מה מה מה ... מפחיד... הסרט....
י יערית New member 26/8/05 #24 שטויות,לא הבנת את הפואנטה של הסרט?זה כלל לא מפחיד....זה חוזר על עצמו בכל פעם, חני- בעל כבר מזמן התגרש מהפחדים בראש!
שטויות,לא הבנת את הפואנטה של הסרט?זה כלל לא מפחיד....זה חוזר על עצמו בכל פעם, חני- בעל כבר מזמן התגרש מהפחדים בראש!
V vered 37 New member 26/8/05 #26 אבל אני לא../images/Emo2.gif התגרשתי ...מהם . מבינה מותק מבינה טוב...
י יערית New member 26/8/05 #33 מתחת לשמיכה בעיניים עצומות? פיספסת את כל ההנאה, גם מחוץ לשמיכה וגם בתוך השמיכה
S shemesh22 New member 26/8/05 #40 ../images/Emo19.gif בלו בלו בלו שומרת על זכות השתיקה. והרי מכאן כל השרשור הזה התחיל לא?
S shemesh22 New member 26/8/05 #42 יש לי מסכה נהדרת לקצוות מפוצלים. שמן זית, ביצה ולימון למרוח היטב, להשהות כשעה ולא לשכוח לחפוף במים קרירים... אחרת תצא חביתה
יש לי מסכה נהדרת לקצוות מפוצלים. שמן זית, ביצה ולימון למרוח היטב, להשהות כשעה ולא לשכוח לחפוף במים קרירים... אחרת תצא חביתה
V vered 37 New member 26/8/05 #25 חשבתי על זה .... לא הגיע הזמן לעשות תספורת לאייקונים הצהובים השונים ולהוריד להם את העלה הירוק הזה ? תקוע להם על הראש כמו ... ככה הם יהיו קרחים ...בדיוק כמו שצריך !
חשבתי על זה .... לא הגיע הזמן לעשות תספורת לאייקונים הצהובים השונים ולהוריד להם את העלה הירוק הזה ? תקוע להם על הראש כמו ... ככה הם יהיו קרחים ...בדיוק כמו שצריך !
V vered 37 New member 26/8/05 #35 בובספוג מכנס מרובע ../images/Emo6.gif הייצור הספוגי הצרוד שחי בתוך אננס.
V vered 37 New member 26/8/05 #38 וזו כל החבורה......./images/Emo6.gif פטריק , סקווידוויד , והסנאית ..וואלה שכחתי את שמה.