פיצה!!!!

Blue Beetle

New member
פיצה!!!!

מלאני הרוויחה את זה, אז היא יכולה לבחור את התוספות.
הבחורה בטח תבחר משהו כמו 7% אנשובי 13% פטריות, 80% זיתים. אבל לא נחשיב את זה לרעה.

השחקן המשחק את הדמות שעל חשבונה הוזמנה הפיצה, חושב שהכוח המיוחד שלה זה חישוב הסתברויות או משהו.

DDN

New member
איכס אנשובי!

אתה רוצה שסם יכנס לה למחשבות וישכנע אותה להחליף את זה?

Blue Beetle

New member
תו לה לבחור, היא הולכת לעבוד אפילו יותר קשה

רשימת הדברים שפרנק חושב שצריך לעבור עליהם:

לחקור ביסודיות את פרופ' באטן. שסם יעשה את הסריקות שהוא צריך. לעשות את הסידורים ההכרחיים כדי להשיג צו בית משפט להציץ בתיק הרפואי שלו, אולי אפילו להעביר אותו ב- MRI.

להשיג כמה שיותר מידע על פוקלן תעשיות ועל המייסדים שלה. נכסים, מתקני מחקר, חברות בנות, מיזוגים ורכישות. איכן פורד ואיכן קוקלן והאם ניתן להשיג אותם או מישהו שקרוב אליהם?

להצליב, מי עבד על הפרוייקטים של קדם וולפי וקדם-פריז, ממתי עד מתי. כאשר פרוייקט הקדם-פריז הופסק, לאן הועבר הציוד.

חיפוש יסודי: מה היה במחסן שבו שוחררה המזוודה? האם היה שם משהו מיוחד?

מי היו מר וגברת פריז?

משהו ששכחתי?

Nihau

New member
היא אוהבת אתגרים

על שם מי רשום הרכב בו הם נסעו? על שם מי רשומים הטלפונים הסלולארים של הזוג ולאן נעשו שיחות בחודש האחרון? (יש המון pre-paid ותשלומי מזומן במשחק הזה...)

מי ייצר את המזוודות הללו ואת המכשירים השונים שהורכבו בתוכן?

האם פורסמו מחקרים על חומרים תת-אטומיים? או על מצבי צבירה חדשים?

Nihau

New member
cross over idea

אולי המזוודות שלנו הן כמו המזוודה בתחיל תהסרט ספרות זולה- גם היא הייתה מלאה במשהו צהוב.

Nihau

New member
some trails go cold, others got frozen

שלושה שבועות עברו מאז הפשיטה על המוסך של פרנקי.
שום דבר לא זז. מתפרעים מסוממים שעירים וחזקים מהרגיל לא הופיעו ברחובות בלילות.
החלטנו לחזור אחורה ולבדוק ביסודיות את שני הקצוות הפתוחים - תמונת הלווין של הזאב על הגג והדו"ח של שני השוטרים שצילמו את הגופה משנה צורה.
ניתוח תמונת הלווין גילה שזה זאב בעל מסת גוף חריגה מהטווח הידוע לזאבים, ולמען האמת גם אם זו הייתה מסת גוף של בן אדם היה הייתה גדולה למדי, לא מישהו שהייתי רוצה להאבק בו בידיים ריקות, אימוני קפא"פ או לא. זאב גדול או קטן הוא כבר ממזמן לא שם. קצה סגור עד להודעה חדשה.
זימנו לראיון את זוג השוטרים שצילמו את התמונה- עכשיו שפרנק ראה בעצמו את גופתו של פרנקי מהמוסך משתנה מול עיניו אנחנו נוכל להשוות בין הגרסה שלהם לשלנו טוב יותר.
מלאני סיפרה לנו ששניהם ניסו להדחיק את כל הסיפור וסבלו לא מעט קינטורים והצקות בתחנה מחבריהם שלא האמינו להם.
בהתחלה הם ניסו לדבוק בגרסה הרשמית שכתבו בדו"ח. ניסיון יפה לכסת"ח, אני במקומם גם הייתי מנסה משהו כזה.
אבל אנחנו לא נולדנו אתמול וגם אנחנו עשינו חקירה או שתיים בעבר. ולנו יש את סם או כפי הוא אוהב להתכנות WIRE. לא הכי אתי שבעולם אבל גם לשקר לחוקרי FBI זה לא יפה במיוחד גם אם מתוך כוונות טובות בלבד.
לא אלאה אותם בפרטים, חילצנו מהם בסבלנות את הסיפור האמיתי- הם רדפו אחרי מתפרע מסומם שברח מג'ק בקפיצה אדירה מעל קיר בסמטה, השוטרת ריטה ירתה בו כשהתחיל להסתער לכיוונה בזמן שהשוטר ג'ק היה צריך להגיע אליה מסביב. לא נהלי משטרה תקינים, לירות למרכז הגוף בלי אזהרה, אבל היתה לה סיבה טובה להאמין שחייה בסכנה ממנו.
הבטנחנו להם ששום דבר ממה שנאמר בראיון לא יוצא מהחדר. הם הרוויחו את רצון לחיים שקטים יותר ביושר.
החלטנו שאין סיכוי למצוא משהו בסמטה ההיא אחרי כל כך הרבה זמן. הקצה הזה גם סגור.
בעוד אנחנו נפרדים מהשוטרים וסוגרים את הדו"ח מלאני מודיעה שיש אירוע "מהסוג שלנו".

