פיקצר- לילה של שכרות.

HimXAndXHer

New member
פיקצר- לילה של שכרות.

אז, בשביל לעשות הפגוה מכל הלחץ והדאגה, וגם בגלל שסיימתי את זה סוף- סוף---> יש פה פיקצר, במיוחד בשבילכן. תהנו מתוקות. ~*~ שם: לילה של שכרות. שיפ: אזהרת סלאש! ווילה/באם. דירוג: NC17. הפיק כולל יחסי מין אוראליים בין זוג זכרים, התגופפות ואלכוהול. על אחריותכם. מס' מילים: 876 [[חע! מאגניב! XD ]] ~*~ הבל נשימותיו של ווילה הדיף ריח של אלכוהול וסיגריות בעת שנשען כנגדו על הקיר, כל משקל גופו לחוץ כנגדו, ממסמר אותו לקיר וגורם לו להיאנח בחוזקה. באם ייצב את מבטו. ווילה היה שיכור- מאוד שיכור- ובאם היה שתוי קלות. ווילה לא יזכור דבר מחר, והוא צמוד אליו כל כך שהוא מרגיש גלי חום ותשוקה נשלחים היישר אל בין ירכיו. הוא יודע שזה הכי קרוב שיוכל להיות עם ווילה. ווילה מתקרב אליו, אבל באם עוצר אותו. הוא מחייך חיוך שיכור- חיוך שבאם רגיל כל כך לראות. הוא ולאורי דיברו כמה וכמה פעמים על ווילה- מאז שווילה ולאורי יצאו מהארון רשמית כזוג יצא לו לבלות בחברתו של לאורי- ולאורי סיפר לו שבעיניו ווילה הוא מר- מתוק. באם מצמץ וחשב שלאורי פסיכי על כל הראש- לחלוטין- אבל חייך ומלמל משהו לא מובן. בעיניו של באם, ווילה הוא חורף. שלג וסופות חזקות, וצעיפים וזוג אנשים המחממים אחד את השני בעזרת חום גופם, מגנים זו על זה מפני הקור ההורס של פינלנד. כן. פינלנד התאימה לווילה. היא קרה ולבנה, אבל גם מרהיבה ומדהימה באותו הזמן. פינלנד עוטפת אותך בקור, ומענגת אותך בצורה אבסולוטית. ווילה הוא כמו פינלנד. ווילה הוא שר בשלמות והגוף שלו חמים ומוחשי. מחשבותיו של באם נקטעו- שפתיו של ווילה כיסו לפתע את שפתיו של באם, ופיותיהם להיפתח וללטף זה את זה. לאורי היה עדין ומרהיב- באם חשב שיש בו משהו אלוהי מעט, מעיין זוהר בלתי מוסבר- אבל ווילה היה חשוך ובלתי ידוע, ובאם תמיד נמשך ללא נודע. ירכו של ווילה השתחלה לבין אלו של באם, וציפורניו של האחרון ננעצו בגבו של הגבר הרוכן מעליו. לשונו של ווילה נלחמה עם לשונו של באם, נאבקות על שליטה, עד שלבסוף נכנע באם והעמיק את הנשיקה, נותן ללשונו של ווילה לחקור את פיו, לשונו שלו מעודדת אותה. ידיו של ווילה נשזרו בשיערו, ואחזו בו בחוזקה- גורמות לו להיאנק לתוך פיו של ווילה. באם השחיל את ידו לחולצתו של ווילה. אם לא ינצל את הרגע עכשיו הוא יתחרט על כך לאורך כל חייו. הוא חייב, הוא מוכרח. ווילה אמנם שיכור, אבל באם... באם מאוהב. הוא מוביל אותם אל המיטה, פותח את כפתורי חולצתו של ווילה במהירות ובמיומנות, משיל אותה מזרועותיו, דוחף את ווילה למיטה באגרסיביות. ראייתו של באם מטשטשת לרגע, וכשהחדר מתייצב בשנית הוא מצחקק. ווילה צוחק, ושיערו מתפזר סביבו, מנוגד ובוער כנגד הלבן הצחור של הסדינים. באם מהסס. הוא מכיר את ווילה הפיכח, את מכיר את ווילה השיכור והוא מכיר את ווילה עם ההאנגאובר. לכן, הוא יודע שווילה לא יזכור כלום. בנוסף לזה, עליו לנצל את הסיטואציה במהירות. ווילה יתחיל להקיא בעוד כשעה