פיצויי פיטורין

מצב
הנושא נעול.

Damnthiscow

New member
פיצויי פיטורין

פיצויי פיטורין
אני מועסק זה שנה בחברת היי טק דרך חברת כח אדם. אני מעוניין להתפטר ממשרתי. האם מגיעים לי פיצויים למרות שאני המתפטר ולא המפוטר, אם כן, איך מחשבים את זה? בחודשים האחרונים המשכורת שלי הייתה נמוכה משמעותית משאר תשעת החודשים הקודמים, האם עושים ממוצע? כמו כן כיצד מוודאים שאותו תשלום אכן משולם לי? תודה.

שיר ורד

New member
בעקרון לא מגיעים לעובד מתפטר פצויי

פיצויי פיטורין
אני מועסק זה שנה בחברת היי טק דרך חברת כח אדם. אני מעוניין להתפטר ממשרתי. האם מגיעים לי פיצויים למרות שאני המתפטר ולא המפוטר, אם כן, איך מחשבים את זה? בחודשים האחרונים המשכורת שלי הייתה נמוכה משמעותית משאר תשעת החודשים הקודמים, האם עושים ממוצע? כמו כן כיצד מוודאים שאותו תשלום אכן משולם לי? תודה.
פיטורים. ישנן נסיבות בחוק בגינן ניתן לראות התפטרות של העובד כפיטורים, אנא ציין מה הסיבה להתפטרות (כולל סיבות משניות). אם יש נוהג בחברה לשלם פצויים לעובד מתפטר אזי זה אמור לחול גם עליך.

Damnthiscow

New member
סיבות

פיטורים. ישנן נסיבות בחוק בגינן ניתן לראות התפטרות של העובד כפיטורים, אנא ציין מה הסיבה להתפטרות (כולל סיבות משניות). אם יש נוהג בחברה לשלם פצויים לעובד מתפטר אזי זה אמור לחול גם עליך.
סיבות
לא משהו רציני, בעיקר שעמום ורצון להשקיע יותר בלימודים לפני בחינות סוף סמסטר, לא משהו גדול במיוחד. :) תודה

שיר ורד

New member
אם הבעיה המשפחתית היא גירושים או

מעבר לאשדוד
אם אני עובר לאשדוד עקב בעיות משפחתיות , כשאני כרגע מאזור נתניה, אז זכאים לפיצויים ? בתודה מראש
אם הבעיה המשפחתית היא גירושים או
נישואים , אז כן. אחרת לא.

שיר ורד

New member
לא

הצעות...
אז איך אפשר לוודא שאקבל את הסכום? באם הבוס שלי יחליט לפטר אותי כי ביקשתי ממנו, תהיה חברת כח האדם מחוייבת לתת לי את פיצויי הפיטורין?
לא
חברת כח האדם יכולה לשבץ אותך בתפקיד דומה אצל מעסיק אחר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה