פיפל :)))

ריטה.... :)../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה... :) כמה פרטים על עצמך... : :)) אני סבטקה קנפטקה מטאבאריה... (טבריה)חחח טבריה=ארץ הערסים והפקצות... =\ ברוכה לפורומנו :)

L i Z k A

New member
וולקאם וולקאם../images/Emo98.gif

אני ליזה מעכו

CoF loveR

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

הללוווווו נארס
קוראים לי רגינה ואני מפ"ת.

DeAth ScrEaM

New member
רגינה..

יש לי שאלה קצת מפגרת.. יותר נכון 2 שאלות
הממ.. מה תאריך היומולדת שלך? איפה גרת לפני פתח תקווה? :/

CoF loveR

New member
אוווווו אוקי../images/Emo13.gif

נווו אז מה הנניינים אצל כולם?? מי בכלל יבוא לפגישה?? מה קורה? מה חדש? משעמם לי..
נ.ב. יש כאן מישהו שאוהב את הלהקה MUMIY TROLL??

the freaky girl

New member
אני כאן :]

בינתיים.. אני עייפה רצח. :/ ולא מרגישה טוב.. :| אני אחיה :] אני רוצה כבר חנוכה וחופש..
אהה.. ואני לא מכירה את הלהקה הזו, אולי תגידי מס' שירים מוכרים שאולי אני אוכל לזהות?

CoF loveR

New member
אני שמחה שאת כאן:}

יש להם שיר שנקרא DELFINI ו...ETO PO LUBVI ובלה בלה כל מיני.................................... {אין לי כוח לציין}

the freaky girl

New member
:]

ממ.. עדיין לא נשמע מוכר..:| אולי דרך השמיעה, כי בזיהוי כזה אני טובה.. :] רוצה לשיר?

אני לא זוכרת מה שמם אבל

בקליפ אחד הוא כזה יושב באוטו והוא לבוש בחולצה בצבע תכלת ובקליפ השני זה בשחור לבן הוא קצת קצת בקליפ קופץ חח מכירה את השירים??

Vrock

New member
לא..אני לא אוהב אותם....

הם סתם חולי נפש.....אבל אולי בשמיעה שנייה אני אוהב אותם..כי הטעם שלי במוזיקה השתנה...

DeAth ScrEaM

New member
נמ נמ..

עניינים.. בעעע... אני באה למפגש.. :/ מה קורה? הכל :/ מה חדש? כלום :( גמלי משעמם :/ ואני מדברת עם עצמי יותר מהרגיל... נראה לי אני משתגעת שוב... איפה ה valerynka שלי? :/ מומי טרול.. המממ... יש כמה שירים נחמדים.... איזה מותק הסולן :]

AeroSlash

New member
אני כאן ../images/Emo186.gif.....

ולמה אני כאן ולא במבחן שנערך בדקות אלו ממש בבית ספר שלי
כי אני פאקינג חולה עד מעל הראש
.. החננה וההרגשה המסוחררת took control over my little body
בכל מקרה, אני **אפצ'יייייי** מקווה לבוא לפגישה (אם במקרה אני אצליח לסלק את המזיקים המגיעלים מהגוף
). מה קורה? **שיעול** כלום לא קורה, ברגעים אלו ממש אני מקווה מאוד מאוד שהמורה הנאצית לאינגליש תרשה לי לעשות מבחן חוזר בגלל שהיום לא באתי. ואני כן שמעתי על הלהקה אבל לא שמעתי את הלהקה אבל לפי מה שהבנתי ממש לא הסגנון שלי
. זהו, המשך יום חינני לכם **מקנחת את האף**

כמו שאמרתי...

החלמההההה הכי מהירה שיש!!!! ואני מקווה שתבוא למפגששששששששש
אזזזזזז החלמה מהירה!

למעלה