אנחנו נוסעים אל בית קפה מרשת סטארקפה במרכז העיר.
השוטרים הקימו סביבו שטח מפונה בקוטר 400 מטר.
כשהגעו לשם הבנו למה.
דרך זכוכית הראווה של בית הקפה ראינו שבית הקפה מלא כולו בחומר צהוב ענברי שקוף שהקפיא הכל במקום. אנשים, קפה נמזג מהמכונה, כיריים בוערות, שיער מתנפנף.. הכל.
פראנק לקח פיקוד. חומ"ס ואפקטים מיוחדים זה הפורטא שלו.
לבשנו חליפות הגנה נגד חומ"ס ואב"כ וניסינו על החומר כל מה שיכולנו ועוד קצת.
צילומים, לחתוך אותו עם סכין, לירות בו עם רובוט משטרה... אפילו הבאנו מתקן הדי קול מהמעבדה הקרובה וניסינו להרטיט אותו למוות, ללא הועיל.
החומר לא מוליך אנרגיה קינטית, אפילו כיריים לוהטות הראו חתימת חום של קצת מתחת לטמפרטורת החדר.
החומר אינרטי כימית, שום דבר שניסינו עליו לא עבד.
החומר קשיח, הכהה סכינים ומעך קליע מהרובוט בטווח חצי מטר.
בסוף הצלחנו לחתוך ממנו פיסה על ידי שינוע מכשיר לייזר רפואי. סכין הלייזר הצליחה לחתוך פיסה משוליים של החומר שזלגו ממתך לדלת של בית הקפה והיו דקים.
מלאני השיגה לנו ווידאו של מצלמות ההבטחה מהחנות של האירוע.
בחורה בשיער אדמוני מתולתל נכנסה עם המזוודה, ישבה בפינה שקטה ושתתה קפה, ועזבה כשהיא משאירה את המזוודה דחוקה אל הקיר, יחסית נסתר מהעין.
כעבור רבע שעה המזוודה שיחררה גז צהבהב שמילא את החדר בתוך שניות ספורות, ולפני שאף אחד מ25 האנשים בחדר הבחינו בנעשה פתאום עבר פולס בגז והוא התמצק לתוצאה הסופית שאנחנו רואים לפנינו.
WIRE אמר שכולם עוד חיים שם בפנים אבל מאוד לאט. קפואים כמו חרקים בעינבר. חיים בלי לסיים אפילו את מחשבת הWTF הראשונה. 25 איש לא חוזרים הבייתה היום אלא אם נמצא דרך לפתור את זה!

Nihau

New member
הדוקטור ה...לא לגמרי פה והמזוודה #2 (ו#3 ו#4)

