פיקבו...
S ShiVeee New member 9/8/02 #2 יאאאאאאאאאאאהווווו!!!!!!! וואיי ליה את לא מכירה אותי אבל ממש דאגתי לך ואני ממש שמח שחזרת ברוכים השבים המנהלת ליה!! בתופים וב-מ-ח-ו-ל-ו-ת!!!!!
יאאאאאאאאאאאהווווו!!!!!!! וואיי ליה את לא מכירה אותי אבל ממש דאגתי לך ואני ממש שמח שחזרת ברוכים השבים המנהלת ליה!! בתופים וב-מ-ח-ו-ל-ו-ת!!!!!
K kosh New member 9/8/02 #3 ליה ............... היי מה איתך? אני מקווה שאת לא כועסת עליי. אני ממש התגעגעתי kosh we are gray
D dopey_wizard New member 9/8/02 #4 איפה היית??? מאיפה חזרת??? אני גם חזרתי.. אז חזרנו ביחד.. איזה כיף.... {דוד}
ש שחרחר מתוק New member 9/8/02 #6 ../images/Emo24.gifליההההההההה! ../images/Emo140.gif לאן נעלמת? ברוכההההההה השבההההה
ש שחרחר מתוק New member 9/8/02 #13 ת´אמת.. גם אני לא ראיתי אותך אף פעם.... אבללל ברוך הנמצא! חחח סתם..
נ ניל האחת New member 10/8/02 #14 אני יודעת שאת לא מכירה אותי... אבל הגעתי בערך בתקופה שנעלמת ואני יכולה להגיד שהרבה אנשים היו מודאגים אז באמת טוב שחזרת...
אני יודעת שאת לא מכירה אותי... אבל הגעתי בערך בתקופה שנעלמת ואני יכולה להגיד שהרבה אנשים היו מודאגים אז באמת טוב שחזרת...
כ כמעיין המתגבר New member 10/8/02 #15 ליה! ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif התגעגעתי יקירתי.... טוב לראות אותך
ש שחרחר מתוק New member 10/8/02 #17 ולאן את נעלמת?../images/Emo8.gif לא נורא.. טוב שחזרת!! ברוכה השבה
ל ליה אביב New member 11/8/02 #22 אוי טל, האגוצנטריות שלך חסרה לי אגב, סוף סוף ראיתי את "ראיון עם הערפד" (במזל טוב!). לטום קרוז אין כלום עליך...
אוי טל, האגוצנטריות שלך חסרה לי אגב, סוף סוף ראיתי את "ראיון עם הערפד" (במזל טוב!). לטום קרוז אין כלום עליך...