פיקארד....

CommandeRiker

New member
פיקארד....

אולי הסבירו את זה ושכחתי אבל.. פיקארד אמר שהפיקוד הקודם שלו היה על איזו ספינה גרועה גרוטאה ממש ממש גרועה, ופתאום הוא קיבל את ספינת הדגל, ועוד בתור קפטן?!?! כאילו שעכשיו מנקה רחובות יקבל את תפקיד שר התברואה. לא הגיוני.

פיקארד קודם לתפקיד קפטן בגלל

יוזמתו לקחת פיקוד כאשר הקפטן הקודם נהרג. איני בטוח שזה קרה בסטארגייזר אך כך מספרים הסיפורים. כמו כן בפרק שבו ליבו המכני כושל הוא מחליט כי עשה טעות בנעוריו ורצה לוותר על אותה יוזמה שחזנית שליוותה אותו.. (פרק קריסמס כזה?...) (למה לא עושים פרקי חנוכה או פסח:) בכל אופן... פיקארד לדעתי הוא הקפטן הנבחר. הגבר. המודל לחיקוי. (רק חבל שהוא כזה חנון עם נשים)

בצל אל

New member
לא בדיוק אבל בערך

פיקארד היה קצין על הסטארגייזר והוא לקח את הפיקוד כשהקפטן שלה נהרג בקרב והציל את הספינה (תמרון פיקארד אומר לכם משהו?). בשל פעולותיו הנועזות הוא קיבל פיקוד על הסטארגייזר, ונשאר שם דיי הרבה זמן עד שהיא נהרסה (לא זוכר באילו נסיבות). היא היתה הפיקוד הראשון שלו, ואח"כ הוא קיבל את האנטרפרייז.

Lu Tze

New member
אני כמעט משוכנע שהוא אמר שהפיקוד

הראשון שלו היה על הסטארגייזר. לא הקודם.

Lu Tze

New member
מה אתה לא מבין?

בפיקוד הראשון שלו נתנו לו גרוטאה. לאט-לךאט הוא התקדם וקיבל פיקוד על ספינות יותר ויותר טובות עד שהוא הגיע לפיקוד על האנטרפרייז.

Taker Sucks

New member
חשבתי על זה גם...

הstargazer לא הייתה גרוטאה , אבל היא בהחלט לא הייתה אחד מהדגמים היותר חדשים, היא די וותיקה. ומוזר שמישהו שפיקד על ספינה כזאת יקבל את ספינת הדגל...

SaidinsTaint

New member
השרשור כל כך מבולבל

שאני לא יודע איפה להגיב. הסטארגייזר היתה אכן הספינה הראשונה עליה פיקד פיקארד בתחילת הקריירה שלו כאשר המפקד נהרג מאש של ספינה פרנגית. בעונה הראשונה בפרק העשירי סטארגייזר מוחזרת אליו, אחרי שהיתה אבודה, וחשבו שנהרסה. מה שאומר שעבר הרבה זמן מאז. לעומת האנטרפרייז היא היתה גרוטאה. כנראה שגם לגבי רוב הספינות האחרות. פיקארד מזכיר מדי פעם את ספינתו האחרונה (אני חושב) שעסקה במחקר, או היתה ספינה מדעית, או משהו. זה עוזר לו בכל מיני דברים... בין השאר הסיבה שנבחר למשימה בChain of Command היתה שהיה לו ידע על הmeta-genic weapon או משהו כזה. סביר להניח ששם נאמר שם הספינה.

CommandeRiker

New member
אוקיי.

הרגעת אותי. אז לפיקארד היו עוד פיקודים לפני האנטרפרייז, נכון?

למעלה