פיצויי פיטורים

מצב
הנושא נעול.

hg1976

New member
פיצויי פיטורים

פיצויי פיטורים
למומחה שלום אני עובד במשרד רו"ח . אין לי חוזה עבודה. בתחילת העבודה נתבקשתי לעבוד 8 שעות ולא משנה שעת תחילת העבודה. במשך השנתיים האחרונות התרגלתי להגיע ב10 וללכת בערב, דבר שגם מאוד מתאים לבוס. כעת אני מעוניין לשנות זאת ולהגיע לעבודה בשעה 8 ולסיים ב 4. אם המהלך הנ"ל לא יהיה מקובל על רו"ח והוא יפטר אותי האם אוכל לקבל פיצויי פיטורים או שהוא יוכל לטעון שאני מפר נוהג שהיה קיים(מעין הפרת חוזה- למרות שאין חוזה) ואז אין אני זכאי לפיצויים?

שיר ורד

New member
שעות עבודה

פיצויי פיטורים
למומחה שלום אני עובד במשרד רו"ח . אין לי חוזה עבודה. בתחילת העבודה נתבקשתי לעבוד 8 שעות ולא משנה שעת תחילת העבודה. במשך השנתיים האחרונות התרגלתי להגיע ב10 וללכת בערב, דבר שגם מאוד מתאים לבוס. כעת אני מעוניין לשנות זאת ולהגיע לעבודה בשעה 8 ולסיים ב 4. אם המהלך הנ"ל לא יהיה מקובל על רו"ח והוא יפטר אותי האם אוכל לקבל פיצויי פיטורים או שהוא יוכל לטעון שאני מפר נוהג שהיה קיים(מעין הפרת חוזה- למרות שאין חוזה) ואז אין אני זכאי לפיצויים?
שעות עבודה
אם תתחיל לשנות את שעות עבודתך בלי לתאם עם המעסיק והוא יפטר אותך בלי התרעה, הוא יהיה חייב לשלם לך פצויים. אבל, אם הוא יודיע לך שלא מקובל עליו השינוי של שעות העבודה ולמרות זאת תמשיך להגיע בשעות החדשות , ניתן יהיה לראות בכך הפרת משמעת, ובמקרה של פיטורים, והנושא יגיע לבית הדין לא בטוח שתקבל את הפצויים (יתכן שתקבל את חלקם).

מצב
הנושא נעול.
למעלה