פיצ'פקעס

פיצ'פקעס ../images/Emo171.gif../images/Emo100.gif

איזה פיצ'פקעסים אתם אוהבים לקנות ואיפה
כמה כסף אתן מרשות לעצמכן לבזבז על ה"שטויות לכאורה" האלה

Fun Fair

New member
מממ.. פיצ'יצפקעס...../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif

אוי, אני מתה על הדברים האלה.. פיצ'יפקעס, בעיקר זולים, יכולים לשמח אותי כאילו אין מחר... חנויות כמו ביוטי קייר, וואוו ודומותיהן הן גן השעשועים שלי. חנויות צעצועים- בכלל אסון
דרום תל אביב זה בשבילי גן עדן: שטויות לבית, סיכות לשיער, מעמדים לעגילים, לקים, מה שרק אפשר... אצלנו, אפשר לשמוע שיחות לעיתים תכופות: <הזוגי>: אבל למה את צריכה את זה? <אני>: זה פונקציונלי!!! <הזוגי>: באמת? אז מה הפונקציה של זה? זה לא פיצ'יפקעס?! <אני>: זה לא פיצ'יפקעס! זה דקורטיבי!!!

lollapalooza

New member
המחלה שלי - קופסאות ../images/Emo219.gif

לא משנה הגודל, הצורה - רצוי שהן יהיו מפח אבל לא חייבים - יש לי בעיית קופסאות קשה והן בכל מקום. מה שיותר מחמיר את העניין זה שכולם יודעים שאני אוהבת קופסאות אז הם נותנים לי - וזה בחינם. רק עכשיו במשרד על השולחן שלי אני סופרת 9 קופסאות, ועוד שלוש פה על הארון לידי - וזה עוד אחרי שכשעברנו משרדים לקחתי את רוב הקופסאות הביתה כי אין פה הרבה מקום. בבית יש לי עשרות, וגם בבית של ההורים. הן פשוט בכל מקום ואני לא יכולה להפסיק לאגור אותן. המשפט האהוב על כולם הוא "מה את עושה עם כל הקופסאות האלה??" שזה לרוב כלום, אבל הן טובות לאחסון של שטויות נוספות - כמו לקים למשל, שזו המחלה השניה שלי (ספרתי השבוע, יש לי משהו כמו 30, וזה גדל מיום ליום). מבחינת כסף, אני מוציאה יותר על לקים - אבל קונה רק את אלה שבמבצע ולא מוציאה יותר מ - 20 שקל על לק, אבל בסופרפארם תמיד יש מבצעים וזה מעודד את ההתמכרות. קופסאות, כאמור, נותנים לי בחינם, בעיקר ממקס ברנר, ואם יש קופסה ממש ממש יפה שאני לא יכולה לעמוד בפניה, אני קונה, אבל זה נדיר.

wind22

New member
פיצ'יפקעס

הקשקושים שאני קונה ו"חייבת" שיהיה לי עוד זה: (לא מסודר לפי סדר חשיבות, זה כבר תלוי איפה אני מסתובבת) ניירות מכל מיני סוגים וצבעים שאני קונה בארטא כלי מטבח והגשה. ישנים, עתיקים, חדשים, בדולר.. הכל. בדים וכל מיני פירטי טקסטיל מוזרים. (האמת היא שכל אלו משמשים אותי לעבודתי כצלמת, אבל יש גבול לכמויות, לא?) לקים מכל מיני צבעים מוזרים. וסתם חפצים חסרי תועלת כמו כדי חלב ישנים וכרטיסי ברכה מקום המדינה שאני אוספת בשוק הפשפשים. אגב, לאחרונה התחלתי בפרויקט שוק הפשפשים אצלי בבלוג. עם סיקור קטן של חנויות שונות, וצילומים רבים. מבחינתי אין כמעט סיבוב בשוק שאחזור ממנו עם ידיים ריקות. הכל כל כך מפתה וצבעוני. מה דעתכן?

למעלה