פיצוצים על צבע אקריל

מיה30

New member
פיצוצים על צבע אקריל

יש לי קופסאת עץ ואני רוצה לצבוע אותה באקריל כהה ומעל בהיר וכמובן שיהיו פיצוצים {זה הלהיט התורן אצלי
}... אני יודעת שצריך למרוח ביניהם קראקל והשאלה שלי היא...האם זהו הסטפ 1 הרגיל או שזה חומר אחר? על שני הסטפים שיש ברשותי רשום "קראקל-סטפ..." תודה מראש ויום טוב
מיה30

lilachh

New member
סטפ 1 או דבק נגרים אלמרס שיעשה

את אותה העבודה בפחות כסף

מיה30

New member
ככה פשוט?

למרוח את הדבק וזהו??? וחוץ מזה....כמו שאת כבר יודעת....הרכישה כבר התבצעה
ובתור מתלהבת החלטתי שקודם כל כדאי לרכוש את האורגינל ורק אחרי "שפשוף" לנסות את התחליפים... אמרת פשוט למרוח סטפ 1 לחכות שיתייבש ואז את הצבע הבהיר???? רק טוב, מיה30

lilachh

New member
כן :) ואני עשיתי אתמול פיצוצים עם

אלמרס,....יוצא מעולה

dili

New member
ואני לא הצלחתי ../images/Emo10.gif

כבר פעמיים ניסיתי עם האלמרס...שמתי שכבה יפה של דבק ובקושי יצאו לי פסי סדקים אנמיים... לילך...כמה דבק את שמה? באיזה כיוונים את מורחת? כמה זמן את מחכה לייבוש של הדבק? פשוט אין לי מזל עם הפיצוצים למיניהם

lilachh

New member
ממש מוזר דילי..אני אתמול עשיתי

שכבת צבע, ייבוש שכבה לא עבה של דבק אלמרס באותו כיוון אפילו, ייבוש ושכבת צבע שניה (באותו כיון אני עשיתי) ותוך דקות הופיעו סדקים גדולים..מוזר מאוד

dili

New member
נראה לי שאני ארים ידיים ../images/Emo10.gif

אחרי נסיונות חוזרים בשני סוגי הפיצוצים, לא ממש הולך לי... אפילו עם הסטפים, הפיצוצים הכי יפים שיצאו לי היו על חמסת המלאך שהראיתי לפני שבוע וגם הם לא היו ממש גדולים... זהו, התייאשתי...

lilachh

New member
דילי , גם לי בהתחלה לא הלך עם

סטפ1 וסטפ2 יצאו לי פיצוצים שצריך ההי זכוכית מגדלת כדי לראות אותם....עד שעשיתי את מה שהוצא פה..שכבה אחת של סטפ1 נדיבה, לאחר שמתייבד שוב שכבה של סטפ1 נדיבה ולאחר24 שעות שכבת סטפ2 בכיוון מנוגד לסטפ1 (אם סטפ1 היה מאוזן אז סטפ2 מאונך)...יצאו פיצוצים נהדרים. לגבי האלמרס....יצא מצוין ובקלות...אולי לא חיכית שזה יתייבש מספיק?

dili

New member
עשיתי שכבה אחת של סטפ 1...

אולי בפעם הבאה אנסה עם שתי שכבות, לפני שאתייאש סופית
לגבי האלמרס, אני חושבת שחיכיתי מספיק לייבוש, כשנגעתי במשטח הוא לא היה דביק, הוא היה חלק ונעים
אז מרחתי שכבת צבע שניה...יש טווח זמן מסוים שכדאי לחכות לייבוש? ואולי הבעיה היא בשכבת הצבע השניה? כמה צריך לשים ממנה? אולי שמתי הרבה/מעט מדי...

גלית35

New member
גם לי יש כבר פיצוצים בראש../images/Emo20.gif

במקום על העבודות
ניסתי על סתם עץ שכבת צבע ככה אחכ בהיר ועל זה את הקראל סטפ 1 ו2 . ושום כלום קראתי אפילו את ההסברים ופיצוצים אין אוףףףףף. אז אולי אפשר שוב הסבר לאט לאט בכדי שאבין מהר

lilachh

New member
כנראה שקצת התבלבלת ../images/Emo9.gif

סטפ 1 וסטם2 מורחים על תמונה שעליה רוצים לעשות פיצוצים. כדי לעשות סדקים (פיצוצים) בין שני צבעים מורחים שכבת צבע אקרילי מחכים לייבוש, מורחים סטפ1 או דבק נגרים אלמרס ומחכים שיתייבש, מורחים שכבת צבע אקרילי בגוון שמנוגד לצבע הראשון וזהו..יווצרו פיצוצים במהרה.

גלית35

New member
רגע אחד אני רוצה להבין טוב../images/Emo20.gif

תמונה שאני רוצה לפוצץ אני מורחת עליה את הסטפים 1 ו2. ופיצוצים על עץ לדוגמא שכבת צבע יבשה סטפ 1 שכבת צבע שני יבשה סטפ 2?

lilachh

New member
בלי סטפ 2 ברגי שתמרחי את השכבה

השניה יווצרו פיצוצים

תמונה עם סדקים של דבק נגרים

עשיתי פעם נסיון.. הדבקתי תמונה..מרחתי דבק נגרים..אחר כך מרחתי לכה.. ויצאו סדקים שקופים.. שניתן למלות אותם בפטינה.. תמונה שימשה כצבע אקרילי ראשון דבק נגרים שימש כקרקל לכה שימשה כצבע אקרילי שני.. שווה ניסיון..אם מישהי אוהבת את מראה הפיצוצים של דבק נגרים..

popo11

New member
שבלולית - נשמע טוב ממש !

יש לי שתי שאלות -
כמה זמן המתנה בין הדבק ללכה?
מה שונים פיצוצים של דבק נגרים מפיצוצים של סטפים?

הם נראים אחרת..

השלבים הם אותם שלבים עם אותם פרקי המתנה של פיצוצים בעזרת דבק נגרים.. חבר´ה לנסות קודם על חתיכת קרטון..כדי שתיראו על מה מדובר.. חבל להרוס עבודות..

למעלה