פיצוץ בבודפשט...

טומי*

New member
פיצוץ בבודפשט...../images/Emo59.gif

על חשמלית מס' 6 בין האוקטוגון לתחנת הרכבת המערבי. לדברי המשטרה לא מדובר במעשה טרור,אך הרקע לא ברור תיק גב מה שהתפוצץ וגרם לפציעת שמונה בני אדם. לפי אחד האתרים יש גם הרוגים.

טומי*

New member
לפי מפקד המשטרה החומר שהתפוצץ

אותו חומר שמשתמשים המחבלים המתאבדים

Mister Matrix

New member
באיזה תחנה ארע הפיצוץ? מתי?

האם אפשר לצרף מפה של המטרו שלהם או משהו?

yaely2

New member
מנהל
אני מזועזעת ../images/Emo88.gif

שלום לכם, זה פשוט מזעזע, את הרחוב הזה אני כבר מכירה כמו את כף ידי, לפני שבועיים רק עזבתי את הונגריה, בווילמוש מס' 6 (או 4, שניהם אותו מסלול) נסעתי לפחות אלף פעמים. יעלי מפורום שישים פלוס

Mister Matrix

New member
כן בהחלט מזעזע....

ההורים שלי שוהים כעת בבודפשט וגם הם אמרו שהטראם הזה מס' 6 מוביל לעבר המערבי (אם אני לא טועה) של הדנובה תוך כדי מעבר באי מרגרט וזה קו שהרבה משתמשים בו וגם הם השתמשו בו. האם ידוע משהו על נסיבות האירוע? מי ביצע? וכל ידיעות חדשות בנושא...

B T1

New member
../images/Emo140.gifיעלי שלום--גם אני מזועזע...

אבל מיליון פעם ביקשתי לא להגזים

B T1

New member
ובכל זאת, למרות שזה נשמע לא טוב

אני מעדיף 10 פיצוצים שם מאשר פיצוץ אחד אצל בני עמי.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo67.gif בי טי לא הגזמתי

שלום לך ביטי, אני לא מזועזעת מעצם המכה, אנחנו למדנו לחיות עם זה, אלא שזה נראה לי המקום המוגן ביותר בעולם. אתה בטח יודע שהאוקטוגון מצטלב עם רחוב אנרשי, שם ממש 3 חנויות מהכיכר הייתי הולכת לאינטרנט קפה כדי לקרוא מה כותבים פה. הדבר האחרון שעלה בדעתי זה חבלה במס' 6. מכאן הזעזוע יעלי מפורום שישים פלוס

B T1

New member
יעלי--וכי למה שלא יהיה פיצוץ...

בבודפשט. ההונגרים במשך שנים ארוכות אירחו בלבביות את נציגי האירגוני הטרור הערביים. סמוך לואצי אוטצה, בקפה ANNA השפה השולטת היתה ערבית. אז קורה לפעמים שמשהו מתפוצץ טרם זמנו. (בחיי שלא אני סיפקתי את מנגנון ההשהיה)

טומי*

New member
מדובר כנראה בתאונת עבודה של......

האיש שהחזיק את תיק הגב עם החומר הזה שהתפוצץ, הוא אחד הפצועים קשה לכן עדיין לא הצליחו לחקור אותו.אין תיירים בין הפצועים. בעבר הרחוק היה כבר פיצוץ על רקע פלילי שבו היו גם הרוגים.

אריק7554

New member
פיגוע בבודהפשט

היה פיגוע בבודהפשט אתמול בחשמלית מס'6 אם יש למישהו פרטים?

orlu

New member
על פי האתרים ואמצעי התקשורת

בהונגריה ,הפיצוץ אינו פיגוע טירור אלא פירומן מופרע שפעל ולא לראשונה אז נמשיך ליסוע מאלב ואל על בהנאה חןוחן

למעלה