פיצויים

מצב
הנושא נעול.
פיצויים

פיצויים
שלום רב, אני עובדת בחברת היי-טק קטנה זה 6 שנים, ולאחרונה הודעתי שברצוני לעזוב ומבקשת לקבל פיצויים. התגובה היתה קרה - כלומר, לא מעוניינים לפטר אותי, ואם אני עוזבת לא אקבל פיצויים. ברצוני לדעת מהם הנקודות שבהן גם אם אני עוזבת בכל זאת אקבל את הפיצויים. בברכה, מור

המעסיק צודק - כעיקרון מתפטר אינו

פיצויים
שלום רב, אני עובדת בחברת היי-טק קטנה זה 6 שנים, ולאחרונה הודעתי שברצוני לעזוב ומבקשת לקבל פיצויים. התגובה היתה קרה - כלומר, לא מעוניינים לפטר אותי, ואם אני עוזבת לא אקבל פיצויים. ברצוני לדעת מהם הנקודות שבהן גם אם אני עוזבת בכל זאת אקבל את הפיצויים. בברכה, מור
המעסיק צודק - כעיקרון מתפטר אינו
זכאי לפיצויי פיטורים. מצרפת לך קישור לשאלה דומה ולתשובה שנתנו חברי לפורום ואשר מסכמת בקצרה את האופציות.

שיר ורד

New member
כמה אפשרויות

פיצויים
כמה אפשרויות
1. לעבור מקום מגורים לעיר פיתוח, ישוב חקלאי או התנחלות. 2. להתחתן ולעבור למקום מגוריו של בן הזוג. 3. לעבור מקום מגורים עקב גרושים. 4. להתפטר לצורך טיפול בתינוק. 5. להתפטר לצורך גיוס למשטרת ישראל. 6. להתפטר עקב מצב רפואי שלך או בן משפחה קרוב המונע ממך להמשיך לעבוד. אם את מתכוננת לבחור באחד הנשואים לעיל, תצייני באיזה, כי בחלק מהמקרים נדרשים צרוף של תנאי משנה שלא פורטו בתשובה ראשונית זו.

לדעתי, התשובה שאני צרפתי לו בקישור

כמה אפשרויות
1. לעבור מקום מגורים לעיר פיתוח, ישוב חקלאי או התנחלות. 2. להתחתן ולעבור למקום מגוריו של בן הזוג. 3. לעבור מקום מגורים עקב גרושים. 4. להתפטר לצורך טיפול בתינוק. 5. להתפטר לצורך גיוס למשטרת ישראל. 6. להתפטר עקב מצב רפואי שלך או בן משפחה קרוב המונע ממך להמשיך לעבוד. אם את מתכוננת לבחור באחד הנשואים לעיל, תצייני באיזה, כי בחלק מהמקרים נדרשים צרוף של תנאי משנה שלא פורטו בתשובה ראשונית זו.
לדעתי, התשובה שאני צרפתי לו בקישור
הרבה יותר מלאה מהתשובה שלך

אז תדע שמאז שראיתי את התשובה

כמובן
אבל ב2 בלילה אני לא תמיד בודק את הקישורים.
אז תדע שמאז שראיתי את התשובה
שלכם, בכל פעם שיש שאלה בסגנון: "אני מתפטר - איך אני יכול לקבל בכל זאת פיצויים?", אני תמיד מצרפת את הקישור שלכם, גם כי זה מסכם הכל בקצרה אבל בעיקר בגלל שהוא תמיד מצחיק אותי........

מצב
הנושא נעול.
למעלה