פיצויי פיטורין

מצב
הנושא נעול.

terabit

New member
פיצויי פיטורין

פיצויי פיטורין
שלום, פוטרתי מעבודתי אחרי 3 שנים שבהם עבדתי בשכר לפי שעה ללא שום שכר בסיס. לפי מה אמור מקום העבודה לחשב את המשכורת הקובעת לפיצוים? עבדתי שנתיים 11 חודשיים ו15 ימים מה המכפיל של משכורת הברוטו שאני אמור לקבל? תודה לכל העונים.

שיר ורד

New member
החישוב הפשוט ביותר

פיצויי פיטורין
שלום, פוטרתי מעבודתי אחרי 3 שנים שבהם עבדתי בשכר לפי שעה ללא שום שכר בסיס. לפי מה אמור מקום העבודה לחשב את המשכורת הקובעת לפיצוים? עבדתי שנתיים 11 חודשיים ו15 ימים מה המכפיל של משכורת הברוטו שאני אמור לקבל? תודה לכל העונים.
החישוב הפשוט ביותר
לחשב את סך כל שעות עבודתך בכל התקופה, יש לכפול את הסכום שהתקבל בשכר לשעה ולחלק ל 12.

terabit

New member
שעות עבודה של מעל 100%

החישוב הפשוט ביותר
לחשב את סך כל שעות עבודתך בכל התקופה, יש לכפול את הסכום שהתקבל בשכר לשעה ולחלק ל 12.
שעות עבודה של מעל 100%
יש לציין שחלק די גדול (30-50%) משעות העבודה שלי בוצעו בלילות וסופי שבוע שבהם קיבלתי 125% ו150% האם יש לזה השפעה על החישוב?

שיר ורד

New member
על פי החוק אין לשלם פצויי פיטורים

שעות עבודה של מעל 100%
יש לציין שחלק די גדול (30-50%) משעות העבודה שלי בוצעו בלילות וסופי שבוע שבהם קיבלתי 125% ו150% האם יש לזה השפעה על החישוב?
על פי החוק אין לשלם פצויי פיטורים
לעובד מעל משרה מלאה וכן בגין התוספת לעבודה בשעות נוספות ובסופי השבוע. כך שהחישוב נשאר אותו דבר, אלא אם כן בחודשים מסוימים עבדת יותר ממשרה מלאה (186 שעות). במקרה כזה, יספרו רק 186 שעות באותו חודש.

מצב
הנושא נעול.
למעלה