וחצי, ובאם רוצה... אוה. "פשוט תמצוץ לו עד שייגמר לך האוויר." מטיח באם בעצמו, פושט את חולצתו ונשכב מעל לווילה, רוכן מעליו ומנשק את צווארו. ווילה גונח, וזה מלהיב את באם יותר מכל דבר אחר. הוא פותח את חגורתו של ווילה ואת כפתור מכנסיו, ומושך אותם למטה ביחד עם הבוקסר הכחולים בתנועה מהירה וחדה. ווילה קשה ומוכן לקראתו, ובאם לוקח אותו בפיו, גורם לווילה לצעוק בקול. הוא יודע שזה לא נכון, אבל הוא כבר לא יכול לעצור, וכשהוא מלפף את לשונו סביב איברו של ווילה הוא יודע שמכאן ועד שווילה גומר הדרך חסומה. הוא מוצץ חזק, ומרפה את גרונו- לוקח את ווילה עד לגזע. הטעם של ווילה מר ודומה לכל שאר המאהבים של באם, אבל גם שונה... מיוחד. באם לא מופתע- ווילה תמיד מיוחד יותר מן האחרים. ווילה חופר בציפורניו בבשר כפתו של באם, ובאם מטה מעט את ראשו, מוצץ חזק שוב. ווילה גומר בתוך פיו, צורח, בועט, מכאיב ושיכור. באם נשכב לצד ווילה, והאחרון רוכן ונושק לו. הוא מתמסר לנשיקה, גונח ונאנח, והוא גומר מעצם המגע עם ווילה*. נקודות שחורות מרצדות בעיניו והוא מרגיש מתוח ועייף בעקבות קרבתו של ווילה לגופו שלו. ווילה צוחק בקול ומשעין את ראשו על כתפו של באם, ממלמל משפטים קטועים ואומר מדי פעם שראשו כואב. לבסוף ווילה מתחיל להקיא, ובאם יודע שזה הסוף. הוא נושק לווילה עם שפתיו לרגע- לחיצה קלה של זוג שפתיים זו אל זו. מחווה אחרונה, כואבת, של נשיקת הכפור, שבאם כמהה שתהיה שלו. ווילה הוא חורף וקור ומקומות רחוקים, ובקתות קרות, וזוג אוהבים מתכרבלים זה עם זה מול האח הלוחשת, שרה שירי אהבה חירשים. ווילה הוא השלג המכסה את עצמו על פינלנד בבוא העת, נושק לאדמה, לטבע, לגגות ולירח. ואולי, מדי פעם, בלילות שיכורים וחסרי כוכבים, גם לבאם. ווילה שר בשבילו והעיניים שלו נוצצות בחשכה, ובאם יוצא מן החדר, יודע כי מחר בבוקר לאורי יתחיל לדאוג ויחפש אותו כאן. הוא יימצא אותו שוכב על המיטה הזו עם מכנסיים בלבד, ישן, ולא זוכר דבר מליל אמש. באם מתנדנד קלות במקומו ומזמין מונית בחזרה לביתו. הטעם של ווילה עוד נשאר בפיו, והוא מחליט שהכל קרה מהר מדי. לאורי מאיר על ווילה וכעת הוא מישהו אחר- מישהו חדש. עדין יותר, זוהר יותר, יפה יותר, נגיע יותר- פגיע יותר. הוא נכנס למונית ומשחזר את אירועי הלילה במוחו, תוהה מה, לכל הרוחות והשדים הארורים, הוא עשה. הוא צוחק, ואומר לעצמו שמה שעשה היה להתנשק עם ווילה, למצוץ לווילה, ולהיות הפילגש המזדיין שלו משך לילה ארור של שכרות אחד. החלון לצדו של באם פתוח והקור נכנס פנימה.. הרוח לוחשת לו בעדינות. שלג מתחיל לרדת, מכסה את הגגות של פינלנד, נושק לעצים ולדממה. באם השחיל את ראשו מן החלון, מחייך ומרגיש את השלג מלטף את פניו ונשזר בשיערו. "היי, תכניס את הראש, אני רוצה לסגור את החלון." מלמל הנהג. באם הכניס את ראשו, אוחז בראשו הפועם בכאב. "מה יש לך, אתה?" מלמל הנהג, מחטיף מבטים לעבר באם. "אוה, כלום," גנח באם בכאב. "רק לילה של שכרות." ~סוף~ --- * - אני יודעת שזה לא אפשרי, זו הגזמה.

