פיק אפ בר

Taz39

New member
היום כל בר...

נחשב לפיק אפ בר... יש מתחמים שלמים... נמל - סאגה...גוגו וויסקי בר...בודהה בר... יד חרוצים - דונה מרטין...דנזל... אלנבי - ברקודה בר (רק ללא נורמלים, ראו הוזהרתם )...וול סטריט בר אלנבי 44...גוד בר... לילינבלום וכל המתחמים ליד...אני יוסיף - סקואט ...מכה...לילינבלום 19...בלנד...ננה בר...שושנה גונסון...ועוד הרבה... יש ברחוב הארבעה...שניים לא רעים בכלל כמו כן יש בהרצליה פיתוח כמה מעניינים וטובים... טאז - חובב אלכוהול...

© RoNa

New member
בושה

לא הייתי באף מקום מהרשימה הנ"ל. אולי הגיע הזמן שאתחיל לבלות קצת..

תגידו....

אם הולכים לפיק אפ בר זה מתוך כוונה ל"פגוש" מישהו נכון? אז מה? הולכים לבד? ועד שמכירים מה? יושבים לבד על הר ומפנטזים? ואם הולכים עם חברה, זה לא מרתיע? ומה עושים עם החברה כשכבר מוצאים מישהו? ומה עושים אם החברה מוצאת מישהו? נשמעות שאלות לא רציניות? הן מאוד רציניות... זו אחת הסיבות שאני לא הולכת לברים כאלה.... שתפו אותי

המילה פיק אפ

מראש מלווה בקונוטאציה שלילית של שוק בשר העולה על גדותיו. מאז ומעולם יצאנו לבר לתור אחרי הנוכחים/ות בעיניים פולשניות, ולפקס את עצמנו באמירות פתיחה שיכבשו כל לבב צעירה. עם השנים התקדמנו בצעדי ענק ולבשנו שם חדש לחווית החיפוש ומשפטי הפתיחה הפכו למחזור המוני בידיי גברים בעלי קול בס וג'ינס הדוק ונשים בעלות חזה המוצג לראווה ואודם בוהק למרחקים. עבורי, הערבוביה הזו היא חלק מחוויית הבר ולא כמטרה ממוקדת, אולי בר שמציג את שמו כמקום עלייה לרגל לציידים, עבורי הוא יהפוך למחוץ לתחום, תנו לי רמי מרטל ושיחה טובה ואוהב אתכם לעד ולא להדיר את עיני ורגלי לילה שלם בשביל למצוא סטוץ, לפעמים זה קורה גם בלי כוונה מוגדרת מראש. יש כאלו שזה עושה להם את זה ויש כאלו שלא.(מקווה שהיא לא תכעס עלי שהדגמתי את כוונתי במילותיה, אבל אהבתי את התיאור).

גלי 1970

New member
../images/Emo4.gifנישמע לא טוב...

כל מקום שאני שומעת שהופך להיות פיק אפ בר אני מפסיקה ללכת... כבר לא נישארו מקומות נורמלים מבאס ללכת למקום שידוע מראש שזה פיק אפ בר,כאילו,אני ניכנסת וכל הגברים כבר חושבים שבאתי למצוא משהו לאותו לילה? לקוחה אמרה לי לא מזמן,שכל המקומות כבר נחשבים לפיק אפ בר,רק שיש טובים יותר וטובים פחות.ואם כבר ללכת אז לכאלה שיש להם שם טוב,בדרך כלל החדשים. כשאני יוצאת,אני יוצאת להנות ולא "לתפוס" מישהו. אין ספק שאם אכיר מישהו נחמד אז הערב יהיה כייף יותר,אבל בטח לא כדי לסיים אצלי או אצלו או...

shelly1975

New member
צודקת החברה...

כל פאב שתשבי בו לבד מטופחת, תיראי כאילו את מחכה לפיק-אפ. ככה זה. לכן אפילו כשרציתי ללכת לפאב לבד דווקא בקטע של להיות לבד, לא הלכתי, אלא אם כן זה רק לשכונתי שלי, שם בעל המקום מכיר אותי ועוזר לי להיות בשקט שלי.

גלי 1970

New member
אני אף פעם לא יוצאת לבד

גם אם אני עם חברה,יכולים לחשוב שבאנו לשם כדי לתפוס מישהו... לבד אין סיכוי שאני אצא בכלל

phizik

New member
אני מאוד אוהב לצאת לבד...ככה

אני יכול להיות עם עצמי בלי צורך לשעשע את מי שבחברתי (הכוונה לחברים) לא מחפש מישהי...פשוט נרגע אחרי יום עבודה עם מוזיקה טובה,מנקה את הראש,משועשע מנסיונות תפלים של דמויי הומר סימפסון שמנסים להתחיל עם דמויות שירז טל. ומתנודד לביתי רגוע ומחוייך.

phizik

New member
אין לי לרגע ספק......

אני בטוח שכל אישה ולא משנה המראה שלה נאלצת להדוף הרבה יותר מחזרים ממני. מה גם שאם אני אהיה נחמד למישהי היא לא תנסה לשלוח ידיים לעברי(לא קרה ומאוד מקווה שלא יקרה) להבדיל מהבהמות המבושמות שאתן צריכות להתמודד איתם. סה"כ שיתפתי בהתנהגותי ותו לא. אין לי שום ספק שאם הייתי אישה אז המקום האחרון שבו הייתי רוצה להרגע אחרי יום ארוך הוא לבד בבר.

shelly1975

New member
אם כמה בנות הולכות ביחד לפאב

לרוב זה עלול להיראות כאילו הן באו לתפוס מישהו. אבל אם כמה חבר'ה הולכים אז קרוב לודאי שלא יתחילו עם אף אחד מהם.

גלי 1970

New member
נכון

אני בדרך כלל יוצאת עם חברה אחת מקסימום 2 יותר מ 3 בנות יחד זה לא ניראה טוב

sigal38

New member
מה זה לעזאזל

פיק אפ בר? אותי דברו עברית וגם סתומות כמוני יבינו?

phizik

New member
פיק אפ בר הוא בהגדרתו

בר בו ניתן למצוא סטוץ ללילה.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

תשלמי לי ולא אלך לתפוס זיון בבר. נראה לי פאתטי ועגום. כאילו... חסרות לי הצעות מאנשים שאני מכירה ויודעת בוודאות (לפחות וודאות חלקית) שהם לא רוצחים סידרתיים? שאני כבר יודעת מה הרגלי ההגיינה שלהם? גם אם הייתי מחפשת זיון ללילה, זה לא היה בבר אפלולי. נראה לי הדבר הכי מזעזע בעולם. מי שכיף לה עם זה - סבבה. לי - זה הכי לא מתאים בעולם.

למעלה