פיפל

פיפל

היי בנות
אשמח לשמוע מכן לגבי פיפל, איך ההליך מבוצע ומה רמת הכאב? בנוסף, זה הגיוני שהרופא קבע לעשות לי את זה ביום הרביעי לווסת?

londi81

New member
אני עשיתי

בשלב הלוטאלי - כלומר בין הביוץ לווסת..
הרופא החמוד שלי אמר לי - אני סופר עד 3 והכאב יחלוף - והוא ספר ולא הרגשתי כלום ושום דבר
אז נראה לי שזה אינדבדואלי

וואו ממש מרגיע לשמוע!

אז הגיוני שהוא שבע לי ליום הרביעי של הווסת? או שאולי הוא קבע כי זה היום שבו הוא נמצא�� אצלך זה עבד?

londi81

New member
אני אדע עוד שבועיים

londi81

New member
של המחזור

עשיתי את זה בשלב הלוואי, בין הביוץ לווסת, ואז הגיעה הווסת, התחלתי הורמונים ושאיסה

לי כאב אבל בדיוק לכמה שניות

מציעה לקחת אופטלגין או שניים חצי שעה שעה לפני למנוע הפתעות.
וגם בקבוק מים.
המון בהצלחה! זה כואב קצת אבל עובר מהר.

אגב בפעם הראשונה

שעשיתי גם נקלטתי באותו סבב. בפעם השנייה פספסתי את הסבב אז אין לי אינדיקציה.

לא רופאה אבל לי תמיד אמרו

שפיפל עושים ביום ה21 למחזור, ובמחזור שבטוח שאין הריון ולא תוך כדי נסיונות כי זה גורם להפלה.
אני עשיתי פעמיים ככה.
ההפך כשרציתי היסטרוסקופיה בתחילת סבב הרופאה שלי אמרה שלא כדאי להתעסק ברירית ולתת לה להבנות.
פספסתי מעצמי כי עשיתי מחזור לפני ואז יצא שהתנגש לי עם טיסה לחול הסבב אחרי הפיפל אז לא עשיתי את הסבב. חודש אחרי עשינו שאיבה והיתה בטא חיובית אמנם ( כלומר חודשיים אחרי הפיפל). לא יודעת אם הפיפל תרם כי יש לי עוד גורמים כמו פרגמין וסטרואידים שאני לוקחת.

אמרו לי להגיע חצי שעה לפני

ואז ישימו לי משהו וגינלי שאמור להלחש.. אקח אופטלגין לכל מקרה

טוב ששמים משהו,

בקופת חולים אצלינו עושים בלי כלום.
קחי בכל מקרה לשקט הנפשי.
אפילו להחזרות כבר הייתי לוקחת אופטלגין וזה היה עוזר לי ( אחרי קיסרי והחזרות סיוט)

Nashuki

New member
לי כאב

לכמה שניות אבל כאב. לא לקחתי משכך כאבים לפני..אז תקחי

יעל326

New member
עברתי פיפל

אחרי ביוץ ולפני מחזור. הליך של ממש דקה שתיים שבה פוצעים למעשה את רירית הרחם. לי באופן אישי זה מאוד כאב. אבל היה קצר.
והשתלם לי כי נקלטתי בסבב שעקב.
בהצלחה!

למעלה