פיצול Divx

י א

New member
פיצול Divx

הי, אני מנסה להשתמש בתכנת VirtualDub כדי לפצל סרט Divx לשנים. החלק הראשון נכתב טוב. בחלק השני אני מקבל תוצאה שהאודיו ממש לא מסונכרן (בערך 5 שניות מקדים את הסרט!). מה לעשות כדי לקבל תוצאה טובה גם לחלק השני?

webmasterN

New member
לאחר את הסרט ב-5 שניות

לא נתקלתי בבעיות בפיצול, אני גם לא יודע איך בדיוק פיצלת? יש שני שיטות האחת היא לבחור פריים מסויים עד פריים מסויים ולהתחיל לקודד, השנייה היא שיטה אוטומטית, לתת לתוכנה ערך במגבייטים לחלק הראשון ואז התוכנה מקודדת את החלק הראשון עד שהיא מגיעה לערך המגבייטים ואז היא ממשיכה את שאר הקובץ לחלק השני - חפש בשירשורים על מנת למצוא הסבר מפורט יותר. כדי לאחר את הסרט, פתח את הסרט לך ל-Video וסמן Direct Strem לך ל-AUDIO וסמן Direct Stream וגם ב-Interleaving סמן למטה ב-Delay Audio Track מינוס 500 (500-) 100 ms = שנייה

י א

New member
השתמשתי בחיצים השחורים

שבתחתית המסך, בתחילה הבאתי את הסמן להתחלת הסרט ולחצתי על החץ השחור השמאלי (התחלת קטע) ואז משכתי את הסמן לבערך 60 דקות ולחצתי על החץ השחור הימני לקביעת נקודת סיום. בצעתי SAVE AS AVI וזה עבד טוב עם קידוד DIVX. ואז לחצתי על החץ השמאלי כדי לקבוע שנקודת הסיום הקודמת היא עכשיו נקודת התחלה וקבעתי את נקודת הסיום לסוף הסרט ועוד בצעתי שמירה בשם אחר. הפעם התוצאה היא שקול מקדים בכ 5 שניות את הסרט. נסיתי את כול הקובינציות עם ה DELAY וזה פשוט לא משפיע. אם אני מעביר ל DIRECT STREAM באודיו אש אין אודיו בכלל בתוצאה. מאד משונה. איפה אני מוצא את ההסבר לפי מגבייט? מה זה שירשורים?

webmasterN

New member
שירשורים זה :

כותבים הודעה וכל מי שמגיב ממשיך את השרשרת, חפש בהודעות קודמות באותם השירשורים תמצא את התשובה.

למעלה