עוצמה שהטיסו אתו במהירות אדירה ב100 קמ"ש יותר מהקלף!. הקלף ירק אש מפיו בדיוק כשראה את מכסה המנוע של הרכב שבו נכנס הקלף. היה בום ענק ועשן רב כשהתפוצץ הרכב אבל גם נשמע קול האומר "עוד לא ניצחת אותי. אני טיל ואני מהיר ואפחד לא יפגע בי.." אבל הקול נחלש ונראה שקורא ההפך, הקלף נפגע. אבל סאקורה לא עמדה בעשן ועצמה את עיניה ואמרה בעיניים עצומות "עוצמה הרסנית הנוצרה ע"י גורם בלתי ידוע תילכדי כקלף! – טיל!". הקלף לא נתפס. כוונה אתו למקום אחר והוא לא נתפס. "יתכן שהקלף עדיין יכול לנוע" אמרה בעוד שהיא עוצמת את עיניה. "אני לא יכולה בעשן הזה" אמרה. "רוח!, פזרי את העשן ותני לי לראות!" אמרה סאקורה. "סוף כל סוף. טוב, אני מרגישה אתו שם. שלח אש לכל הכיוונים עד שתפיל את הטיל החמקמק הזה". אחרי זמן מה של איזה חצי שעה – שעה הטיל הזה נפל. "סוף כל סוף" אמרה "עוצמה הרסנית הנוצרה ע"י גורם בלתי ידוע תילכדי כקלף! – טיל!". "יש!, לכדתי אתו סוף סוף ומזלי לא נדרסתי. הנחת אותי בבקשה!" אמרה. כשנחתה סאקורה נפלו לידיה ארבעה קלפים. קלף האש, עוף, מרוץ, טיל וקלף חדש שנקרא 'מטוס קרב'. כשספרה את הסיפור ליואה וקרו הם היו מופתעים. במיוחד יואה, שלא האמין עד כמה העוצמה של סאקורה חזקה. "יכול להיות שאת נעשת עוד יותר חזקה ממר קלאו" אמר קרו. "יתכן קרו? הרי מר קלואו היה קוסם עם עוצמה רבה והמון כישרון. לא יתכון שאני חזקה יותר ממנו" אמרה. "אבל הקלף אמר בעצמו שמר קלאו לא הצליח לתפוס אתו" אמר קרו. "ואם הוא שיקר?" ענתה "אבל את הצלחת ליצור שילובים שמר קלאו לא הצליח" ענה קרו. "אבל אולי הוא לא ניסה?" ענתה. "לא משנה. אם יצרת את השילובים הללו זה אומר שהעוצמה שלך גדלה מאוד" ענה קרו והמשיך "גם אם את לא עוקפת את מר קלואו, את לפחות חזקה מאוד ואני מאמין, שמר קלואו ניסה ליצור כאלו שילובים, אפילו שאיננו יודעים בוודאות" גמר. "טוב. אני הולך" אמר יואה נהפך ליוקיטו. "אה? מה אני עושה כאן?" שאל. "זה סיפור ארוך" ענתה סאקורה כשהסתירה את קרו מאחוריי גבה. "טוב להתראות סאקורה" אמר יוקיטו. "להתראות יוקיטו" אמרה סאקורה והסמיקה למשמע שמו.

