פיצוצים על משחת עיצוב?

כרגע בדיוק

עברתי עם הצבע ושמן הפשתן על הפיצוצים שעשיתי והמסקנות... קודם כל יצאו לי יחסית פיצוצים גדולים, עשיתי שכבה אחת של סטפ 1 ולאחר 5 שעות בערך שכבה שניה ולאחר 24 שע´ סטפ 2. עברתי גם על משחת העיצוב וגם על המפית . הפיצוצים על משחת העיצוב יצאו יפה לדעתי אבל על המפית בקושי רואים, רק מין פסים(שאני מנסה לחשוב איך לטשטש אותם) ואני חושבת שזה אולי בגלל הפרש הגובה.. אני אנסה לסרוק את החמסה אולי תביני טוב יותר.

Rachel76

New member
איך הדגשת אותם?

עם שמן פשתן פלוס צבע כלשהו, נכון? אם זה המקרה, תנסי לעבור עם מטלית עם שמן בלבד, ללא צבע, יכול להיות שזה יטשטש קצת.

av_i_va

New member
אפשר לחשוב על כמה סיבות

הסברתי כאן מזמן - שהפיצוצים נוצרים כתוצאה של ראקציה בין 2 דבקים שונים. מעורבות של דבק שלישי לא ממש מוסיף לעניין. לו הדבקת את המפית עם דבק פלסטי רגיל, והשתמשת בשכבה ראשונה במקום בסטפ 1 - בדבק פלסטי רגיל (מרוח באותו כוון כמובן), היית מקבלת סדקים ברורים יותר. סיבה אפשרית נוספת: על פריטים עשויים מגבס לא כל כך מתקבלים פיצוצים.

1yaeli

New member
עוד מילה מנסיוני...

בשבת הכנתי את חמסת הגבס עם מפיות, והפיצוצים יצאו משגעים. במקום סטפ 1 השתמשתי בדבק פלסטיק כמו שאביבה הסבירה, וכעבור שעתיים עברתי על זה עם סטפ 2. החמסה כבר לא אצלי, הוכנה עבור חברתי. על עבודות אחרות, מרחתי בעבר סטפ 1 על משחת עיצוב, ובאחרות דבק פלסטיק במקום, ובשני המקרים יצאו פיצוצים משגעים, כשהדבק פלסטיק חוסך לי מריחה נוספת של סטפ1. רק כשאני רוצה פיצוצים זעירים במיוחד, אזי אני משתמשת בסטפ 1.

av_i_va

New member
איפה התמונה?../images/Emo187.gif../images/Emo4.gif

מטרת חלוקת החמסות היתה לצלם עבודות של כל המשתתפות ולהעלות לגלריה.

למעלה