פיק ברכיים...

פיק ברכיים...

לפני כשלשה שבועות צנחתי צניחת 5 שנ´ (קורס משולב), למרות התירגולים והשינונים, יצאתי חלק, רק שאת הידית משום מה לא מצאתי בפעם הראשונה, ואז אינסטיקטיבית הורדתי מבט על מנת לחפש את הידית (האבדה נמצאה), ואז נשארו שני השלבים האחרונים שלימדו אותי, צ´ק ובדיקת חופה. בשלב הצ´ק הרגשתי חבטה ברגלי הימנית (מיתרים ברגל, ולא רגל במיתרים), שיחררתי את הסוררת ביחד עם נעל רגלי הימנית. נחתתי בשלום רק עם נעל אחת וגרב אחת.... עשיתי פאוז שלשה שבועות ובאתי היום בחששות לקפיצה, אבל בעזרתם הרבה של עומרי ומורדי שהחזירו לי לו במעט את הבטחון העצמי, צנחתי היום צניחה טובה. תודה תודה...

oferbar

New member
עלה והצנח!

אני רק יכול להוסיף שכמעט לכל אחד יש "רגעי משבר" בשלב זה או אחר. לי למשל היה קשה לצאת מהססנה 182 ולעמוד על המדרגה. אחרי כ 10 צניחות כאלו כמעט פרשתי, אבל הכל הסתדר ברגע שעברתי למטוס הגדול וליציאות "נורמליות". השאר היסטוריה שמיים כחולים עופר

eligrt

New member
אפרופו מדרגה... ../images/Emo22.gif

בגלל איזה תקלה טכנית בקורס שלי לא יצא לי להיות FLOATER ולצאת מתלייה (על דופן המטוס) בקיצור, אני חושב שרק בצניחה ה 18 או משהו כזה (באחד ה RW שלי...) יצאתי כך לראשונה, מצחיק להגיד אבל משום מה פחדתי ליפול...
(אפשר לחשוב מה קורה לי כשאני יוצא DIVER...) היום, זו היציאה החביבה עלי !!!! - אין כמו לעמוד על המטוס, להרגיש את הרוח, לחכות שהפרטנר שלך יתחבר אליך כבר (תמיד הוא מתעקב והידים שלי נקרעות...
) ואז לומר... READY SET GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oferbar

New member
הידיים לא היו נקרעות ../images/Emo121.gif

אם הטייס היה עושה CUT למנוע...
שמיים כחולים עופר

למעלה