פיצוץ בואדי ערה

hreuven2

New member
פיצוץ בואדי ערה

ואנחנו מתקשקשים חצי יום עם שמאלנים עלובים כאילו מדובר בדיון אקדמי. מדובר בבעיה קיומית ומספיק עם דיברי נועם-יש להקשיב לרמטכל ולסגן הרמטכ``ל. שרון בינתיים בניסיון לבנות ממשלה לטווח ארוך כאשר המובסים בתפקידי מפתח-בדרכו לאיבוד המדינה

ראובן ....

לצערי, וחבל שכך, הודעתי לכם שתהיה הסלמה לפני ימים ספורים, שלא ידענו כמותה. חבל שלא התבדיתי. תעשה נכון לדעתי, אם לא תתייחס לפרובוקציות של אנשים מסויימים כאן כדוגמת אריה, שהרי ממילא הוא לא אומר שום דבר שמחובר למציאות הקשה שאנחנו עדים לה, ותהיה קשה מיום ליום. זוהי תמונת המצב. תקרא בהמשך את הידיעה שכתבתי על טרור, ותבין שאנחנו נמצאים בכיתור טרוריסטי, מחומש מגובש, ונחוש לפגוע בנו ללא רחם. אנחנו לא יכולים לעשות כלום, הנוגעים בדבר יכולים, אם יפסיקו עם הפחד שמשתק אותם ע``מ לא להגיע למצב של מלחמה, מצב שאנו בו כבר למעלה מחמישה חודשים. קטסטרופה.

ariegur

New member
חוזליטה,

המצב לא בהחלט לא נעים, אבל לא צריך לפחד שזה סופנו ועכשיו כולם מסביב יקומו להרוג אותנו, את יכולה להירגע קצת. ואריק שרון בטח יודע איך לטפל במצב שנוצר - אז מה הדאגה ? אריה

אתה זחוח וגם זו דרך להתמודד..

הזחיחות וההתנשאות הביאה אותנו ושוב אני מזכירה לך למצב הקשה הזה. אם יודעים מה לעשות למה לא עושים? צריך לשנות את דפוס החשיבה ואת דרך ההתנהלות, ויש לי תחושה שהראשי קלבסה שאמונים על כך, לא משדרים לא יכולת ולא ביטחון ובעצם כלום. מיטווחים בתוך הקו הירוק מחוצה לו, הכל אפשרי, ללא הגבלה. וגם זו עובדה. לא לדאוג? למה שלא תיסע קצת לטייל בירושלים היפה? או אולי לישובי מודיעין. ספר לי איך היה כשתחזור. שפן.

ariegur

New member
חוזליטה

אנחנו המדינה הכי חזקה באזור. כעת ברור לכולם שצריך לעשות משהו שלא נעשה עד עכשיו - כי פרצופם של הפלשתינאים נחשף, המנהיגות שלהם אינה מוכנה לשלום עכשיו (וזה לא אומר שצריך לזרוק עליהם פצצת אטום). אנחנו בתקופת מעבר שהיא קצת בעייתית. צריך לחכות כמה ימים ולהאמין שתינקט דרך הפעולה הנכונה. בניגוד אלייך ואחרים פה, איני מאמין שיש פיתרון של מהיום למחר, ולכן צריך אורך רוח וסבלנות. סבלנות אחריות ושיקול דעת הם חשובים מאוד, כי ברור לכולם שצה``ל לא מפעיל אלא חלק קטן ביותר מיכולתו, אלא שהצבא ומנהיגי המדינה לא יכולים לפעול לפי רצונות של אזרחים מודאגים אלא לפי ראייה ומחשבה רחוקי טווח, ואנו האזרחים (ללא קשר לאמונתנו הפוליטית) לא יודעים את התמונה המלאה. לכן, הקופצנות שלכם פה והמחשבה שברק הרס הכל ואריק יתקן הכל בשנייה ושכל החוכמה נמצאת בימין וכל הדבילים בשמאל - כל זה מבוסס על ריקנות וחלוליות (כדברייך). מעבר ``לתוכנית`` הבלתי ניתנת לביצוע של חלק מהכותבים פה לפנות את ערביי השטחים, תוכנית טיפשית גם אם מתעלמים מכל היבט שבה וחושבים רק על ההיבט המעשי, אין לכם פה שום רעיון אמיתי או קו מחשבה מרענן (חוץ מלחזור ולהגיד איזה מטומטם, חלול ונבוב אני - אז את זה אני כבר יודע, תחסכי ממני את המשפט הזה) - ואם יש לך רעיון אמיתי בואי וספרי לנו עליו. אריה

שפן ..רוץ..רוץ...ישר לקלקיליה.

פטמה מחכה לך. שונא ועוכר ישראל. שנאת יהודים זורמת בעורקיך.

חיננית

New member
ואני מחזקת ידיך ידידי

אינך חלול, אינך נבוב ,אתה חושב בכוון הנכון ואל תוותר להם. מילות גנאי לא ישנו את המפה .לא טרנספר מטופש ולא מוות לערבים.. ונונסנס מסוג זה או אחר שמופץ פה חדשות לבקרים. רק שלום אמיתי ובר קיימא יגרם לנו לשקט בארץ הזו . גם לזה ששונא ערבים וגם לזה שלא . כולנו מבקשים שלווה לילדינו ולנו. וזה לא יבוא אינסטנט לא מאריק לא מגנדי ולא מליברמן עם כל גאוניותם וכוחניותם.

hreuven2

New member
אין בכונתי להתיחס לדבר המגונה

הזה שמופיע למטה ולא אתיחס כלל לדבריו. אנא יצגי אותי ומיסרי לו שלמחבל מואדי ערה נקטעו 2 רגליים אולי הוא יתנדב לתרום לו לא כדי להציל אותו אלא כדי שעם סוג הדם שיש לו ברור שהוא ימות

למעלה