פיקדון שיקלי

yosom

New member
פיקדון שיקלי

ברצוני להפקיד סכום של 400000 ש"ח אם אפשרות הוצאה כל חודש וכל חודש להוציא את הריבית לעו"ש איזו ריבית אוכל לקבל על כזה סכום כל חודש ? האם יש איזה שהוא מס על זה?

nirdagan

New member
כן לכל השאלות

תבדוק מה הבנקים מציעים. לדעתי בסכום כזה כדאי לשקול גם רכישת ניירות ערך כגון מק"מ (אם ברצונך במשהו שאיננו צמוד למדד).

falash

New member
תבדוק גם מה מציעות חברות ניהול תיקי

השקעות... כגון כלל, הראל מנורה וכד'...

omri120

New member
איזה כיף לך...:) עשיר שכמותך!!

איך מגיעים לעזאזל לסכומים שכאלה?????? איך?? אני משוכנע שמדובר בשחור ...בטוח. מה אתם חושבים חברים???? אתם חושבים שאפשר להגיע בימינו לסכומים שכאלה???

yair24

Member
אתה חמוד אתה

אתה אומר שחברה שלך מרויחה 7000 שקל נטו מה שאומר שהיא מרויחה איזה 11000 ברוטו תאמין או לא אבל אם אתה מרויח סכום דומה לשלה אז אתם קרובים מאוד לעשירון העליון שמרויח 24000 בורטו ואני מתכוון כל ההכנסות כולל הכנסות משוק ההון, 24000 ברוטו זה עשירון עליון ויש כ190000 משפחות כאלה בארץ. יאיר

omri120

New member
איזה שטויות יאיר....

מי אמר שיש לנו חשבון בנק משותף?? מי אמר שאנחנו הולכים להתחתן מחר??? מי אמר שאני יכול לבנות על המשכורת של שנינו (כדבריך 24000 ברוטו)...לאורך שנים??? ואם מחר אנחנו נפרדים? מה הקשר בין מה שאמרתי..לתגובה שלך...אלוהים יודע

yair24

Member
תשובה לגבי היום

אני אתן לך תשובה עם מספרים בשביל שתראה איזה ריבית אתה מקבל: אם תסגור מק"מ לשנה אתה מקבל ריבית של 3.9% שנתי. (אני מדבר אחרי כל העמלות וכל המיסים נטו) חישוב קל יראה שאחרי שנה יהיה לך 15600 שקל שהרווחת רק מהריבית. אם תחלק את המספר הזה ל12 חודשים אז בערך תוכל למשוך כל חודש משהו כמו 1000 עד 1300 שקל. זה מה שאתה יכול להרויח ממק"מ היום. וזה יותר ממה שנותן לך פק"מ. יאיר

falash

New member
יאיר (אחלא שם) טעות "קטנה" בידך ../images/Emo70.gif

עשירון עליון זה 24,000 ש"ח נטו(!) למשפחה (זוג)...

yair24

Member
אתה בטוח?

לפי מה שקראתי בידיעות לפני משהו כמו חודשיים, זה היה ברוטו... באמת נראה קצת נמוך מדי אבל לך תדע...

למעלה