פיצול סרט mpeg -שאלה..

פיצול סרט mpeg -שאלה..

אני רוצה לפצל סרט בפורמט mpg ואני מנסה לעשות זאת לפי המאמר של kkdd ואני לא מצליחה- הוא מנסה לשמור את זה בפורמט avi לפי ההסברים זה לא משנה? בשביל מה המרתי אם הוא שומר את זה כ avi אחרי הפיצול? אני רוצה לצרוב את זה אח"כ,זה לא יעשה לי בעיות בצפייה בdvd (אם אני אפצל כ avi)?

יקי30

New member
אני ממליץ על התוכנה

הזו מאוד קלה לשימוש AVI/MPEG/ASF/WMV Splitter אתר הבית http://www.boilsoft.com/

יקי30

New member
כן ולא

אפשר להוריד לניסיון למשך שבוע ועד אז בטוחני שתפצלי לא רק את הסרט הזה...

kkdd

New member
כדי לחתוך MPEG ולשמור אותו כ MPEG

את צריכה להשתמש בתוכנה TMPEG יש הסבר באחד מהמאמרים של NCODER בקטגורית VCD ההסבר נמצא בתחתית המאמר.

ניסיתי את המאמר הזה.יצאו לי שני

חלקים כמו שרציתי אבל הוא לא מזהה אותם כmpeg אלא כקובץ לא מזוהה כשנתתי הוראה לשמור כל חלק בנפרד הייתי צריכה לרשום בשמירה בcd1.mpeg או רק cd1?

אבל למה אני לא מקבלת בצריבה

את המסך הבא(שבמאמר)-זה צריך להביא לי לבחור Pal אן ntsc ואין לי שום אפשרויות

kkdd

New member
את משתמשת בנרו נכון?

ייתכן שאת בתצוגה אחרת.. או שיש לך גירסה אחרת של תוכנת צריבה. בכל אופן, אני מאמין שהוא יבחר את הנכון באופן אוטומטי. במידה ולא תוכלי לבדוק בתוכנה AVI CODEC את קצת התמונה של הסרט שלך 23 או 25 או 29 אם רשום לך ב AVI CODEC שהסרט הוא 25 אז את צריכה לבחור ב PAL במידה והוא משהו אחר אז תבחרי ב NTSC

אני אמרתי שאני לא מוצאת את המסך

הזה של הבחירה בPal .ה fps הוא 25-אני יודעת שאני צריכה Pal הנרו שלי גירסה 6.3.1.18

kkdd

New member
תוכלי שניה להראות לי את מה שאת

כן רואה? לא כל כך הבנתי מה את לא רואה... ואיך זה אצלך

הנה תראה...אין לי תפריט בכלל

זה כנראה הגירסא...אבל אני יודעת שזה גירסא מתקדמת יחסית לא ,אז איך?

kkdd

New member
ידעתי שהיגעת למצב הזה ../images/Emo13.gif

את יכולה לבטל את ה וי שנמצא ב ENBLE VCD MENU ואז תלחצי על NEXT ואז BURN או NEXT עד שיצרוב

זה מה שעשיתי בשביל לצרוב את הסרט

הזה והכל בסדר,זה עבהד אבל אני רוצה שיהיה לי את הגירסא עם התפריטים=כמו שבמאמר..איזה גירסה זו?

kkdd

New member
זה אותה גירסה כמו שיש לך פשוט..

אצלך התצוגה קצת שונה ויותר פשוטה ובמאמר היא יותר מפורטת. בתמונה שנתת בפורום תלחצי על NERO ואז תגיעי למצב כמו במאמר וכדי לחזור למצב שכעת יש לך תלכי ל HELP - USE NERO EXPRESS תנסי ותביני אותי

Ncoder

New member
../images/Emo45.gif אגב ככל הנראה ב-NERO ...

לא מתייחסים ל-PAL\NTSC בסימון, בזמנו צרבתי קובץ MPG שקודד ל-PAL וכשסימנתי NTSC התוכנה לא עשתה שום המרה מחדש של הקובץ ובמחשב ה-VCD מזוהה כ-VCD PAL .

למעלה