עדיף על לווקסנה
B BORG 972 New member 1/1/05 #8 ../images/Emo188.gifוואלה ללא ספק הדמות השנואה עליי במב"כ! ושלכם? כן כן, ווסלי. בטוח הו גרועים\ות ממנו.
../images/Emo188.gifוואלה ללא ספק הדמות השנואה עליי במב"כ! ושלכם? כן כן, ווסלי. בטוח הו גרועים\ות ממנו.
B BORG 972 New member 2/1/05 #15 סליחה? מה אני צריך להבין? לואקסנה מעצבנת אותי, ואני לא אוהב את הדמות הזו. אני מבין לפחות כמוך.
D deathcaster New member 4/1/05 #36 שחרר לחץ , אני צוחק איתך , אבל... הדמות של לווקסנה באמת מצוינת , היא תרמה כמה רגעי זהב לTNG , במיוחד זכור לי הקטע של הדקלום השייקספירי של סטיוארט ללווקסנה שדיימון טאג חטף אותה .
שחרר לחץ , אני צוחק איתך , אבל... הדמות של לווקסנה באמת מצוינת , היא תרמה כמה רגעי זהב לTNG , במיוחד זכור לי הקטע של הדקלום השייקספירי של סטיוארט ללווקסנה שדיימון טאג חטף אותה .
D DaHunter New member 2/1/05 #13 הדמיוות שאני שנאתי הכי הרבה היו כנראה טאשה יאר, וג'ייק סיסקו... לא צריך להסביר למה, אני חושב.
B Bajoran Priest New member 2/1/05 #14 ג'ייק חמוד ! תתנצל ועכשיו. סתם. אבל בכל זאת, נראה לי שצריך להסביר למה..
T [TNT] New member 2/1/05 #19 ../images/Emo12.gif מה ג'ייק עשה לך? חוץ מהקנא שהוא יוצא עם דבוגירלס בגילו הצעיר? הוא דווקא בסדר הוא
N n i v1 New member 2/1/05 #21 רגע, אבל צרפתים הם לא שחורים??? שנייה, צרפת זה לא באפריקה? מה נסגר איתכם? ואיפה זה פדרצי? באיזה יבשת? זה זה עם המגף לא?
רגע, אבל צרפתים הם לא שחורים??? שנייה, צרפת זה לא באפריקה? מה נסגר איתכם? ואיפה זה פדרצי? באיזה יבשת? זה זה עם המגף לא?
T [TNT] New member 2/1/05 #22 הבורות הבורות!!! הנ תלמד קצת איפה אתה גר, למזלנו המדע התפתח מאוד וטחום המיפוי מדויק מאוד היום
D deddy23 New member 2/1/05 #24 פיקארד המצוייר שלב 2 והנה ההמשך, זה אמנם נראה גמור - א ב ל וזה אבל גדול ההפתעה האמיתית תבוא בהמשך....
פיקארד המצוייר שלב 2 והנה ההמשך, זה אמנם נראה גמור - א ב ל וזה אבל גדול ההפתעה האמיתית תבוא בהמשך....
ט טאשה יאר New member 2/1/05 #25 תגובה מועילה- לשם שינוי... ../images/Emo8.gif אני הייתי מחדדת את הלחיים. הפיקארד הזה קצת צ'אבי מידי, לאמיתי יש עצמות לחיים מודגשות יותר. הוא מאופר ככה, לפחות.
תגובה מועילה- לשם שינוי... ../images/Emo8.gif אני הייתי מחדדת את הלחיים. הפיקארד הזה קצת צ'אבי מידי, לאמיתי יש עצמות לחיים מודגשות יותר. הוא מאופר ככה, לפחות.
S subatoi New member 3/1/05 #26 את ראית פעם את הדמויות המצוירות של TOS? הם דומים לדמויות האמיתיות? לא כל-כך...
S subatoi New member 4/1/05 #32 אין בעיה, אין בעיה ../images/Emo13.gif התכוונתי, שאולי זה בכוונה ככה, כדי להיות נאמן לסדרה המצוירת, שגם בה הדמויות לא היו הכי דומות. זה הכל
אין בעיה, אין בעיה ../images/Emo13.gif התכוונתי, שאולי זה בכוונה ככה, כדי להיות נאמן לסדרה המצוירת, שגם בה הדמויות לא היו הכי דומות. זה הכל