פיקונצ'יק..

פיקונצ'יק..

פיק פיצי ביותר, מתאים לכל הגילאים, על הארי פוטר כמובן, שיפ:הארי וג'יני.. וזהו. אשים רק בהודעות כי הוא באמת קטן.. תודה לנעמה על הביטוא, וזה בעצם היה פיק שכולו מוקדש לה, כי הבטחתי לה שהיא תבטא
תהנווווווו! הוא והיא. עברו כבר 7 שנים מאז אותו היום שהוא נפרד ממנה. היא צחקה אז, התבדחה וסוף סוף זה קרה. סוף סוף הם ביססו את הקשר.. סוף סוף.. הם עשו את שני הדברים הכי חשובים שהפכו אותם לזוג של ממש.. למחרת בבוקר...: "זה היה נפלא, באמת." אמרה. "כן.." הוא אמר בחולמניות. "ושני הדברים קרו כ"כ מהר.. ביחד.." היא אמרה. הוא הינהן בראשו. "גאונה את, שחשבת על לעבור לגור ביחד." הוא אמר לה. היא צחקה. "תודה. אתה היית מדהים אתמול בלילה. זה היה פשוט.."היא לא סיימה את המשפט. "גם את היית ממש לא רעה." הוא נישק אותה. "קפה?" שאלה. "תודה." אמר. בהינף שרביט הופיעו 2 כוסות של קפה מהביל. רצועות האדים הסתלסלו באיטיות. "פעם ראשונה שלך, הייתה אתמול נכון?" הוא שאל. "כן.. אני מקווה שאחי לא יתרגז. גם שלך פעם ראשונה, לא?" היא אמרה. הוא הינהן. "הפעם הכי טובה, שתהיה לי, אני בטוח!" הכריז. "גם הקפיצים שיחקו אותה." אמרה וקרצה. הארי לגם מהקפה. כך עשתה גם ג'יני. הם התנשקו במשך כמה שניות. "טוב, אני חייב לרוץ לעבודה!" הוא נישק אותה שוב, חטף את מעילו ותיקו, והתעתק משם. היא נשארה שם, עומדת ובוהה באוויר באושר. "אוי הארי, אם היית יודע מי המאהב שלי.." לחשה לעצמה. "אתה טוב, אני אוהבת אותך.. אבל הוא ארסי, חתיכת ארס יש לו בעיניים, לסנייפו'ש הזה.."

פלאפאל

New member
כמוך?

(אלא אם כן זה היה בצחוק ואתם חברים ונתת לה תגובה במסנג'ר והכל, אתם מבינים למה אני מתכוונת.)

אלאסטור

New member
דווקא נחמד.

אהבתי את הרעיון. לא קלטתי עד הסוף מי בן הזוג, חשבתי שזה דראקו. (כמו בפיק) אגב, איך מבטאים את המילה פיק? בפ` דגושה?

A Radcliffe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

משעשע וחולני בו זמנית... את צריכה לשים הגבלת גיל

אני צריכה הגבלה?

טוב.. לא ידעתי.. כי זה לא נראה כזה.. אממ.. כזה.. טוב, אז יש הגבלה, רק שתדעו.. אני לא יודעת איך מגדירים את זה.. PG??

למעלה