פיקארד VS ג'יינווי VS ארצ'ר :)

PaladiN17

New member
פיקארד VS ג'יינווי VS ארצ'ר :)

רבים יצעקו עליי למה לא הכנסתי את קירק נכון .. :) .. אז פשוט מאוד .. בגלל שאין מקום בכותרת !!!! :) ... טוב בכל מקרה לנושא . כל הקפטנים של מסע בין כוכבים !!.. השאלה היא מי יותר מה .. :) והנה הקטגוריות :) .. 1. אידיאלים! 2. אומוציונאליים! 3. אמונה! 4. ציווי לפריים דיירקטיו! 5. פשוט מאוד השחקן הטוב ביותר מבייניהם! ואחרון שהוא לא קטגורייה אלא סתם שאלה .. לאיזה מהם הצלחת להתחבר הכי הרבה .. :)

PaladiN17

New member
או קיי אני ראשון ..

1.ניראה לי שהכי שומרת האידיאלים היא הלא כן קפטן קטרין ג'יינווי.. למרות שלא ראיתי את כל העונות של TNG ובכלל לא ראיתי את TOS .. אבל בכל מקרה אני יענה .. :) . 2. אמוציונאליים .. ניראה לי שקפטן ארצ'ר יזכה במקום הראשון כאן .. אני לא ממש הצלחתי להבין או ל\התחבר לאנטרפרייז אבל בכל מקרה עם כל הזכרונות והכל ניראה לי שמה שדוחף אותו כל כך זה לא הרצון לחקור אלא הרצון להראות לכולם שאבא שלו לא סתם ביזבז את חייו בבניית המנוע החדש הזה .. 3. כמובן כמובן המשיח קפטן סיסקו ! :).. אין צורך להסביר .. עם הזמן הוא מקבל על עצמו את השליחות וקורים לו כמה דברים מאוד מאוד מוזרים :) 4. ג'יינווי דפינאטלי זוכה כאן מקום אחרון ! :) .. חחח.. כנראה שהמרחק כן משפיע .. אבל לדעתי ועד כמה שאני רואה עכשיו פיקארד זוכה כאן . רוב הפרקים הראשונים עוסקים בזה והוא תמיד תמיד מצווה לו !.. (שוב אני עדיין לא סיימתי לראות את העונה הראשונה ..) אבל רציתי לומר שראיתי עוד מספר פרקים בנושא.. 5. דפינאטלי קפטן סיסקו !.. הוא שחקן פשוט מעולה !!.. מבצע ומעביר את המסר ממש כמו שצריך !! ראיתיגם עווד כמה סרטים שלו .. והוא פשוט מעולה!.. (ביג היט)-סרט חובה ! :) ולבסוף וכמובן זה מכייון שזו הסדרה היחידה שראיתי מהתחלה ועד לסוף .. הלא כן היא קפטן ג'יינווי .. אולי אפילו סבן או ניין :) .. אבל בכל מקרה .. :) היא לא קשורה .. חייב לציין שיכול ליהיות פיקארד יתפוס את מקומה :) ..

itstzar

New member
טוב, עד שהפחזנייות יהיה מוכנות

חיים, סגור את הפה שלא תיפול לך הלשון :) 1. הקפטן הכי אידיאליסט.... פיקארד, טובת הספינה, הצוות והפדרציה, תמיד מכתיבים את פעולתו, אבל תמיד ינסה קודם כל למצא פיתרון של שלום, לעזור למי שבמצוקה אפילו אם זה יהיה רומלני, או ישמיד חללית של הפדרציה שיכולה לתת ייתרון טקטי משמעותי אם זה ייפגע בעקרונות הפדרציה והשלום... 2. אמוציונלי, קרב צמוד בין קירק לסיסקו, אבל סיסקו הוא זה שנתן אגרוף לQ ומנצח כאן בנוק אאוט.... 3. אמונה - אמונה במה? בצדקת הדרך, בפדרציה, בצוות שלו, בעצמו? פיקארד, פיקארד, פיקארד, ופיקארד.... מאמין גדול בעקרונות הפדרציה וחי לפיהם ומנהיג לפיהם, ובדרכה למרות הטעיות בדרך שאותם הוא תמיד ינסה לתקן, סומך על הצוות שלו בחייו מאמין שלמרות כל שוחד שיקבלו הם לא ינטשו אותו אפילו עם השוחד ז להיות Q, ואני לא חושב שצריך את האמונה בעצמו... 4. שוב פיקארד, יעשה הכל כדי למנוע פגיעה בפריים דירקטיב, גם בחיי אנשים או אפילו בחייו, אבל במצבים שבהם אין ברירה יעה הכל כדי לצמצם את הנזק ולהשאר "אנושי" 5. השחקן הטוב ביותר??? אין פה אפילו שאלה, פטריק סטיוארט, שחקן מהשורה הראשונה בכל תפקיד ועל כל במה, צמוד אחריו ברנט, ומייד אחריהם יש את פיקארדו ורייאן שגם הם שחקני בחסד ופשוט תענוג לצפות בהם :) נראה לי שלשאלה האחרונה התשובה ברורה לא?

