פיקסלארט

OrrKislev

New member
פיקסלארט

נסיון ראשון בפיקסלארט איזומטרי. EBOY הם הכי מגניבים בעולם. זהו מפעל למוצר נורא נורא מגניב, כמובן. לאט לאט, אני וחברי נעשה עיר גדולה, וזה יהיה כמו EBOY. אתם מוזמנים להצטרף גם.

SCaToPHaG

New member
למה זה טוב?

eboy כבר יש. בשביל להתנסות ולהתאמן על טכניקה זה אולי בסדר, אבל לכל העסק אין ממש זכות קיום, זה 1:1 eboy. (רק הרבה פחות טוב וחכם כמובן)

britr

New member
איזה אתר מ- ה-מ-ם!!!

מי זה ה- eboy הזה? זה בנאדם אחד? חתיכת פרויקט האתר הזה, ויש שם מלא איורים ממוחשבים, לא רק פיקסלארט. מרשים ברמות

OrrKislev

New member
נו, כמובן שזהו נסיון ראשון

אני כן אבנה עיר, והיא תהיה כמו שאני אוהב ערים, לאו דווקא כמו איבוי. הנסיון הראשון בפיקסלארט איזומטרי יצא מוצלח לדעתי. נכון לעכשיו אני מתכנן גורדי שחקים עתידניים (הייתי בשנחאי - אני אומר לכם - העתיד כבר שם, פשוט מרהיב, גם הונג קונג מגניבה, וכל הערים האלה, אבל שנחאי פשוט מדהים מדהים מדהים) וצבעוניות כמו פאוורפאף גירלז, והכל בפיקסלארט כמו איבוי. היה לי גם תכנון לנסות לעשות תמונת פנוראמה, המצוירת בפיקסלארט איזומטרי, זה יהיה מרהיב.

SCaToPHaG

New member
פנורמה איזומטרית?

זה לא הגיוני אופטית. פשוט יצא לך תמונה רחבה.

OrrKislev

New member
אני אנסה

ומקסימום אני אעשה תמונה כזאת שחוזרת על עצמה, בצדדים, מעגלית. אבל פנורמה יהיה הרבה יותר מוצלח, אולי לא איזומטרית (באמת לא ממש הגיוני פנורמה איזומטרית, חבל) אבל פיקסלארט. זה יהיה מרהיב. והתוכן יהיה מרהיב עוד יותר.

מתן בר1

New member
פיקסלארט - מ ד ה י ם !

הייתי באתר של EBOY, פשוט מדהים! אני חושב שאני אפילו יקנה פוסטר! אני חולה על הפוסטרים העמוסים האלה בדמויות קטנטנות, שכמה שמסתכלים יותר תמיד מוצאים עוד דברים.... שאלה לי אלייך - איך בדיוק יוצרים את הפיקסלארט הזה? יש תוכנה מסויימת או שפשוט פותחים "צייר" או תוכנה פרימיטיבית אחרת ומתחילים לצבוע פיקסל אחר פיקסל?

SCaToPHaG

New member
האמת

שיש שמועה שאיבוי פיתחו תוכנת פיקסל-ארט ייחודית להם, שמקלה על איור איזומטרי וצביעה. אבל כמובן שזה לא משנה את התשובה שלך. פשוט מציירים.

למעלה