פיק אפ

HOT VOD

New member
פיק אפ../images/Emo53.gif

לכל מי שהיתה בעיה בסופ"ש עם פרקים 18 או 20 או שניהם, נא לענות פה ולהגיד "אני". אנחנו מנסים להבין מה הבעיה ואיך לפתור אותה לשבוע הבא. מי שגם יכול למקם אותנו בדיוק איפה ומה היתה הבעיה, שיפרט או בהודעה, או במסר אישי אלי. מודים לכם מראש על העזרה. צוות HOT VOD

לי הייתה בעייה כנס מנהל..

הבעייה היא שאני נכנס לפרק זה עושה מיד נתחיל בהקרנת.. הכל טוב ויפה.. אבל אחרי שנייה הוא חוזר לתפריט הראשי ......... אני גר בקריות ........

tg151

Well-known member
../images/Emo45.gif

הבעייה היא שאני נכנס לפרק זה עושה מיד נתחיל בהקרנת.. הכל טוב ויפה.. אבל אחרי שנייה הוא חוזר לתפריט הראשי ......... אני גר באזור השרון

d355

New member
הבעיה היא..

כשנכנסים לפרק 20 זה מראה רק שנייה ראשונה מהפרק ואז יוצא לתפריט של VOD.

KelsO

New member
אני

מתחילה הצפייה בפרק ולאחר כמה שניות זה חוזר לתפריט.

שרונית28

New member
גם לי זה קרה

זה רשם לי באחד הפרקים את מס' התקלה. מה שקרה התחיל לעלות הפרק ואחרי שניה זה זרק אותי לפריט. בפרק אחר זה פשוט נתקע על הטעינה של הפרק. ביום חמישי אני אוכל לבדוק את מס' התקלה.

HOT VOD

New member
עד יום חמישי..

אנחנו עושים כל מה שאפשר כדי שביום חמישי לא תהיה לך אפשרות לבדוק את מספר התקלה, כלומר - שהכל יעבוד כמו שצריך.

Gn434

New member
גם לי הייתה התקלה

גם לי הייתה הבעיה-מת"ב חיפה-פרק 20: זה נכנס לפרק וכותב נתחיל בהקרנת הפרק ואז יוצא לתפריט הראשי, או, שזה מראה את התפריט של השליטה (קדימהכ/אחורה), כשהמסך תקוע במיד נתחיל בשידור, ואז יש הודעה שכרגע לא ניתן לשלוט על קצב ההעברה. שבוע שעבר זה הראה זמן לא הגיוני של 70000:13 (הזמן של הפרק).

למעלה