פיצול הטקסט text1

sss1sss1

New member
פיצול הטקסט text1

אם ב text1 יש לי ככה : "ccc.mp3" "bbb.mp3" "aaa.mp3" בדיוק ככה גם עם ה "" ... איך אני לוקח כל אחד מהם ומעביר ל list1 ? תודה

sss1sss1

New member
אפשר דוגמה לזה ?

בדקתי בדוגמאות של קוד אבל לא הצלחתי לעשות את זה ..

cohea15

New member
דוגמא מקווה שיעזור

Dim splt() As String Dim i As Integer splt = Split(Text2.Text, " ") For i = 0 To UBound(splt)​

sss1sss1

New member
לא עובד

זה לוקח רק את הראשון שיש כמה הוא נותן רק את המיקום שנמצא הקובץ אבל לא את הקובץ עשיתי כך splt = Split(Text1.Text, "") For i = 0 To UBound(splt) List1.AddItem splt(i) Next אני חושב שצריך אחרי ההוספה לליסט למקום את מה שנוסף... מה הפקודה ?

nolie

New member
כי ה-split שלך לא נכון.

אתה אמור להפריד עפ"י רווח יענו " " ולא "". (כמובן שאחר כך תצטרך גם להפטר מהגרשים, אבל זה כבר כסף קל.)

sss1sss1

New member
עשיתי את זה

עשיתי את זה גם ... השם נגיד "דוגמה דוגמה " "גגג גגג" אז יוצא דוגמה דוגמה ולא יוצא השם המלא "דוגמה דוגמה בשורה אחת בליסט ... מה אפשר לעשות ?

nolie

New member
split לפי """ """

ה-VB מתרגם שני גרשיים ("") כגרש בתוך סטרינג ולכן
Split(myStr,""" """)​
יפריד כל פעם שהוא יראה " " (כולל הגרשיים).

sss1sss1

New member
גם לא עובד...

עשיתי מה שאמרתה זה נותן לי רצח שיר אחד לפתוח ... אם אני מסמן נגיד שתי שירים הוא נותן לי רק את המיקום של התיקייה שממנה נבחרו השירים ... מה אפשר לעשות תודה ...

להאכיל אותך בכפית?

שמע, קבלתי את כל המידע שאתה צריך בשביל לפתור את זה. יש כלי נחמד כזה שפיתוח לפני כמה אלפי שנים שנקרא "מחשבה". תנסה את זה פעם. בדקת מה בדיוק אתה מקבל כמחרוזת? מה שונה כשאתה בוחר קובץ אחד או יותר? קיצר, עד כמה שאני נגד תגובות עוינות, נראה לי שאת זו הרווחת ביושר. (אגב, ההודעות מ-nolie הן ממני, זה הניק של אחותי.)

sss1sss1

New member
הסתדרתי לבד מה שנתת לי לא טוב !

על ידי המחשבה ... כמו שאתה אומר ac= Split(.FileName, vbNullChar) For i = LBound(ac) To UBound(ac) If i = 0 Then Else List1.AddItem ac(i) End If Next

sss1sss1

New member
חצוף אתה.. כולה ביקשתי עזרה

מה הבעיה שלך ? כולה ביקשתי עזרה ... אתה יוצא עלי פה " להאכיל אותך בכפית ? " מה הבעיה ? הקוד שהבת לי לא טוב זה לא אשמתי אז רשמתי לך שזה לא עובד תארגן תארגן רשימה "פסולי עזרה " ואל תנסה להתנשאות פה מעל אפחד ! מי שירצה יעזור ולא כמוך יסתלבט על אנשים ...ובכלל זה הקוד שאתה הבתה עוד לא עבד ..

"הבתה"? ../images/Emo163.gif

ובפעם האחרונה שבדקתי, מעולם לא התנשאתי על מישהו מהפורום, אבל יש גבול גם לכמה אדם יכול להיות כפוי טובה. (ואגב, הרקורד שלי בפורום מדבר בפני עצמו [אתה מוזמן לחפש], אז לפני שאתה אומר שהקוד שלי לא בסדר תבדוק אולי משהו לא נכון בשאלה שלך. כי ה"קוד" [אם אני אקרא לפקודה אחת "קוד"] שלי עובד נהדר.)

אבל למען הענין האקדמי...

Dim i As Integer Dim myStr() As String Dim tmpStr As String List1.Clear myStr = Split(Text1.Text, """ """) For i = LBound(myStr) To UBound(myStr) tmpStr = myStr(i) If Left(tmpStr, 1) = """" Then tmpStr = Mid(tmpStr, 2, Len(tmpStr) - 1) If Right(tmpStr, 1) = """" Then tmpStr = Mid(tmpStr, 1, Len(tmpStr) - 1) List1.AddItem tmpStr Next i מענין, עובד נהדר.​

למעלה