פיפל :)))

פשש... ספר... סרטים...

אוף... אני מרגישה כלכך..ממ.. לא יודעת.. מעורפלת... כלכך... בודדה... תקועה בתוך הבועה שלי... בלי חברות לצאת לבלות איתן... בלי שום דבר שיעסיק אותי... פשוט... לבד...אני מאכזבת את כל העולם... אני... פשוט כלכך מגושמת...אני שוברת,מאכזבת,מקלקלת,הורסת... אני רוצה להפסיק! אני רוצה להשתנות... אבל זה פשוט לא הולך לי... סליחה...מממ.... הייתי צריכה להוציא את זה...אני יודעת שיש בישביל זה בלוג או יומן וכל מיני כאלה... אבל... בכל זאת... אתם בטח חושבים למה לעזאל תקעתי את זה פה- באמצע העולם... אבל... פשוט... הייתי צריכה להוציא...

ממ האמת גם אני חושבת ככה(על עצמי)=\

דרך אגב מה עם הבלוג שלך אני מנסה להיכנס וזה עושה לי במקום הבלוג שלך את הדף של הבלוגים מה מחקת אותו???

L i Z k A

New member
שתינו באותה סירה........... |סירה|

אני גם משועממת...
אצלך לפחות יש כל מיני קולות של עטלפים
... אצלי
אפילו העכברים שקטים מרוב שאין להם אוויר במפרשים... (לא משנה, דימוי רע... חחח)... בקיצור- עצוב ובכלל לא בא לי לישון- כי חרפתי
3 שעות בצהריים (ואין לי מושג ממה הייתי כל כך עייפה לעזאזל!
) אני כבר רוצה שיהיה חנוכה........ רק בשביל החופש מהבי"ס... ואז כשאני חושבת על זה אני בטוחה שבטח אני אמות משעמום
... אבל היי- אני תמיד פסימית, נראה מה יהיה

Dynamo1929

New member
../images/Emo31.gif די לרדת על חדרה!

עיר שיש בה חמישים אלף תיכונים לא יכולה להיות עיר קטנה! זה בטח עדיף פי מאה מאיפה שאני גר! נראה לי אני עובר לחדרה... חדרה סיטי
היר איי קאם...

AeroSlash

New member
אבל כבר אמרתי לך

יש לנו רק שניים נורמליים (בערך
), עוד שניים שהם למוגבלים ועוד אחד בבית אליעזר (שזה לא הכי נחשב אבל נגיד). ויש לנו גם כמה דתיים (2 או 3) זה הכל, לא יותר מדי.. זה לא עושה את חדרה עיר יותר טובה/פחות משעממת
אבל אתה עדיין מוזמן לעבור, נחכה לך בזורועת פתוחות
ונקבל אותך עם כוס
חם או
לחילופין :))))))))) תלמד איתנו פיזיקה ותכיר את המורה המחמד שלנו

Dynamo1929

New member
../images/Emo160.gif בדרך... :)

תשמעי משהו, זוכרת את המנהל של הביצפר שלי, מר. גושן-דוקטור לחינוך גופני? אז קיצר, לפני כמה ימים, בטיול שנתי באילת עם הי"ב, הוא נפל מגובה של איזה 10 מטר באחד מהמסלולים. פרק את הכתף ועוד משהו בגב. הביאו אותו לסורוקה ואז לקחו אותו במטוס לחיפה
.. מצחיק הדוקטור הזה...

AeroSlash

New member
../images/Emo12.gif

והוא לא יוכל להמשיך להעביר שיעורי חינוך מיני לשמיניסטיות??

FiShA

New member
שאלום

אני חזרתי לפני זמן מה מיומולדת של חברה שלי לכיתה היה ממש נחמד שם=]

Janem

New member
בוקר טוב סאנשיין...

וכמו שסבא שלי היה אומר... -וויסה דיך שפרכן גרוייסה שרמוטה... אני עצוב... אני לא יכול להוציא מהראש מורה אחד שלי שכל כך מזכיר את חיים הכט... אפילו השם שלו-דוד פורקוש זה זה בול... אותו השיט... ילאן אללה...

Janem

New member
חחחחחחחחחחחחח

סתם חיכיתי את חיים הכט עם המשפט באידיש... סבא שלי היה נורמלי...

wildgirl1

New member
אנשים , סקר ../images/Emo42.gif

מה טווח בדרך כלל שאתם מקבלים בפלאפון ועל מה בעיקר???

FiShA

New member
אמממ אממממ

פעם כול חודש היו לי בסביבות 200 300 ואז הורים היתעצבנו ואמרו אם זה יעבור יותר מ80 אז אני אשלם בכסף שלי חחח מאז אני מדברת ממש קצת ביקר שולחת אסמסים ובדרך כלל אנשים מתקשרים עליי פריירים חחחחח אני רק אם זה משו דחוף בשביל סתם לדבר יש טלפון=]

SpyKid

New member
=)

בזמן האחרון יש לי חשבון ממש קטן, אבל לפני חצי שנה בערך היה לי בסביבות 150-200, בעיקר על SMS
וגם קצת על הורדת צלצולים =)

למעלה