פיצוחי ברידג´..........

שקדי

New member
פיצוחי ברידג´..........

לאוהבי הברידג´ שבינינו ........... דודתי ז´´ל ובעלה ז´´ל אף הוא היו חובבי ברידג´ מושבעים והיו נפגשים כמה פעמים בשבוע למשחקים וכששמעו שאך אנחנו משחקים ניסו תמיד לחבב עלינו את המשחק ולהעמיק את חוכמתנו ונסיוננו בנ´´ל התוצאה....הספר הנ´´ל שכמעט לא התעמקתי בו זוגתי הראשונה ועבדכם הנאמן יחד עם אחותי ובעלה היינו נפגשים בימי ששי בעיקר למשחקים ומעבירים שעות רבות בחידודי מוחות סביב הברידג´ עד שהיינו נופלים שדודים למיטותינו

אורניהו

New member
היי שקדי,אהלן וסחלן ובוקר טוב...../images/Emo96.gif

איזה בוקר נהדר,הקפה בנחת,אני לא ממהר לאף מקום,הכל רגוע כאן,הברוש עומד ולא מתנועע,ורק הבולבולים מצייצים.בוקר אור כאן לכולם,ושנרגיש טוב היום.

zahavashanny

New member
בוקר טוב לכולם זהו הלילה אני בדרך ../images/Emo20.gif

לארץ ומחר בשעה 8 בבוקר נחיתה בארץ ואני כולי מתרגשת משמחה . אחרי שאתמול נפרדנו ממשפחתינו הצעירה והקטנה בכתה ואמרה לנו סבתא אני רוצה לבוא איתכם לישראל כשהיא בוכה ומתחננת שייתנו לה לנסוע איתנו מה אגיד מרגש מאד . אז שיהיה לנו בוקר אור ושבוע טוב לכולם ממני עדיין בנירובי.

אורניהו

New member
יום טוב זהבה,בוקר טוב ונסיעה טובה.

ושתגיעי לכאן בשלום.מה עוד אפשר לומר?

magy

New member
טיסה נעימה....

לא לשכוח בגדי קיץ. כבר חם....

zahavashanny

New member
תודה לכולם על הבוקר ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

אני כבר מחכה לים כבר הודעתי לאישי על מספר ימי שהייה בים לא לארגן שום ישיבות בזמן ים וחופים פגישות רק או בבוקר מוקדם או בלילה מאוחר. בקיצר אנחנו מוכנים היכון רוץ,

אורניהו

New member
כמו שאני עשיתי הבוקר,,,רק ים!

חוף קרית ים,הדשא ירוק,הסככות כאן,החובש כאן,הרוסיות כאן,אחת מאזרביג´אן ישבה איתי,התרמוס היה,האויר טוב,כעת ממהר הביתה לחמם את הצהרים,להביא את אשתי הביתה,אחר כך מנוחת צהרים [שינה]עד שש,הידד לחיים הטובים,כמה טובה היא הפנסיה הזאת,שנהיה בריאים.

אורני - עם יד על הלב

כולי שטופת קינאה. אתה יודע להנות מהפנסיה. כאילו מה צריך בחיים, מה לרוץ, מה יותר טוב מלקום בבוקר, לשתות קפה, קצת אינטרנט, ים, רוסיות...
... בקיצור, לקחת את החיים באיזי ולעטוף אותם בחיוך גדול
אני מתה רק מהמחשבה שיש לי עוד 5 שנים לחכות...

שילה1

New member
ואני פקדתי את החוף האחר...הכרמל....

וגמבו יש את כל המעלות,הצבעים והרעשים.... מי אמר שפנסיה היא רק לזקנים?אהה???

למעלה