חחחחחחחחחחחחחחחחחח
S Sweet Russian Girl New member 5/12/04 #317 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון עדיין עדיין קטן בשביל להדליק משהו אחר
A Angels Eye 987 New member 5/12/04 #321 שלום לכולם הצטרפתי, ואין לכם מה לעשות בנידון.. אני כאן עם נסטיה אהובתכם.. ( ) קוראים לי ריטה, אני גם מחדרה.. שמעתי עליכם רבות.. (D: <- נסטיה נדחפת..) וזהו. ( היא מכריחה אותי לא להמשיך..)
שלום לכולם הצטרפתי, ואין לכם מה לעשות בנידון.. אני כאן עם נסטיה אהובתכם.. ( ) קוראים לי ריטה, אני גם מחדרה.. שמעתי עליכם רבות.. (D: <- נסטיה נדחפת..) וזהו. ( היא מכריחה אותי לא להמשיך..)
T the freaky girl New member 5/12/04 #322 ריטהההההההההההההה../images/Emo23.gif אהובתי הניצחית... D: למרות שרשמתי את ההודעה הקודמת, אני גם כאן מברכת אותך להצטרפותך... חסר לך שלא תהיי כאן אחרי שאעזוב... ( ) ברוכה הבאה לפורום המלבלב שלנו, תרגישי כמו בבית..
ריטהההההההההההההה../images/Emo23.gif אהובתי הניצחית... D: למרות שרשמתי את ההודעה הקודמת, אני גם כאן מברכת אותך להצטרפותך... חסר לך שלא תהיי כאן אחרי שאעזוב... ( ) ברוכה הבאה לפורום המלבלב שלנו, תרגישי כמו בבית..
S SpyKid New member 5/12/04 #323 חחחח נסטנקה תורמת לריבוי אוכלוסיית הפורום =] תמיד מזמינה אנשים חדשים =) כל הכבוד!!! ריטה - ברוכה הבאה =) אני נטשה מחיפה...
חחחח נסטנקה תורמת לריבוי אוכלוסיית הפורום =] תמיד מזמינה אנשים חדשים =) כל הכבוד!!! ריטה - ברוכה הבאה =) אני נטשה מחיפה...
A Angels Eye 987 New member 5/12/04 #328 חחחחח נעים להכיר אותך.... אבל חדרה עלובה יותר, רואים שלא ביקרת פה אף פעם....
M M a r U s k A New member 5/12/04 #331 ואת ביקרת בנס ציונה../images/Emo35.gif גועל נפש המקום הזה ולבקר בחדרה אני מתכננת אני מתכננת...
D DeAth ScrEaM New member 5/12/04 #346 חחחחחחחחחחחחחחחח מרינה תתעודדי... גני אביב זה יותר גועל נפש....
S Sweet Russian Girl New member 5/12/04 #329 שלום ריטה!! אני סוניה אהובתה של נסטי ואני מחיפה )) (נסטי ראית מה כתבתי לך במסר אישי לפני כמה ימים??? אז מה התשובה???)
שלום ריטה!! אני סוניה אהובתה של נסטי ואני מחיפה )) (נסטי ראית מה כתבתי לך במסר אישי לפני כמה ימים??? אז מה התשובה???)