ראיינו עדי ראייה לאירוע בבית הקפה. השוטר שאחראי על טווח הבטחון שאל אם כבר אפשר להסיר אותו או להודיע למשפחות של האנשים הלכודים. אמרנו לא. עדיין יש לנו מה לבדוק ועדיין יש תקווה.
מלאני לא מצאה שום חומר ברשת על האישה עם השיער המתולתל. מדהים. בעולם של פייסבוק ולווינים שקוראים עבורך את העיתון יש עדיין אנשים שאי אפשר למצוא. חשוד.
שלחנו את התמונות וממצאי השטח, כולל החתיכה הקטנה אל פוקלין לבדיקה. הם אמרו שפעם היה איזה מחקר שהופסק באמצע שניסה בלי הצלחה לבצע מה שהחומר בבית קפה עשה. משהו שהיה אמור להחליף בלונים מתנפחים כהגנה מפני תאונות דרכים בחומר שימלא את הרכב ויגן על הנוסע, אבל כל מה שהם השיגו זה סוג של קצף שלא היה מוצלח מספיק.
מי שניהל את המחקר ההוא לפני 10 שנים היה פרופסור לכימיה שאשפז את עצמו בבית חולים לחולי נפש בעקבות התאבדותה של אשתו.
פרנק וסם נסעו לראיין אותו (|OFF| דני ובלוביטל- מלאו את החסר?). אני נשארתי להריץ ספקטרומים וזרמי חשמל בוולטאז משתנה על החומר בבית הקפה. שום דבר לא עזר.
לקראת סוף ההרצה של הבדיקות השונות אמרתי לשוטר שהוא יכול לצמצם את טווח הבטחון ל100 מטר קוטר. זה ישחרר חלק נכבד מפקקי התנועה שהסיפור הזה בטח יצר.
החומר הזה אינרטי ולא נראה לנו כרגע שבכלל אפשר לפוצץ אותו.
בקשנו מהמפקד ברינג לאשר הזזה של כל הבית קפה הקפוא בענבר בעזרת מנוף אל warehouse מאובטח מחוץ לעיר על כל מקרה שלא יהיה.
הוא אישר, בליאת ברירה. כבר נהיה מאוחר.
החלטתי להרשות לשוטר לדווח למשפחות הלכודים על מצבם. לפחות הם לא מתים והם תחת ידינו, עוד נמצא דרך לשחרר אותם.

בעוד התסכול מתחיל להצתבר מלאני התקשרה להודיעה שעוד אדם השאיר מזוודה דומה לפני שתי דקות במחסן בפרברי העיר.
פרנק וסם פנו לשם ישירות על האופנוע של סם. אני נסעתי אחריהם ברכב עם שאר הציוד.
הפעם נתפוס אותם!
מלאני הפעילה מרחוק את אזעקת האש במבנה הורקנה אותו מעובדים.
אם המזוודה הזאת היא כמו הקודמת יש להם 15 דקות מרגע ההנחה עד שהיא תשחרר ענן צהוב.
סם נסע עם האופנוע הישר לתוך המחסן והוריד את פרנק ממש ליד המזוודה וטס משם החוצה.
פרנק הדביק את השוליים שלה בניסיון למנוע מהגז להשתחרר למרות שזה כנראה לא ממש היה עוזר כי הגז הזה היה דליל מספיק כדי לעבור דרך מכונת הקפה ולהקפיא לה את הרכיבים מבפנים.
לאחר בדיקה ראשונית פרנק החליט שאין לו סיכוי לנטרל אותה בזמן וברח ממנה... וצפינו בכל התהליך קורה שוב- הפעם מול עינינו. ענן מתערבל התחיל לצאת מהמזוודה.
פרנק זרק עליו רימון עשן בתקווה לדלל אותו ולמנוע ממנו להתגבש. זה לא עזר.
פולס עבר בגז הצהוב והרימון עשן וענן העשן עצמו התמצקו ביחד עם שלוש שורות מדפים ברדיוס לא אחיד של הענן. לעזאזל!
בזווית העין הבחנו בדמות אדם עם שיער אדמוני מביטה בנו מאחד הבניינים מעבר לכביש.
היא רצה לתוך הבניין ואנחנו אחריה.
רצתי לתוך הבניין ועליתי במדרגות בתקווה שהי \א תרד בהן או שאם תקח את המעלית סם ופרנק יתפסו אותה למטה.
היא ברחה במדרגות האש למטה ועד שחזרתי למטה לכניסה הראשית היא תפסה את סם בפינה ואיימה עליו עם מזוודה נוספת, מחזיקה ביד אחת מונפת שלט, אצבע מוכנה ללחיצה.
סם ניסה לשכנע אותה להכנע ואני כבר ראיתי בעיני רוחי את סם כפסל סביבתי צהוב. זה כבר היה מוגזם לגמרי. התסכול הגבש לכעס כמו ענן צהוב לענבר. כיוונתי אל כף היד שלה ויריתי. היד שלי רעדה או משהו כי רק שרטתי לה את הזרוע במקום לפגוע בכף היד עצמה. היא הטיחה את המזוודה בסם, החטיאה אותו והמזוודה פגעה בקיר במקום ומשהו בה נשבר. באותו הרגע עצר רכב לידה והיא קפצה פנימה, מפילה את השלט בחיפזון להמלט, והרכב נמלט בנסיעה.
סם עלה על האופנוע שהחזיק לידי ונסע לקראתי, תופס אותי בנסיעה ועם התנופה של ההסתובבות במקום עוזר לי לעלות על האופנוע מאחוריו.
השארנו סמני צמיג על הכניסה לבניין וטסנו אחרי הרכב הנמלט.
פרנק ניסה לעקוב אחריני ברכב שלי, והשוטרים שהמנו למקום עוד היו רחוקים, כנ"ל המסוק המשטרתי.
הטרוריסטים האלה נמלטים!
השענתי את הזרוע שלי על הכתף של סם וכינוונתי אל הגלגלים של הרכב.
יריה, החטאה.
סם הבין מה אני מנסה לעשות וייצב את האופנוע ככל שיכל.
יריה, החטאה.
כוונתי טוב יותר.
יריה, בום, גלגל מתפוצץ, הרכב הסתחרר הצידה בפראות ונכנס חזיתית בקיר בעוצמה רבה.
כל החזית שלו התקפלה לגמרי.
שני הנוסעים בו לא חגרו חגורות בטיחות... עכשיו זה כבר לא משנה. מתים.
וזה למה חוקי תנועה בעיר קובעים שלא נוסעים בתוך עיר מעל 35 מי"ש לא חגורים.
בדקנו את הרכב.
בתא המטען הייתה עוד מזוודה, שבורה וכל נוזליה שפוכים. היא כבר לא תעבוד יותר.
במזוודה שנזרקה על סם נשבר רק המנגנון שאפשר לה לערבב את הנוזלים ליצירת הגז הצהוב.
לסם ולי היה יותר מזל מ7 זוכי לוטו.
היא הספיקה ללחוץ על הכפתור בשלט כשזינקה אל הרכב.

