פיקניק פורום - עדכון!!!

פיקניק פורום - עדכון!!!

אנשים!!! אל תשכחו, 11.4, יומשישי הקרוב (כן, הנה זה כבר מגיע), פיקניק בסביבות בוקר-לפנו"צ, ביער בן-שמן... למה חלק ניכר מכם עוד לא שלחו לי הודעת אישור? אני רוצה לסגור את הרשימה בעוד יומיים-שלושה ולהתחיל לעשות רשימות קניות, ובשביל זה אני צריכה לדעת לכמה אנשים לעשות את הקניות הנ"ל וכמה מגבית תידרש מכל אחד... אני צריכה אנשים שיכולים להביא כיסאות, שמיכות, מחצלות, ליטרים של קרמשיזוף (אריזה משפחתית
, רק למקרה ש...). חוצמזה, אנשים שירצו להביא מטעמים מהבית בנוסף, מוזמנים בהחלט. אה, כן - נורא חשוב!!! אנחנו צריכים מישהו שיביא מנגל, ומישהו שמוכן ללכת עם backdoorslam לקנות בשרררררררררררים (פרטים במסרים - אליו ואליי בבקשה). יש בקשות מיוחדות לנוכחות מאכלים אקזוטיים (וכשרים, פשוט בשביל מי ששומר)??? מישהו רוצה סושי? ביצה מארגנת.

backdoorslam

New member
לא בדיוק אבל בערך - א. בשר

לקניית בשר אני צריך עוד כשניים שלושה אנשים (אולי יותר, תלוי במספר הסופי שלנו) שיחדיו נקנה בשרים. למעשה, כל אחד יכול לקנות את הבשרים במקום הקרוב למגוריו. כידוע לכולנו ימי האיטליזים עומדים להסתיים, ובמקומם ישנן רשתות מזון ענקיות. זה הכל. אין צורך לבוא איתי לאן שאני אקנה את חלקי בכמות הבשר, למרות שאני אשמח מאוד. א. בשר

backdoorslam

New member
דבר נוסף: רכבים וטרמפים

אני וסרגון עומדים לנוע על גבי רכב שיצא מבת-ים אל בן-שמן. אנחנו ניהיה מאושרים יותר אם מישהו יפנה אלינו ויבקש שנאסוף אותו בדרך, ויתכן שהאלים יגמלו לנו בגלגול הבא. (כמובן במגבלות הטווח ה"סביר"). כך שכל מי שחשב לא להגיע בגלל שהיה נדמה לו שאין לו איך - שיחשוב שוב.

MoonLady

New member
בעעעע ../images/Emo5.gif

אנשים נחמדים שכמוכם...
הייתי רוצה לבוא, אבל זה יהיה ממש לא במקום מצדי, וגם אם כן- יש לאבא שלי יומולדת ביום ההוא.
אבל אני סוטה מהנושא... רק רציתי לדעת בערך באיזה סביבת גילאים אתם וכמה זמן אתם מכירים, ומה מתוכנן לפיקניק. זהו... ביי.

shadowfax

New member
למה לא במקום?

אני מאמין שיהיו המון אנשים מכל הגילאים. חוץ מזה הפיקניק יהיה בבוקר מה שישאיר את כל היום פתוח לחגוג

backdoorslam

New member
"כל הגילאים" זה קצת רחב

אני מאמין שיהיו אנשים מגיל 16 עד, אולי, 27. רובנו, אני מאמין (או רוצה להאמין) בגיל 19-24.

האין זה ברור?

אנחנו אנשים חביבים, לא משנה באילו גילאים (אני משערת שהטווח יהיה בין 17 ל-28 מ-ק-ס-י-מ-ו-ם), ואנחנו מכירים... אנחנו מכירים? לא כולנו, למען האמת. אבל מנסים להכיר!

backdoorslam

New member
הוראות הגעה

נכון, זה טיפ טיפה מוקדם, אבל היום בדקתי במפה ויער "בן-שמן" משתרע על פני שטח די גדול. איפה בדיוק אנחנו מתכוונים להיפגש? חשוב לא?

המממ... מישהו מכיר מקום?

מי יכול לתת הוראות הגעה למקום סביר שהוא מכיר ויודע בערך איך להגיע אליו? כי אני, כזכור, לא הייתי שם שנים...

shadowfax

New member
ליער בן שמן יש כניסה ראשית אחת

מייד לאחר הצומת של מתקן אדם יש פניה ימינה (בד"כ יש שם גזלן שמוכר מאלבי).

backdoorslam

New member
תראו מה מצאתי.

כנסו לכאן. תמצאו מפה של האיזור. לדעתי יהיה טוב להיפגש ב"שער יער הרצל" (בצד שמאל) או בחניוני הקהילות בהמשך (נשמע המוני להחריד). בכל אופן, מה שלא נחליט, זה חייב להיות ידוע לכולם. מקסימום אחר-כך נמשיך לשוטט.

מגניב!!!

איש רב-תושיה אתה!!! אגב, אנשים טובים, ביומרביעי סוגרים רשימה ומתחילים לעשות קניות, אז מי שלא שלח לי עדיין מסר - נא לעשות את זה, ומהר...

EverMan

New member
לא נראה לי שיש מישהו ששומר אגב

בכל מקרה- אם מישהו מסוגל לאסוף אותי מת"א/ר"ג - אני יכול להגיע - אחרת - אני תקוע.

למעלה