פיצויים למורי דרך

משה85

New member
פיצויים למורי דרך

מאחר ולמורי הדרך סתמו את הפה באתר מורי הדרך הישן, אולי נוכל למצוא בית חדש באתר זה. ובכן. אין ספק שהנפגעים העיקריים מכל משבר כלשהו הינם מורי הדרך, ובמיוחד אלה מתיירות החוץ, התיירות הנכנסת. לצערינו לא שמענו שום מחאה או צעקה כלשהי על מצוקת מורי הדרך. כאילו אנו לא קיימים . פרנסתינו אינה רק שלנו , בעבודתינו אנו עוזרים לפרנסת רבים רבים הסובבים אותנו ואת הקבוצות שאנו מובילים ומדריכים, ובבקשה אל תנודו בראשיכם על העמלות שאנו מרוויחים עברו הזמנים הללו , ולכן הנזקים שלנו גדולים וכבדים גם הם ואני קורא לכל מורי הדרך להתקשר לאגודה וללחוץ עליהם לפעול לטובתינו בשעות קשות אלה, ואם באגודה עושים משהו, שיעדכנו אותנו .

ברוך הבא. המידע שבידך שגוי.

לא נעשתה שום סתימת פיות באתר הפרטי של מיטרני. האתר חזר למה שהיה בהתחלה: אתר לשיווק עבודה למורי דרך. כל הוא התחיל והפורום שנפתח שם היה תוצר לוואי לא מכובד. הדרך לפנות לאגודה היא להגיע לאתר שלהם, ITGA ולכתוב להם שם. זה נכון תמיד ונכון עוד יותר היום. והכי חשוב - להצטרף לאגודה בלב ובנפש. לטעמי היא שינתה פניה ועושה דברים חשובים

משה85

New member
מידע לא שגוי

הפורום באתר של מיטרני היה החלק הפעיל ביותר ואפילו המעניין ביותר יודע למה? כי הוא היה באופוזיציה. וכמובן שהיה מיועד למורי דרך שיש להם מה להגיד גם לא רק לצורך ביקורות. אבל לא זה הנושא . הנושא הוא פיצויים למורי הדרך שנפגעו כמו לכל האכלוסיה שנפגעה מהמלחמה, או לחקלאים שנפגעים מנזקי טבע, או לנפגעים מתאונות דרכים או עבודה, ונמאס לי לתת דוגמאות ואכן זוהי שעתו של מיטרני להוכיח לנו למה כדי להיול חבר באגודה (אני חבר ותיק באגודה) בברכה.

eliane

New member
מסכימה במאה אחוז

דברי יושב ראש האגודה לא עוכדן מאז שנת 2004 , לדעתי זה לא רציני . אתר של אגודה עם חברים שמשלמים דמי חבר חייב להיות מעודכן ופעיל . אני אמנם עדין לפני מבחן הגמר של קורס מורי דרך , אבל לא מענין אותי מה היה בשנת 2004 , אלה בשנת 2006 היום ועכשיו.גם היתתי רוצה למצוא מידע על הקורס ועל המבחנים וכמובן על איך מוצאים עבודה.

אליאן - ברוכה הבאה. קצת סדר בדברים

יש כמה אתרים ופורמים שעוסקים במורי SRL 1) אתר של יעקב מיטראני (היום מנוהל ע"י חברה אחרת) שעוסק במציאת מדריכים לתיירים שמחפשים הדרכה. כתובת WWW.TPUR-GUIDES.CO.IL 2) אתר של האגודה שתפקידו אינפורמטיבי, קשר עם מורי דרך. כתובתו www.itga.org.il 3) פורומים כמו הנוכחי, אולי יש גם בפורטלים אחרים 4) קומונות סגורות שהכניסה אליהם היא למי שמקבל אישור. יש קומונה כזאת בתפוז את מתיחסת לאתר של האגודה ומשה 85 מתיחס לאתר של מיטראני.

אתר אגודת מורי הדרך

מזה זמן אני מחפש משהו טוב וחיובי באתר אגודת מורי הדרך, לצערי אין אתר כבד הכניסה אליו משולבת במוסיקה מעצבנת הידיעות אינן מתעדכנות (בימים אלו מחפשים מורי הדרך לדעת מה קורה) הפורום אינו ידידותי רצוי לשנות באופן מהותי את האתר לטובת מורי הדרך. ומה הקשר להצטרפות לאגודה נכון שהאגודה מנסה לעשות, בעיניין פיצוי למורי דרך שגרים במרכז הארץ ומדריכים בצפון ובכל רחבי המדינה ונפגעו מהמצב הביטחוני, עדיין לא שמענו אות חיים אופטימי המתייחס לפיצוי כל שהוא.

ובדיוק בשביל זה יש קומונה סגורה.

הנה הקישור. למוקי דרך בלבד. http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=9205 חגי

למעלה