פיצה בחג

גלקה

New member
פיצה בחג

שלומות וחג שמייח לכולם/ן, ובכן עשיתי מעשה והתקשרתי לפיצה 1+1 שאישרו שאכן הפיצה שלהם עשויה מקמח תפו"א, אך מכילה גם גלוטן, לעומתם- פיצה מטר- משווקים בחג פיצה נטולת גלוטן ע"ב קמח תפ"א. מכאן שכנראה- זוהי הפיצה הראויה לנו בחג זה. אשמח לקבל תגובות ולקרא תגובות מאילו מכם שאכלו ונהנו. ערב טוב

הבעיה היחידה עם פיצה מטר היא

שהם מוכרים גם פיצות לא כשרות לפסח (רוב הסניפים), מה שגורם לכך שיש גלוטן מקמח המצה....

Reznik

New member
בסניף בבאר שבע

ישנם 2 תנורים, שתנור אחד בשימוש רק בפסח. וכשאופים בתנור פיצה נ"ג משתמשים בתחתית נקיה. מה שכן, נראה לי שבבאר שבע יש קבוצה גדולה של צליאקים, כי בתוך פחות משבוע, נגמרו בסניף מעל ל100 מטר של פיצה נ"ג.

פומיקיז

New member
פיצה מטר

גם הסניף בחולון הוא רק כשר אכלנו היום ומקווים שלא יהיו לקטנה שלנו תופעות .ואפילו לקחנו להקפאה.

נצר1

New member
לא הגיוני לי משהו.....

אנחנו נמצאים עכשיו בביקור של שבוע בארץ וכמובן שרציתי להתפנק ולנסות את הפיצה מטר המדוברת. בירור קצר העלה שכל הסניפים הכשרים של פיצה מטר סגורים לחג הפסח וחול מועדו, והסניפים הלא כשרים (שמוכרים גם פיצות עם פירות ים וכאלה) הם היחידים שפתוחים בחול המועד. אני ממש לא מבינה מה ההגיון להשקיע בבסיס כשר לפסח מקמח תפוחי אדמה ולמכור אותו רק בסניפים לא כשרים.................... הרי מצד אחד שומרי הכשרות לא יאכלו אותו בגלל מה שעליו ומי שלא שומר כשרות כבר יעדיף את הבסיס הרגיל מהקמח היום יומי :-\ אשמח לכל תגובה, כי אנחנו פה רק עד יום ראשון והחג בכלל נגמר ביום רביעי בערב.

פומיקיז

New member
אנחנו התכוונו כשרים לפסח - מבחינת

הרכב המזון, הסניף שהיינו בו בלישנסקי ראשל"צ הוא כשר לפסח מבחינת מרכיבי המזון שהוא מגיש, לא בררנו בנוגע לשעות פעילות. הנה הטל' הישיר של הסניף בו אנחנו אכלנו: 9611114 אפשר לברר. בנוסף לקחנו את טל' המשרדים בכדי להפעיל לחץ מתון (או לא..) בנוגע לייצור פיצות במהלך כל השנה, נשמח אם תצטרפו לעצומת הבקשות: 09-7439439 כשנכין את זו מההקפאה נודיע על רשמים ועד אז - המשך חג שמח לכולכם.

נועית7

New member
נצר- לשאלתך

נראה לי שהרעיון הוא שיש הרבה חילונים שלא שומרים כשרות ולא מעניין אותם אם יש חותם כשרות, אבל עדיין לא אוכלים חמץ. זה בערך כמו לצום ביום כיפור עם שתיה... כמו שיש כאלו שיאכלו בפיצה מטר תמיד ופשוט לא יזמינו עם פפרוני. ולגבי עניין התנורים- אני מניחה שברוב הסניפים זה לא בדיוק על אותו משטח כי אחרת הם מוכרים למישהו בצק כשל"פ שנאפה על קמח, וזה גם לא יעזור לחילונים... בקיצור נראה לי שמדובר פה בגימיק לחילונים שבא להם על פיצה ולא אוכלים לחם. בכל אופן אני אכלתי, היה טעים ונגמר בשלום

meytab

New member
אז זהו, שאצלי לא נגמר בשלום :(

אתמול הלכתי בששון ובשמחה לפיצה מטר סניף אבן גבירול. אחרי שדיברתי איתם והם הבטיחו לי שיכינו לי את הפיצה הכשרה על מצע של נייר כסף וכלום לא יגע בקמח הרגיל. וקניתי כמות של מטר כדי להקפיא כמובן אכלתי שם רבע מטר והייתי מאושרת עד הגג אכן כל הפיצה היתה עטופה בנייר כסף ומה קרה אחרי כשעה ? כאבי בטן מאוד לא נעימים עד הבוקר :(( לא ברור לי עדיין מה קרה שמה...אני צריכה להתקשר ולבדוק אם במקרה זו היתה הפיצה מקמח מצה...למרות שאמרתי צליאק והכל אבל אולי הם לא יודעים שגם מצה אסור בקיצור - א כ ז ב ה והרבה פיצה שלא ברור לי מה לעשות איתה עכשיו חוץ מלזרוק

נשמע מוזר

אני הזמנתי מאותו סניף בדיוק, ואכלתי חצי מטר במשך יומיים (
) ואפילו גזים לא היו. כלום. בדיוק עכשיו התקשרתי לעשות לי את ההזמנה שתשב במקפיא...

meytab

New member
עכשיו שעברו כמה ימים

נראה לי שסתם זללתי יותר מדי והבטן שלי לא היתה רגילה לכל כך הרבה בצק:) כי יום אח"כ אכלתי רק שני מרובעים קטנים והיה ממש בסדר גמור אז עכשיו גם לי יש פיצה מוקפאת! לה לה לה

למעלה