כבר הגבתי לך על זה בפירוט במסן,

אבל בכל זאת, פיק יפהפה, מוכשרת שלי

HimXAndXHer

New member
תודה רבה מתוקה.

וואי את כזו אחלה בטא!!11 תודה גם על הביטוא, ואני ממשממשממשמממממש מצטערת ששחכתי להוסיף את זה והכל ה... חרא הזה. הררר. ~מרביצה לעצמי~ ~אאוץ'~
[[בהחלט שלך.]]

HimXAndXHer

New member
תודה רבה ^.^

לא- אמרתי מראש שהדירוג גבוה. NC17 הוא הדירוג הכי גבוה, והזהרתי, אז, הרר, ששש. ;; תודה רבה ^^

HimXAndXHer

New member
תודה רבה. בקשר ל"הגזמה"- שמעו,

אני כתבתי מראש שהפיק מכיל תיאור יחסים אנאלים בין זוג גברים, למה ציפיתם? "הוא מצץ לו."? הרר... בכל אופן, דירגתי את הפיק נכון וכתבתי אזהרה למי שלא מכירה את הדירוגים, אל תאשימו אותי. סליחה על התקיפות, זה מעצבן אותי. תודה בכל אופן ^.^

linkintrance

New member
אממ..

תראי חופשי תיהי תוקפנית והכל..זכותך.. וכן וקיי דירגת וכולן ראו..לפחות מה שאני חשבתי זה פשוט דרש את המוגזם..אל תקחי ללב כן..אבל סה"כ קטע מצויין לדעתי..ועין לי בעיה עם שום דבר ממש שכתבת..קיצר חפרתי

HimXAndXHer

New member
לא, תראי, הקטע הוא

שזה לא מוגזם, בהתחשב בדירוג ובאזהרה. אם הייתי מדרגת את זה כR זה אולי היה טיפונת מוגזם, למרות שממש לא נראה לי. אז, פשוט, הרר, מעצבן אותי שאתן אומרות שזה מוגזם כשזה בכלל לא. יענו, אני קוראת המון NC17, ויש שם סקס טהור, מפורט וחסר- מעצורים. אז... זה לא מוגזם בכלל. |: תודה רבה בכל אופן, הרר.
.

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אמייגאד בתזונה את על המחשב!

ת ת ח ב ר י . ..נבלה..

linkintrance

New member
חחח אחלה..קצר אל תקחי ללב

הכל פשוט נהדר..ולוסי גם אני הייתי רוצה להיות במקום באם(אני יכלה להמשיך לחלום) =)

HimXAndXHer

New member
יא, כולנו יכולות להמשיך לחלום;; הרר

אוה, ותודה רבה ^.^ [אני לא לוקחת ללב, אבל בכל זאת... וגם אף אחד לא מגיב!^%$ ~פולטת ייללות קורעות לב~]

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif שיואו. כמה הייתי מוכנה

להיות שם במקום באם. אִ-מָא. *מזילה ריר על כל המקלדת* כפרעלייך כישרון מהלך. תתקשרי אליי מתישהו. אמייגאד עוד שלוש ימים!!!!!!!!!1 3333: אני אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי שאפשר ופי אלף.

HimXAndXHer

New member
חחח תכלס XD

כישון מהלך? מה, את לא יודעת? אני מעמידה פנים שאני מוכשרת, זה סתם... הרר... המקלדת כותבת את זה בכלל!#$^$% לא אני!&^&;11! אני אתקשר3> אוה, ומצטערת שלא עניתי אתמול [התקשרת אתמול ולא עניתי, לא? או שהזיתי...? |:] לא הייתי ליד הטלפון ו... כאלה. שניים!!!!!!!!1 בערך. ^^; אני אוהבת אותך יותררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!1111111

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif מממף..

שתקי. את זאת שמפעילה את המקלדת.
You know it.
כן, התקשרתי, ואת היית עצלנית ולא ענית. נו, לא נורא.>> אמייגאד עוד יומיייייייייייייייייייים!!@!!@!!!111111 אי אפשר יותר!!! א י א פ ש ר ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 1 1 1 1 1 1 1

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אני גם הראשונה בפורום

שהודתה שהיא רוצה למצוץ לווילה. >> הרי כולן רוצות את זה, תודו בזה כבר@! אני יודעתש אני לא היחידה. >.>

למעלה