Lu Tze

New member
מה שהוא אמר.

רק שאני חושב שקירק הכי אמוציונלי.

seti2

New member
שלי...

קודם כל אני רוצה להגיד שאהי נגד השוואןת מסוג כזה גם בגלל שלכל קפטן יש את החן שלו וגם בגלל שאנשים נוטים להעריך את הסדרוןת שהם ראו ראשונות, בכל מקרה הנה שלי: 1. אידיאלים:זה ברור שג'יינווי הכי שמרה על אידיאלים,אבל לפי דעתי כל השאר שמרו על האידיאלים במידה שווה (אני בהחלט לא מסכים עם האמרה שפיקארד שמר יותר על האידיאלים). 2.אמוציונלים:לכולם היו את הרגעים שלהם. 3. אמונה: לאף לא הייתה הרבה אמונה במיוחד (ואני לא מדבר על סיסקו שקיבל על עצמו באמת את תפקיד השליח רק לקראת סוף העונה האחרונה אפילו ממש ב-3-4 פרקים אחרונים), אני חושב שג'יינווי הייתה היחידה אמונה אמיתית לאורך כל הסדרה, ואני מדבר על האמונה שהיא תצליח להחזיר את הספינה הביתה. 4. ציווי לפריים דיירקטיו:כולם שמרו עליו והפרו אותו כשהיו להם תרוצים (כשזה בערך תמיד!) 5.השחקן הטוב ביותר מביניהם: לא, אני לא אגיד פיקארד, אני לא פרו-פטריק כמו כולם פה,לפי דעתי מולגרו הכי טובה. והכי התחברתי לג'נווי,לפי דעתי הדמות שלה יותר עגולה ויותר מפותחת מבחינה רגשית (אולי זה בגלל שהיא אישה אז עשו את הדמות שלה יותר מוחצנת מבחינה רגשית).

מסכים

רק קירק יכול להוציא אמוצייות קורעות לב עם משפט כמו (לקרוא באינטונאציה קירקית): i... need to... go... to the... bathroom

אוקי, דעותיי ../images/Emo13.gif

(שימו לב שאת וויאג'ר מעולם לא ראיתי ואת DS9 עברו שנים מאז שראיתי, ככה שאני אתייחס רק ל TOS, ENT ו- TNG. 1. אידיאלים - פיקארד ללא ספק. היופי אצל פיקארד הוא שהוא החזיק באידיאלים שלו בתור ערך עליון, תוך איזון מושלם בין האידיאלים שלו לבין הנכונות של ההחלטות שלו, מה שהיה לקוי אצל האחרים שנתנו הרבה פעמים החלטות והוראות שהיו ממש לא במקום רק כי הם צייתו לאידיאלים שלהם. פיקארד ידע מתי להיות חכם ומתי להיות צודק, ושילב בינהם מצויין. 2. אמוציונאליים - אין ספק שקירק. קירק היה אחד המפקדים היותר אמוציונליים ועקב כך גם אימפולסיביים. 3. אמונה - ארצ'ר. אצל ארצ'ר אין יותר מדי חוקים כי הם לא נכתבו עדיין, אז הוא פשוט מאלתר - בזכות האמונה שלו בעצמו, בצוות שלו, ובמשימה שלו. 4. פריים דיריטיו - ציות לפריים דיריקטיו לא היה הצד החזק של קירק... הפריים דיריקטיו לא כלכך היה קיים בימיו של ארצ'ר... פיקארד. 5. השחקן הטוב ביותר - ללא ספק פטריק סטוארט! אין וויכוח פה בכלל! למי התחברתי הכי הרבה - ארצ'ר. הוא הכי אנושי מכולם.

אז ככה (עם דגש בכ')

1. סיסקו הראה הכי הרבה אידיאלים במלחמת הדומיניוון 2. שוב סיסקו (בחור עצבני) 3. קירק תמיד האמין ובצדק שינצח 4. כולם משתינים עליו בקשת 5. פיקארד - דהה אהבתי את כולם, אפילו את ג'יינוויי העציצית

למעלה