amitasafzabida

New member
חלק שלישי:../images/Emo73.gif

"אוף, קרו, מה יהיה הסוף עם הקלפים?" שאלה את קרו, שדפק את האוטו שחלו בקיר וכמעט דפק את המכשיר בראשO.O. "לא יודע.." ענה לא מרוכז. "מה לא יודע? אתה יודע בכלל מה שאלתי?!" "אה?.. מה?" "קרו!!" נגשה לטלוויזיה וכיבתה אותה. קרו:"מה עשית ?!?!?!!?!" "ההיתי על 250!!" "יופי לי" לגלגה סאקורה. "עכשיו, מה יהיה סוף הקלפים?.." אמרה בקול מודאג במקצת. "לא יודע.." "כל פעם צץ חדש.." ענה. "אז צריך פשוט לתפוס אותם וזהו?" שאלה. "כנראה" ענה. פתאום נשמע קול התפוצצות רב עוצמה. "מה זה?" נבהלה סאקורה עד רעד. "בטח רעם.." ענה קרו. "רעם?!?!!?!!?!?! אתה שפוי?!" התעצבנה. "טוב, טוב, בוא נצא החוצה ונבדוק זאת.." כשיצאו, היא וקרו, החוצה, לא דמיינו את המראה שנגלה מולם. כל הספרים פוצצו כרימונים על בתים ואנשים בתוך עשן סמיך מידי מחשב רותח שנמצא למעלה, כאדם גדול, שמחטף עצבים כה רבים על הספרים, שגוזלים זמן לא מועט מילדי דור האלפיים. סאקורה נראתה פוחדת ואבודת עצות. לא ידעה לעשות, גם לא עם עצמה. אמרה לעצמה, "אולי אדבר איתו..?" האמת, שכך עשתה. את הכנפיים קיבלה מכל התעופה ואת החרף לקחה מקלף החרב. ביקשה ממנו, שיפסיק זאת. המחשב, שענה:"אין מכבודי לא לפגוע בספרים!" וצחק צחוק מרושע, לקח ספר עב כרס (מה זה עב כרס?! יותר גרוע מהארי פוטר החמישי!!) וניסה לפוצצו על סאקורה. סאקורה חמקה במהירות בעזרת שימוש בקלף הטיל. היא אינה ידעה מה לעשות. קלף ה'מטוס קרב' לא עזר. הוא היה חסין. סאקורה, שראתה פתאום את יואה נפגע קשות בעץ ואת קרו המועף לתוך ענן, הרגישה בכי עז. העיר מולה נראתה כה מתה, מוחרבת, אפורה, ללא מחסה, הרגישה עצמה כאחת שצריכה להציל אותה, ויהיה מה! אך, מחשבות לד לא עוזרות, מעשים צריך גם. מעשים לא היה לה, רק פחד. פחד מהבלתי ידוע, פחד בלתי מוספר, פחד שהרגיש עצמו רוצה לצאת, בבכי. "נמאססססססססססס ליייייייייי!!!" צעקה סאקורה ואגם גדול נופל מלפניה. ספר שהושלך עומד דומם באוויר המזוהם. שוב פעם קרו נתקע בענן ויואה בעץ. אך, הפעם המחשה ההורס, עצר לפתע, והרגיש עצמו מושפל. במהירות בזק השליך עליה עשרות ספרים. קשה היה לחמוק, אך עדיין הבכי רקד בעיניה. יצא ויצא. אגם היה למטה ויחד עם העצב והפחד, הפך לתמיסה כמיכלית דלילה. התמיסה, שבנתה ככלי עזר, גם אקדח. האקדח, שהיה מלא בתמיסה המורכבת מחומרים של עצב, הועבר בדרך קסם לידיה הרועדות של סאקורה. החרב, שהוחזקה באחת מידיה, ישר הפכה לקלף שנתפס באחד מכיסיה של סאקורה. האקדח שהוחזק בידיה גרם לידיה להיות פחות רועדות. לעצור במקצת את קלף הטיל. לעמוד מול הספרים ולירות בהם ללא כל פחד, פחד פנימי. הספרים, שנפלו על הרצפה בקול צורם, גרמו לעשן לזרום למעלה ולגרום לסנוור. המחשב ההרסני, ניצל זאת בחוכמה ו\זרק ספרים כה רבים לכיוונה, שלא השמיעה, הייתה נפגעת את למוות. אחר שהעשן התפזר, נטלה את אקדחה וירתה בנשימה עצורה יריות כמה רבות עם עניים עצומות. המחשב, שהפעם לא נהפך לקלף, אלא לפיצוץ אחד גדול. באותו הזמן, סאקורה פתחה את פיה וניסתה לשאוף כמה שפחות אויר, ואמרה: ""עוצמה הרסנית הנוצרה ע"י גורם בלתי ידוע תילכדי כקלף! – מחשב!". נשמע בום ענקי, המחשב הושמד, הזיהום שבאויר התפזר, והכל נהפך לקודמתו. כולם חשבו כך. אך באותו הרגע נפלו לידיה 'קלף הטיל', 'פיצוץ', 'עצב' ו'מטוס הקרב'. "קלף הפיצוץ?.." מלמלה לעצמה.. "אהה!!!" "זה היה המחשב.." אמרה לעצמה.." בעצם המחשב היה רק דימויי..".

shui chan

New member
אממם.. בעיקרון פיק יפה לדעתי..

רק ניו כמה דברים שלא ממש התאימו.. כאילו יואה לא היה מדבר ככה אל סאקורה ובעיקרון.. זה קלאמפ אז הן לא היו חושבות על קלפים ראלה לשוג'ו שלהן ^^ אבל בכל מקרה אהבתי..

amitasafzabida

New member
מי שכתב את זה לא קלאמפ, זה אני../images/Emo3.gif

. אמרתי בתחילה שהוא קצת סותר, אבל חייבים לסתות במקצת בשביל שיצא משהו מעודן. טוב, לפחות אני חושב ככה.

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאפשר לסתות קצת, אבל

לא יותר מדי. אחרת הפיק כבר לא יהיה אמין לפאנדום שלו. [הפאנדום=לסדרה עצמה]
.

אבל זה מאגניב!

וזה גם דיי סלאשי! וזסלאש הנרבה יותר מגניב כשהוא סותר! זוכרים את הסלאש שכתבתי על "חתיכות אריאול מתעופפות"? לא הייתי יכולה לכתוב אותו בלי לסתור דברים... וקיבלנ\תי ממנו הרבה סיפוק 0.0

ff5

New member
מה זה סלאשי?O____O../images/Emo73.gif

כן, אני זוכר את הפיק שלך. היה נחמד
.

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifלא אמרתי שאי אפשר

לכתוב סלאש/שיפ שלא באמת קיים. התכוונתי, נגיד, שאם פתאום מישהו יכתוב פיק על CCS, ויתאר את סאקורה כפאקצה ואת שאורן כערס. זה יהיה סטייה ענקית ממה שבאמת בפאנדום. או נגיד, שקרו בעצם לא אוהב לאכולX_X. מה שידוע כממש לא נכון, זו היא סתירה מהפאנדום האמיתי של הסדרה. וסלאש-זוג מאותו מין.

למעלה