פיקניק פורום!!!

פיקניק פורום!!!

טוב, אז החלטנו על פיקניק. עכשיו צריך רק פרטים: 1. מי חושב שהוא יבוא אם נארגן דבר שכזה? 2. באיזה יום יותר נוח לכם, אנשים - שישי או שבת (שניהם בוקר)? אזכיר רק שלצעירים בינינו אכן מותר להבריז מביה"ס ליום אחד קטנטן. או שאתם מעדיפים פסח? 3. אם פסח - מישהו פה לא אוכל חמץ? 4. פארק או יער? 5. איך אתם מגיעים? ברכב או בדמעות בעיניים? 6. איך כדאי לעשות את הפיקניק - שכל אחד יביא סכום סמלי ונקנה בקנייה מרוכזת, או שכל אחד יכין משהו בבית? ביצה ובניו בע"מ, שירותי הפקות וארגונים. כל הזכויות שמורות, 2003, ה-C עם העיגול.

backdoorslam

New member
התשובות שלי

1. אני 2. כל יום נוח לי 3. אני מסוגל לאכול חמץ בפסח - בעולם הבא אני כבר יתחשבן. 4. יער!!! 5. רכב - שלי או של מישהו אחר. 6. קניה מרוכזת של בשר, פחמים|סהדגש|, סלטים וכו'. ביצה, כמו שאמרתי קודם - לרוב האנשים פה חשובים התאריכים יותר משאר הדברים. כדאי להתמקד בזה.

magnus the red

New member
התשובות שלי ../images/Emo72.gif../images/Emo21.gif../images/Emo117.gif../images/Emo72.gif

1. אני שם כל עוד זה לפני שאני מתגייס 2. אם יש הסעה- לא משנה. אם אין- שישי 3. חמץ אני אוכל, אבל מקפיד לעשות ביעור אלפים כל שנה 4. לא משנה כל עוד יש לי הסעה למקום 5. אם זה לא ברור עד עכשיו... 6. קנייה מרוכזת ללא ספק

shadowfax

New member
תשובותי

1. אני אנסה להגיע (לכן חייבים לארגן תאריך) גם מהמילואים, אני חושב גם אילן ירצה (לא דיברתי איתו). 2. כל יום, רק אני צריך התראה מראש. 3. אני אישית בעיקרון לא אוכל חמץ אבל... 4. יער בן שמן נשמע טוב (אני גר לא רחוק). 5. אין לי מושג (אם ביום שישי ברכב אחרת יש סימן שאלה (אם אוכל לארגן רכב אחר). 6. קנייה מרוכזת זה הכי טוב.

backdoorslam

New member
וואי זה מדהים!

לחצנו על הכפתור באותו זמן! ושנינו חשבנו על אילן! מה זה אומר...?

shadowfax

New member
איש, יש לו חברה....

אבל אני מאמין שהוא יבוא.

shadowfax

New member
היא ניסתה קצת אבל הקבוצה התפרקה

אני חושב שהיא קיבלה רושם מוטעה על המשחק כי הקבוצה עצמה לא תפקדה כל כך טוב....

shadowfax

New member
זמן, זמן הוא הנקודה הכואבת

חשבתי פעם לפתוח קבוצה (אם את זוכרת) ואפילו לעבור לשיטה חדשה וטובה אבל זמן דחק את רגלי אל נוחיות ה1 על 1. למרות שהייתי רוצה בהחלט לחזור להנחות קבוצות, לא שאני לא נהנה ב1 על 1 בקבוצה יש חיים משל עצמה.

DDN

New member
מה מה מה?

1. כנראה שאני 2. שישי בבוקר או שבת בבוקר (תלוי במקום ובהסעה) 3. פסח, לא פסח. לא משנה. אני מעדיף שלא יהיה חמץ, כדי לא להפריע למי ששומר. אני אישית משנה את תפיסותי כל שנה. 4. פארק הירקון אידיאלי! גם פארק רעננה. מדבר אחד עם נסיון בדברים האלה. 5. זה תלוי. 6. משולב. הדברים ה"גדולים": בשר, פחמים ושתיה במשותף, דברים קטנים כל אחד יביא.

יום ו' בוקר, 11.4 (ויסלחו הצנוניות)

לאלו מכם שלומדים - חופש פסח. לאלו מכם שעובדים - כנ"ל. לאלו שהולכים לביגור - לפני. לאלו שלא - גם. מיקום: צריך לעשות לזה ליטוש והצבעות נוספות, אבל העדיפויות שלנו כרגע הן ליער בנשמן או פארק רעננה (אני עדיין ממליצה על פארק וולפסון). למישהו יש בעיה עם זה או שאפשר להתחיל לסגור עניין?

בכיף!

אגב, מישהו יכול לעשות קנייה מרוכזת לבשרים? אני די נמנעת... מה שכן, אני יכולה להביא פיתות זולות בהמונים, סלטים (חומוס טחינה ושות'), סכו"ם וכל דבר שאינו בשר, בעצם. השאלה היא מי מתנדב להכין אוכל :)

למעלה