פיצה טבעונית איזו גבינה צהובה טבעונית יש שמתאימה לפיצה? של איזו חברה? ואיפה קונים?
מ מנץ1 New member 10/6/17 #1 פיצה טבעונית איזו גבינה צהובה טבעונית יש שמתאימה לפיצה? של איזו חברה? ואיפה קונים?
ק קרנף לבן 1 Well-known member מנהל 10/6/17 #2 חיפשתי לך בגוגול- אז מתכון עם טופו ושמרים לפיצה טבעונית https://veg.anonymous.org.il/art241.html
מ מנץ1 New member 11/6/17 #4 תודה קרנף,בפעם האחרונה עשיתי גם עם טופו והוספתי גבינה צהובה של ווגה שהתקשת באפיה , חשבתי אני אמצא משהו טוב יותר, אני בהחלט אנסה את המרשם ששלחת , נראה טוב
תודה קרנף,בפעם האחרונה עשיתי גם עם טופו והוספתי גבינה צהובה של ווגה שהתקשת באפיה , חשבתי אני אמצא משהו טוב יותר, אני בהחלט אנסה את המרשם ששלחת , נראה טוב
ק קרנף לבן 1 Well-known member מנהל 10/6/17 #3 אני עשיתי פיצה על פיתה עם טופו מגורד ההדבקה נעשתה עם =רסק עגבניות= וקצת שמן ואורגנו. והאפיה בטוסטר אובן היה טעים כמו פיצה אמיתית. אבל רסק העגבניות לא הדביק טוב את הזייתים החתוחים
אני עשיתי פיצה על פיתה עם טופו מגורד ההדבקה נעשתה עם =רסק עגבניות= וקצת שמן ואורגנו. והאפיה בטוסטר אובן היה טעים כמו פיצה אמיתית. אבל רסק העגבניות לא הדביק טוב את הזייתים החתוחים
G gs1234 New member 14/6/17 #6 אפשר גם מחית חצילים טבעית הייתה פיצריה בצפון שהגישה פיצה טבעונית עם שכבה עבה של מחית חצילים קלויים טבעית במקום גבינה. הפיצרייה נסגרה מאז, אבל ניסיתי את זה כמה פעמים בבית וזה ממש מוצלח.
אפשר גם מחית חצילים טבעית הייתה פיצריה בצפון שהגישה פיצה טבעונית עם שכבה עבה של מחית חצילים קלויים טבעית במקום גבינה. הפיצרייה נסגרה מאז, אבל ניסיתי את זה כמה פעמים בבית וזה ממש מוצלח.