פיצול קבצים

פיצול קבצים

פיצלתי את הקבצים כמו במאמר של וובמסטר, וקיבלתי 2 חלקים של הסרט, שלא מוגדרת להם תוכנית לפתוח אותם. כאשר אני פותח אותם על media player הם נפתחים בלי בעיות, שאלתי היא האם גם הdvd שלי ידע לקרוא אותם בלי בעיות או שאני צריך לשנות להם את ההגדרות, כך שהם ייפתחו אוטומטית על ידי media player?

אם כבר מישהו בעל ידע עונה לי, אנצל

זאת: איזה ריפרים אמינים? אני יודע רק על rfta, (אני מניח שחוקי לשאול שאלה כזאת...). dmt אמינים? אשמח לקבל שמות של אמינים... ולמה אי אפשר לחפש באתר של Nפורס? (או שזה רק אני)

webmasterN

New member
הקובץ המקורי שפיצלת

מותאם ל-VCD על כן התוכנה TmpgEnc פיצלה לך את הקבמים תוך שמירת ההגדרות שלהם ל-VCD ומפה שבצריבה ל-VCD - לא תיהיה לנגן ה-DVD בעייה לקרוא אותם. ריפים אמינים יכולים להיות של כל מיני קבוצות ולא רק RFTA, באתר NForce - תשים לב מי מקבל ניוק ובאיזה סרטים ומי לא.

webmasterN

New member
בקרוב אני הוציא מאמר על זה

בינתיים גש ל-www.vcdhelp.com , יש שם תפריט עם הסבר על S\VCD .

* אל תשכח את המאמר על כתוביות

לעברית

webmasterN

New member
נו מה איתך?

הייתי באמצע הסבר על הכתוביות בעברית שפתאום "היית חייב ללכת ותחזור מחר בבוקר", אתה לא רוצה להמשיך ? גם קיוויתי לבינתיים לשמור את כל השירשור ל"מאמרים" עד שיצא מדריך מסודר.

עכשיו אני כאן (הייתה לי שעת 0...)

הורדתי את הnondub,לא מצאתי בווב סאב את 2 הקבצים, אין לי שם קבצים עם סיומת כמו שאמרת. כמעט כולם עם סיומת txt

האמת היא שגם מחר יש לי שעת 0 אז

נראה לך שנוכל לסיים עד 12? (אם תרצה נחזור לשרשור הקודם, כדי שתוכל להעבירו למאמרים)

webmasterN

New member
בעעע שוב פעם ?

איך לא מצאת את שני הקבצים? אצלי היו אותם בגירסא האחרונה.

למעלה