פיקצר |והזוי במקצת|

dorin266

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo6.gif היית רוצה.

מקלדת חדשה, לך תתרגל. אלו שגיאות הקלדה, לה היו שגיאות כתיב, יש הבדל. חוצמזה, היא כתבה פיק, אני כתבתי הודעה...בפורום...סתם...הודעה! פיק זה משו יותר רציני, שצריך להשקיע בו ולבדוק אותו טוב טוב לפני שמפרסמים, הודעה- זאת הודעה, אז נכון שלא בדקתי אבל זה כי לא היה לי כוח, אבל, כאילו, זה פאקינג כולה הודעה בפורום, לא משו רציני כמו פיק, אפילו שזה פיק הזוי והומוריסטי, אם היא מפרסמת ומצפה לתגובות היא צריכה להשקיע. חחח, עאלק זה, תגידי לה במסר. טוב, חמוד, אני בפורום הזה כבר..כמה זמן? שנה כמעט,אמנם עם הפסקה די ארוכה, אבל אני עדיין יכולה להגיד לך שכל המטרה של פרסום פיקים פה הוא כדי לקבל תגובות בונות ובעקבותיהם להשתפר. זה הכי קל לאהוב תגובות נוסח "XD שיואו הפיק הזה כל כך מצחיק ומושלם ו100מם!", אבל מה עם תגובות שאומרים מה הטעויות בפיק? חוצמזה, כמו שילדה ממוחזרת אמרה, גם כותבים אחרים יכולים להשתפר מהתגובות הבונות שכותבים אחרים כותבים, ככה מתנהל הפורום, בין אם תרצה בזאת או לא. אז לפני שאתה בא ומתעצבן על אנשים, תקרא את התקנון, תבין איך אנחנו מתנהלים פה בפורום, ואז תכתוב תגובות חסרות כל הגיון ואינטילגנטציה פה שסתם יעצבנו אנשים. *לנשום, לנשום, מזכירה לעצמי את המדיטציה שגבי עשתה לי* אני עצבנית. עיצבנת אותי. טוב נו. *מזכירה לעצמי שהוא קורא סמוי והוא לא ידע, הוא רק קורא סמוי, הוא לא ידע, הוא לא ידע* למרות שזה ממש עיצבן אותי. |איפוק| |מרוקאית| אה, וחמודי, not EVERYBODY loves Tomer. זהו.

אני פשוט המום

תראי איזה תגובה ארוכה ומייגעת הגבת לי,זה רק מוכיח שצדקתי. פשוט אטימות,גאד.

dorin266

New member
הא?

אוי, שקט. מה הקשר לאורך ההודעה הזו ולמה שאתה כתבת לי? אני הסברתי לך למה אתה כזה אדיוט, ובגלל שאתה אדיוט, הייתי צריכה לעשות הסבר ארוך, כדי שתבין, כי אתה אדיוט. עכשיו שקט, תחזור להיות קורא סמוי, עדיף. אדיוט. [אם תרצה להגיב לי, עשה זאת במסרים, פושטק].

C8 לילו

New member
:/

אבל באמת סתם שירבטתי את זה..:S בכל מקרה, אני אשים לב בפעם הבאה. תודה.

למעלה