פיצול ביטוח סקי?

RaifmanR

New member
פיצול ביטוח סקי?

שלום לכולם ותודה מראש.
האם יש אפשרות וכדאיות בפיצול הביטוח , למשל, לשבע ימי סקי ועוד שלושה ימי טיול בעיר הקרובה?

RaifmanR

New member
פיצול ביטוח סקי?

המטרה של הפיצול הביטוח לשתים היא הוזלה - הרי בטיול בעיר לא דרושה התוספת של ספורט חורף.

כשניסיתי, לא אישרו לי...

אצלי מדובר רק ביומיים לא מנוצלים, יום הטיסה, ויום החזרה. הם לא הסכימו לעשות לי רק חלק מהימים ביטוח סקי. בגלל שמדובר רק ביומיים ויתרתי.
&nbsp
אבל אם היו לי הרבה ימים, או למשל כל המשפחה, אפשר לעשות פשוט את הביטוח הרגיל בחברה אחת, ובחברה אחרת רק את הסקי, לפצל לשתי חברות שונות. זה נראה לי פיתרון אפשרי. או לנסות לשכנע אותם

skiforce

New member
בהראל פיצלו, אבל השירות היה גרוע

כבר כתבתי על זה כאן בעבר. בגדול המענה ללקוחות שמתקשרים מחו"ל היה הקלטה שאומרת "נשוב אליכם תוך 24 שעות"...

מהיום והלאה אני חוזר לפספורט קארד, יעלה כמה שיעלה.

פספורטכארד מפרסמים שיש אופציה כזאת

אין לי ניסיון אישי איתם. גם בביטוח ישיר אפשר לשלם את תוספת הסקי רק על ימי גלישה בפועל.

yo12

New member
כמעט בכל חופשת סקי יש פיצול כזה.

בדרך כלל ביום הראשון ובאחרון לא גולשים והימים האלה כמובן באים בחשבון הביטוח. כלומר אם יש אפשרות לפצל, אפשר לגרוע תוספת סקי לימים הללו?

I Gabe

New member
אני יודע על ביטוח ישיר ו-AIG שאין שום בעייה

אומרים לך המחיר הוא X והתוספת לסקי הוא $4 ליום, על ימי הגלישה. תגיד לי באיזה ימים תגלוש. אבל אפשר לעשות ביטוח כזה רק בטלפון, לא באתר. מה שאומר שאם מתקשרים רק לבקש הצעת מחיר ומתחרטים, צריך לשרוד מסכת שיכנועים על גבול ההטרדה

marceloros

Member
מנהל
קצת באיחור אבל

בעבר לא הסכימו לכלום.
כיום ראיתי בפספורטכרד שמשלמים על הרחבת סקי רק בימי הסקי נטו, והבנתי שהאופציה נוספה בעוד חברות.

I Gabe

New member
פאספורט כארד התחילו עם זה רק השנה, הם האחרונים להצטרף לחגיגה

לא מבין מה אנשים מחזיקים מהחברה הזאת.
ב-AIG היה ככה מאז שאני גולש, שזה כ- 4 שנים.

באפריל השנה עלינו כל החמולה המורחבת לאלפים של בוואריה והחלטנו להתבטח כולם בביטוח ישיר. רציתי לשמור אופציה ליומיים סקי (שבסוף לא עשיתי). שאלתי בדיעבד אם אפשר להוסיף רק יומיים סקי מתוך 7 ורק לשני נוסעים מתוך 8 וענו בטח, מה הבעייה?

marceloros

Member
מנהל
כשקורה לך מקרה

ואתה מגלה כמה פספורטכרד נוח, אתה מתלהב, זה הכל.
היה לי גם מקרה בחברה אחרת, רק שאני הייתי צריך לשלם 150 דולר לרופא ו-10 כדורי אנטיביוטיקה, ובסוף בחזרה לבקש החזר ולשלם השתתפות עצמית.
&nbsp

I Gabe

New member
אצלי זה לא היה ככה

ישר השתלטו על העניינים ואמרו מכאן אנחנו מטפלים בהכל, אתה רק תדאג להבריא. אבל עמד על הפרק אמבולנס טרוך לאנסי או גרנובל ובית חולים. אולי על על חשבונות קטנים גם הם אומרים שלם לרופא ונתחשבן כשתחזור.

marceloros

Member
מנהל
כן כן ברור

אשפוזים, אמבולנסים ודברים מסובכים עולים הון אצל כולם והם מטפלים ישירות.
מה שהיה לי עם פספורטכארד זה היה כולה תפר באצבע בבנסקו, פחות מהסכום שנקבתי בארה"ב על דלקת אוזניים. עם זאת לא הוצאתי ולו לבה אחת, או חצי.

למעלה