פיקניק פורום!!!

DDN

New member
הצנונית לא יסלחו

אפשר להיפגש גם ביום שבת.

DDN

New member
אבל ניחא

על אילו שעות מדובר? כמובן, שאנשים מסויימים יצטרכו להתגמש על אמצע שבוע כי נשארו לצנונית פחות מ20 פגישות משחק.

backdoorslam

New member
אפשר להתחיל + הצעה לאיזון תקציבי

מה איתכם, בואו נלך לחבק עצים בבן-שמן! ליערות יש גם אופי אינטימי, הרי המונ ישראלים יטיילו באותו יום, לפחות העצים יסתירו אותם מאיתנו. אם סגרנו יום, צריך לסגור על רכבים. הצעה לאיזון תקציבי: אולי בנאדם שמביא רכב ועושה רונדלים בשביל אנשים אחרים יקנה פחות מזון? חתיכת הצעה הא?

hsotrt

New member
עם יש בשר על האש אני לא מגיע...

אני מתעב עשן או צלייה בטבע!! רע! רע!! ומה עם ביגור?! אנחנו וויתרנו על מפגשון שמה?!

shadowfax

New member
אולי תשב לא בכיוון הרוח

כך שלא תריח את הבשר.... איש אם אני יצליח להגיע (אני אנסה בכל יכולתי) מהמילואים אתה בהחלט תוכל להתגבר ולסבול ריח בשר חרוך בטבע הפתוח...

תתגבר!

אתה לא חייב להיות בקרבת המנגל. כל העניין הוא להיות בקרבת האנשים. חוצמזה, חבר שלי צמחוני מושבע וגם הוא הולך להתגבר על זה ולבוא!

backdoorslam

New member
אל תשב קרוב לאש - רק תבוא

המפגש לא יעסוק רק באכילת בשר! יהיו עוד פעילויות!

backdoorslam

New member
אל תשב קרוב לאש - רק תבוא

המפגש לא יעסוק רק באכילת בשר! יהיו עוד פעילויות!

hsotrt

New member
שכנעתם אותי!! ../images/Emo6.gif

אבל בתנאי אחד, אני מריץ משחק! יש לי יכבר כמה דברים טובים מאוד דחוסים בראש [מהצפייה בsnake skin אתמול...] נ.ב. ידעתי שאיכפת לכם ממני...

BluePrint

New member
זה מאד זריז

1) אעשה ככל יכולתי. (יותר "קשה" להשיג רכב ליום שישי מאשר לשבת) 2) כנ"ל. 3) מלפפונים חמוצים במלח, לא בחומץ. 4) נראה לי שיער בן-שמן נקבע כבר כמטרה עיקרית. (רציתי להציע אותו בעצמי) 5) אגיע ברכב אם יהיה לי, ואאסוף אנשים בדרך. (אם יהיו לי) 6) קניה מרוכזת תהיה מסובכת אם אנחנו לא יודעים את מספר המשתתפים. רעיון: אפשר לגלגל לקביעת כמות ממון בסיסית, כל אחד יגיע עם מספר ניירות צבעוניים מעוטרים בפרצופים מפורסמים, ונחיה מין הטבע. (מזנון דרכים)

למעלה