פיקולו

Light woman

New member
כן הנחמדות של פיקי מדהימה^^

אבל תביני משהו מותק... פיקי לא שלך... הוא שלי!!!!!!!!!!! ><!! *משאילה את המחבת של גוגל ורודפת אחרי עוד אחת* הוא שלי!!!!!!!!!!!!!!!! אני הייתי לפניך!!!!!!!!!!!!! ואני המצאתי פיקולו'ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פיקולו: *מסתכל בלייט ונאנח* טוב לפחות זה... היא עדיין לא הפכה לסופר סאייאן.. ^^אני^^ *הופכת לסופר סאייאנית וממשיכה לרדוף אחרי עוד אחת* פיקולו: אמרתי משהו?

עוד אחת

New member
את מניאקית!!! וג'יטה לא רשע!!!

אולי הוא מדי פעם חוזר לסורו (פעם בכמה שנים טובות...) אבל ככלל, הוא לא רשע, רק ציני!!!

הוא כן רשע!!!

וג'יטה נשאר רשע עד יומו האחרון, גם אם לא באותה מידה של סאגת הסייאן. לא יודעת מה עבר לו בראש כשהוא הקריב את עצמו בקרבות עם בוו, אבל ככלל - הוא רשע. אני מוכנה להתערב שכשהוא מת מזקנה, הרבה שנים אחרי סוף GT, המלך יאמה שלח אותו לגיהינום נצחי.

VEGOKU

New member
Vegeta is NOT A BAD GUY!

למה את אומרת שהוא רשע? אם היית ממשיכה לראות עד סאגת בו היית יודעת שהוא:
מוריד בפני גוקו את הכובע.... לא זוכר מה בדיוק הוא אמר, אבל הוא בטוח אמר משהו על זה שגוקו יותר חזק ממנו, ועד כמה דברים. (לא זוכר sorry) חוץ מזה הוא לא רשע, הוא בסך הכול "משחק" אותה the BAD GUY וגם קצת מהדמות של המורד, חוץ מזה יש לו אגו דיי גדול וגאווה, לכן הוא נראה לך באדם רשע, אבל לקראת הסוף של הסדרה הוא מתרכך קצת.

Shinobi

New member
וג'יטה הוא לא רשע

תפסיקי עם כל השטויות האלה או שאת שואלת שאלות מטופשות כמו מי יותר חזק גוקו או..... הרקולס!? או שאת מתחילה לזבל ת'שכל אם מי רשע די!!!

אני אוהבת את וג'יטה נורא...

אין לי בעיה עם הרשע שלו. אני מעריצה את ה"קוליות" שלו. אבל את בפיקולו אני מאוהבת. אני אוהבת גם את הBAD GUYS וגם את הNICE GUYS, אבל אהבה מסוג אחר. אבל עדיין אהבה שוות-ערך!

שכחתי להוסיף...

שתראו שוג'יטה הרג אנשים תמימים שצפו באיצטדיון כמה פרקים לפני שהוא הקריב את עצמו!

Light woman

New member
שכחת להוסיף ../images/Emo58.gif

ועוד אחץ אני מצטערת שאמרתי שאת דונה גרציה... ועכשיו... * הופכת לסופר סאייאנית 923864978235897 ולסופר צ'יבי 7823456348759 ומכסחת לדונה גרציה את הצורה* פי'י הוא שלי בלבד!!! ><!!!

VEGOKU

New member
זה נכון...חלקית... ../images/Emo58.gif

את שוכחת שהוא היה תחת השפעתו של babidi, אמנם ווג'יטה לא מילא את הוראותיו של babidi, אבל הוא חזר להיות רשע שוב, מרצונו החופשי. הסיבה שהוא נתן לbabidi להשתלט עליו כי הוא רצה להיות חזק מספיק כדי לנצח את גוקו. הוא הרג את האנשים באיצטדיון היא כי הוא רצה לעצבן את גוקו כדי שילחם בו. (שוב הוא היה תחת השפעתו של babidi לכן הוא היה רשע) חוץ מזה את גם שוכחת את האובססייה שלו להיות חזק יותר חזק מגוקו. נ.ב להגיד על דמות מצויירת שאת אוהבת אותה זה קצת מוזר (בשבילי) אז.....

ודרך אגב,

מה קורה כשמת אדם (או חיזר) רשע, שהרבה יותר חזק מהמלך יאמה? איך יאמה שולח אותו לגיהינום? נ.ב. למה בגרסא העיברית תמיד כשמדברים על קרירין וגוהאן קוראים להם "הילדים האלה"? הרי רק גוהאן ילד! ופריזה קרא לקרירין "ילד" אתמול! מה קרירין כל-כך נמוך שחושבים שהוא עוד לא הגיע לגיל 10? או שזו טעות בתרגום(מה שנראה לי יותר הגיוני)?

digiash

New member
היה על זה דיון פעם..

בסוף לא הצלחנו לחשוב על תשובה...

King Of Saiyans

New member
אני חושב...

שכשמת מישהו שלא היה לוחם טוב רק הנשמה שלו מגיע למלך יאמה, בלי הגוף הפיזי, ואז אין לו שום כוח בכלל.

digiash

New member
אבל תזכור מה הוא סיפר על ראדיץ

כשגוקו הגיע אליו... הוא אמר שהוא בקושי הצליח להשתלט עליו (זה לפחות מה שהוא אמר בגירסא הישראלית)

למעלה