פיצוץ בנמל אשדוד

בני ברק

New member
7 הרוגים

7 הרוגים-ישראלים 2 הרוגים-המחבלים נחפשה דרכנו ונחקורה-ונשובה אלייך

אלישיר

New member
עכשיו, רגע לפני שנשכח את הביגוע,,,

בעזי"ת מעלות השחר בל"נ אני בצום. לא תענית ציבור ולא תענית הלכתית. תענית אלישיר כזאת. אלישיר שזוכר את קו שמונה עשרה הראשון -זה שהיה לפני פורים ה'תשנ"ו, וכבר לא יכול ששומעים שהיה פיגוע בין ביס לביס, ומהמהמים משהו על כמה חבל.

בדרך מרן זצוק"ל "אמרתי"

ללמוד מוסר מזה.שמא היה הפיצוץ בנמל "דוקא".ללמדנו שלא "להרבות" בטיולים לחו"ל שהוא "נגד" ההלכה כמ"ש הגדולים שליט"א.

אני מקווה שאתה שם לב שאתה

לא מדבר לעניין? זה בכוונה? נמל אשדוד משמש לרוב כפריקת מטענים ולא לטיולים לחו"ל.

מרן זצוק"ל לימדנו שיש

"ללמוד" מוסר מכל דבר.ובפרט שגם "מטענים" אינו חלק כ"כ.שהרי להוציא פירות א"י לחו"ל הוא עוון גמור.כמ"ש בגמ` ב"ב פרק ה` בסופו.ובכלל אין ראוי "לילך" לעבודה בנמל אלא לישב בכולל כדעת מרן זצוק"ל והשלך על ה` יהבך והוא יכלכלך.

אלישיר

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif מנהלים.

בעזי"ת מילא להחליף מילים עם מי שכבר חירף כאן לא אחת מערכות ישראל, מתוך קביעה תמוהה שאי אפשר לחסום אותו בכל פרצופיו המתחדשים, כל עוד הוא לא יקלל בגסות וכדו'. גולש שנחסם, צריך להחסם בכל הניקים שישתמש בהם, ללא קשר עם בפעם הזו הוא מציית לחוקי הסדר הציבורי. כך נהוג בכל פורום רציני במערכת תפוז. אבל כאן. מרקד לו זה כאן על הדם השפוך של יהודים, מתפלש לו בהנאה בשלולית דמם שעוד רותח. לא צריך לדון איתו, שהרי ידוע היטב מה תכליתם ויעילותם של דיוני סרק עם אחד שכמותו. צריך ואני דורש זאת במקרה הזה -לחסום ולמחוק!

לביא4

New member
שנשמע רק דברים טובים!

כל נפש מישראל היא עולם מלא, וכואב ודואב הלב למראה הדם היקר שנשפך! נתפלל שהקב"ה ינהל ויטה את לב המדינאים כאן בארץ להנהגה נכונה ונבונה (שיש לה השפעה ישירה על מה שקורה כמו שאמר הרמטכ"ל שבוע שעבר, וכל השמאלנים קפצו...). וכאשר אנו באים מימי הפורים שזכרם לא יסוף מזרעם כמו שנאמר, נקווה שיתנהגו כמו עם מרדכי, עליו נאמר: "לא יכרע ולא ישתחווה"! מרדכי לא התפעל לא מהמן ולא מהמעמד שלו, ובגאון יעקב שהפגין בסוף נפעל הענין "ונהפוך הוא". (כך גם אצלנו, שיפסיקו להשתחוות ולזחול ולרדוף אחרי הגוים והמרצחים שהוכיחו עשרות ומאות פעמים את הפסוק: "אני שלום אדבר - והמה למלחמה")!! ויאמצו את הנהגת יעקב אבינו - אביהם של כל אחד ואחת מאיתנו שכאשר בא עשיו להילחם איתו (והלכה היא שעשיו שונא ליעקב) הוא בא איתו - עם דורון, תפילה, וגם מלחמה!!

למעלה