פיצה מקפיצההה

פיצה מקפיצההה

פשוט לא חשבתי שתקראו את התגובה שלי אם אני אהיה מספר 35 בתגובות להודעה הקודמת... |אייקון של שירה דורשת תשומת
| תעשו מה שבא לכם, ורוד ושחור יצא מגניב... שבט תפוז - רעיון ע-נ-ק
! זה יהיה ממש משעשע... נועה, מחר דודה (סליחה, אמא שלך) אמורה לבוא ליומולדת של רוני (בואי גם.. יהיה צחוקים...) אז אני אביא לך 20 שקל ואני אחסוך לך את המשלוח..
תעשו עם כינויים... בלי כינויים... ממש לא איכפת לי רק שאלה אחת.. לבנים שבינינו (שגיא... (איזה שם יפה יש לך)) יש פה עוד מישו?) לא מפריע לכם הורוד? אצלנו בשבט יש כמה חולצות ורודות ולבנים שלנו לא הפריע.. אז קבלו ח"ח שלא התלוננם על הצבע (שיט! אני מעלה לכם רעיונות?) עוד שבוע... המתים יצאו מקברם, טרמופלדור יעבור ניתוח השתלת יד, אמא של יויו תבוא גם היא (אני כל כך רעה), אברהם גייגר יהפוך לאורתודוכסי, אלכסנדר השני יהיה שליט אבסלוטי ולא ליברלי, וכמו שהרצל אמר "אם תרצו אין זו אגדההההה" אז כמו שהתחלתי להגיד ונסחפתי... יש לי יומודלת בשישי הממשמש ובא (נכון שזו מלה משעשעת? ממשמש
)
|לב

חחחח

כמה החולצה תעלה ?.... 20 שח או שזה רק למקרה ביטחון?..חחח ממממ ואי באמת קבלו ח"ח על זה!!!!!!!!!!!! אני בעד שחור ורוד או אפילו ורוד שחור יהיה מאגניב יצא פאנןןן חח סוף הדרך משהו בןזונהה פאק משעמם לי בייי חחחח

טוב שמזמינים אותי...! ../images/Emo13.gif

סתם... לא יודעת אולי אני אבוא, אני גם נוסעת מחר למישחק בר"ג אז זה בדרך
נועה. ואגב, אין לי כוח להיכנס לאדמין עכשיו אבל למרות התשומת לב שאת רוצה - תשרשרי בפעם הבאה!!!

למעלה