נשארנו עם המון שאלות, שתי גופות, 25 אנשים לכודים בענבר סינתטי, ומזוודה אחת, שלמה פחות או יותר, שעליה לוגו מוכר- אותו לוגו שהיה על מיכל הסם שמצאנו בחקירת הגופות משנות הצורה. B וK משולבים.
לא כל יום זוכים. היום לא.

Blue Beetle

New member
הפרופסור הוא תעלומה

הוא אושפז ב-2005 אחרי שאשתו התאבדה. הוא היה פרופסור לפיסיקה וכימיה (עם התמחות מאד אמורפית) ולפני האירוע עבד על מספר פרויקטים בפוקלן תעשיות, כולל הפרויקט לשיפור סיבולת וכוח לחיילים (שהפך בדרך לא ידועה לפרייקט אנשי הזאב) ופרויקט בטיחות הרכב שהפך לפרויקט מוזאון השעווה. הרופאה המטפלת שלו הזהירה אותנו שהפרופסור הרבה פעמים "לא פה". כשדיברנו איתו נראה שהוא חושב שהוא עדיין אז, עדיין עובד על הפרויקט הזה. ניסיתי להיכנס איתו לפרטים הטכניים והוא דיבר איתי על פרטים ישנים, טכנולוגיה שאפילו אני מכיר.. השארתי אותו לבד עם סאם כדי לדבר עם מלינדה.

מלינדה גילתה כמה דברים מעניינים(מלינדה יכולה לתקן אותי אם לא דייקתי): רמת המשכל של הפרופסור היתה גבוהה מאד בסקאלה, עד 2005 שם חלה ירידה פתאומית ודרסטית. את פוקלן תעשיות ייסדו פורד וקוקלן. חשבונות הבנק שלהם עדיין ממשיכים לקבל כסף, אבל העקבות של השניים נעלמו.
באטן עבד אצלם בהתחלה ואז פרש או הועזב ואחרי זה חזר. (יהיה נחמד אם מלינדה תתן פרטים יותר רשמיים, פרנק רוצה לבעוט בשחקן שלו על שהוא שוכח פרטים כאלו חשובים).

כשחזרתי לחדר, כמה דקות אחר כך, באטן בכלל לא זכר שדיברנו.

ואז הגיעה הקריאה.

למעלה