פיצה סלסה שלום! מישהו יודע מה הטלפון של פיצה סלסה ברח' רמב"ם 7 נחלת בנימין בת"א??? תודה! שרון
ש שרוון New member 19/9/06 #1 פיצה סלסה שלום! מישהו יודע מה הטלפון של פיצה סלסה ברח' רמב"ם 7 נחלת בנימין בת"א??? תודה! שרון
N noosh 19 New member 19/9/06 #4 הייתי שם היום! לא אכלתי את הפיצה, כי רק רציתי לראות איפה זה.. ומחר כבר יהיה להם את כל המוצרים
D daniela21 New member 20/9/06 #5 מוצרים? את מתכוונת לפיתות המהדימות? אני כ"כ נהנת מהן, היום הכנתי מעין פיצה מפיתה עם קטשופ, זיתים שחורים וגבינת טופו... יאמי. אני צריכה עוד למלאי, קשה לי לנסוע עד לחור הזה בפ"ת..
מוצרים? את מתכוונת לפיתות המהדימות? אני כ"כ נהנת מהן, היום הכנתי מעין פיצה מפיתה עם קטשופ, זיתים שחורים וגבינת טופו... יאמי. אני צריכה עוד למלאי, קשה לי לנסוע עד לחור הזה בפ"ת..
D daniela21 New member 20/9/06 #7 אני מרגישה הרבה יותר טוב, תודה, מחר תור אצל הגסטרו בגלל הקיבה הנוראית הזו שמעת לעת עושה לי צרות שיהיה לך חג שמח!
אני מרגישה הרבה יותר טוב, תודה, מחר תור אצל הגסטרו בגלל הקיבה הנוראית הזו שמעת לעת עושה לי צרות שיהיה לך חג שמח!
N noosh 19 New member 20/9/06 #8 יופי אני שמחה לשמוע יום שישי הבא יש לי תור לתזונאיית שמבינה בצליאק שהמליצו עליה. חג שמח גם לך